Hum..po razmisleku ali naj čakam da bo vse zmontirano ali ne (tak je bil prvotni plan), sem se odločil, da ne bom dajal šele nekje decembra slik gor (ker kaže da bo vsaj do 2008 trajala montaža vsega

ekola, za zdaj toliko:
Izdelava:

(prva vrata so bila narejena kar s pomocjo majice, druga pa -zal ni slik- s pomocjo zenskih nogavic, kar je mnogo lazji nacin)

Zmontirano:
(avto je se vedno "a bit messy"

Problemi:
več kot preveč

- Nazadnji problem je tak, da morem dat spet leva vrata dol, kar ni simpl..ker me zeza ključavnica..
- luft tu in tam (pač usnje ni ravno tanko)
- vrata ne pašejo najbolje (ker so se 2x zvila, prvič ko sem jih delal, drugič ko sem poliestral gor notranjo oblogo (plavo) ....
- brezveze narejene luknje na voznikovih vratih (tiste 3 na sredini), tm so kao glavni vijaki, ki pa sploh niso v uporabi, ker ko so se vrata drugič zvila, mam na sredini cirka 4-5cm lufta med vrati in plehom (ceprov notr se to sploh ne opaz, zgleda so se tko čudno zvila)
- voznikova škatla bi znala puščati, kar bom videl jutri ko vse zvežem. zakaj? -->
- zato, ker ko sem hotu 1-enga izmed sraufov zategnit, se je ta odločil (čeprav je ležal v plastičnem "tulcu"), da ne bo šel naravnost in je zavil pod kotom 90 stopinj in seveda direkt naredil luknjo ..tko da bomo vidli..

- pa še kej bi se najdl...
tak da ni ravno za na styling show, samo meni je še kr všeč.
Je pa to moj prvi (in sedaj tudi zadnji) tako velik projekt. Če kdo ne verjame, da je to velik projekt, samo tole dejstvo:
- A stebricka + B stebricka + panelcke za tweeterje sem montiral vec kot 2 uri. Pa ne zaradi moje nesposobnosti, temveč ker NIČ ne paše.
Začetek vsega (izdelava panel) je nekaj malega po novem letu... bi mogu pobrskat za točnejši datum

Več slik, ko bom kaj novega v avtu (upam da do konca tedna)