Kot prvo sem se loto barvanja pragov, podalškov, ter namestil nove stranske žmigavce. Po mojem mnenju prava poteza, ker je razlika takoj opazna. Za tiste ki stock avta niste videli je odprta tema LaNe MoJe SreBrno al nekak tak

Evo še slikice začetka

Skratek je napisal/-a:moj predlog je da daš na luči zadaj tam kjer je oranžno za žmigavce rdečo folijo prek da biji luči samo v rddeči in beli barvi. drugač pa lep avtek. sam tko naprej
lp matej
rok46 je napisal/-a:lepo zgleda......le tako dalje...zdj pa sm še 17 col feltne gor...pa mogoče bi spredi pasal malenkost bol opazen spojler
...no tu je za moje pojme...drgač pa lušna stvraca
matcho je napisal/-a:Lepo zgleda tole, ampak še boljše bi bilo če bi bile tudi kljuke v barvi vozila (samo predlog).
Rjuhar je napisal/-a:Definitivno prednjo tablico daj iz okvircka in jo "prelomi", da bo ustrezala odbijaču, ker ful grdo štrli, če je v ravnem okvirčku. Potem jo prilepiš... E voila...
accim je napisal/-a:okok čudovito. sam zadej me luči motjo pa tud sam veš da niso najbl simpatičnedrgač pa..si dobr začeu. če je še to glede feltn res..potem pa res čudovito!
![]()
k pa avto? deluje use O.K.?![]()
Lp pa tko naprej
Courage™ je napisal/-a:Rjuhar je napisal/-a:Definitivno prednjo tablico daj iz okvircka in jo "prelomi", da bo ustrezala odbijaču, ker ful grdo štrli, če je v ravnem okvirčku. Potem jo prilepiš... E voila...
O peesda Rjuhar a to si na svojmu naredo ?? Ful dobro pride, svaka čast. bi se tudi jaz loto tega. Daj malo mi opiši kak si zviu tablico da je tak lepo, pa s čim si jo prilepo ??
Rjuhar je napisal/-a:Tablico prelomiš na kakem ostrem robu (jaz sem jo v kuhinji na pultu) Samo to naredi nežno, da se ti ne zlomi preveč. nastane tak rob, kot je na odbijaču. Potem sem jo pa nalepil s 3M obojestranskim samolepilnim trakom za zunanjo uporabo. Drži kot prilimano...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov