Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Moja "nova" petka

Napisal/-a [YuGo] Če jul 22, 2004 4:28 pm

Žal ne gre (še) za BMW :twisted: , ampak le Renault.

No, zdaj že vozim avto 2 meseca in sem kar zadovoljen z njim, čeprav sem našel veliko stvari, ki me motijo, ampak rihtal sproti. Predvsem me moti to, da je avto bil zanemarjen in sem našel veliko rje. Zadevo obdelujem in bi moral tudi kaj poslikat, samo kaj ko nimam svojega digitalca.

Najprej še nekaj slikic mojega bivšega avta, ki sem ga prodal (mi je še sedaj žal zanjega, ker se mi zdi, da je avto imel neko karizmo, ki je petka nima :cry: ):

Slika
Slika
Slika

In zdaj še nekaj slikic avta med delom:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Naslednjič bom objavil še več slik. Žal nisem slikal kako so bile felge na peskanju.

lp!
Zadnjič spremenil [YuGo], dne Pe jul 23, 2004 2:40 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če jul 22, 2004 4:54 pm

SAj sem ti reko da ti bo zal za jugotom, jugo je le yugo, sploh pa jih je ze malo, petk pa je polno, se pri liskotu majo doma tri, njemu je tudi blo zal pol ko je skotal yugica, sam nikol ni hoto priznat :D
Skoda useen, no pa veliko varnih kilometrov z novo masinco :wink:

wavemaker
Stalni uporabnik

Napisal/-a wavemaker Če jul 22, 2004 5:32 pm

Samo ta petka je pa kar fajn načeta, jugo je bil pa zelo lepo ohranjen.

[YuGo]
Stalni uporabnik

Napisal/-a [YuGo] Če jul 22, 2004 5:39 pm

wavemaker je napisal/-a:Samo ta petka je pa kar fajn načeta, jugo je bil pa zelo lepo ohranjen.

Jah prvi lastniki smo bli za yugeca. Petka pa ima na mestih precej rje, ampak jo počasi saniram. Pač te stvari vidiš kasneje kaj se skriva pod plastiko in izolacijo. To je samo ena slika kje je bil načet. Pa naj ti povem, da sem to naknadno dol skrampal, drugače pa se je videl samo en majhen mehurček. Ko pa začneš to narazn trga, jao jao spodaj pa vse gnilo. Mah bomo že porihtali, za kaki 2 leti bo vredu, potem pa bom že kaj drugega nabavil. Mašinca in ostalo pa mi laufa super, pač ženska je avto zanemarla in je bil postavljen zunaj.

lp

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Pe jul 23, 2004 6:38 am

matr notri je pa tak ko nov 8)

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Pe jul 23, 2004 7:13 am

meni ni jasno, zakaj si yugeca (ki je videt v boljšem stanju kot nov) menjal za to rjo :?
Slika

[YuGo]
Stalni uporabnik

Napisal/-a [YuGo] Pe jul 23, 2004 2:39 pm

din je napisal/-a:meni ni jasno, zakaj si yugeca (ki je videt v boljšem stanju kot nov) menjal za to rjo :?

Rabim malo boljši in močnejši avto za službo. S petko se peljem hitreje in bolj udobno, predvsem ni tistega motečega glasa, ki ti je recimo na poti do Nove Gorice čisto napolnil ušesa. Uff je bla utrujajoča vožnja in to samo v eno smer, s petko sem šel tja pa nazaj v enem dnevu brez problema.

Uporabniški avatar
ITA_car_fan
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a ITA_car_fan Pe jul 23, 2004 2:44 pm

samo s 5-ko se boš zaleto in te bojo rezal ven..
pri jugecu si pa trd ko tank... sm že vidu kreše Yugec vs. Audi 4 .. švabo popušio malo jače..
deadly getaways TM
Slika

[YuGo]
Stalni uporabnik

Napisal/-a [YuGo] Pe jul 23, 2004 4:12 pm

ITA_car_fan je napisal/-a:samo s 5-ko se boš zaleto in te bojo rezal ven..
pri jugecu si pa trd ko tank... sm že vidu kreše Yugec vs. Audi 4 .. švabo popušio malo jače..

hvala za tvoje vzpodbudne želje :?
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost