Avto je čist serijski brez predelav,3 leta star 1.4,55 kw,generacija,80000 km,prvi lastnik.
Foto: NOKIA 6600

edit:

feto je napisal/-a:bOnZy je napisal/-a:full lepsamo zgleda ko da bi mel kako 1.6 masino ali 1.8T oz. TDI
1.6 na srečo ni!![]()
TDI na srečo ni!![]()
Za 1.8T pa na žalost ni bilo denarja
kaj je pa narobe z 1.6?? velik bol kpa 1.4!
feto je napisal/-a:kaj je pa narobe z 1.6?? velik bol kpa 1.4!
Ni nič narobe!
Res je da ima večjo prostornino in močnejši je,ni pa rečeno da je boljši.
Veliko primerjalnih testov sem že prebral in ta motor(1.6) ni ne vem kako dobro ocenjen v primerjavi z konkurenco.Če sem prav razumel je podhranjen glede na napisano moč,baje ga treba ful preganjati kar seveda vpliva na porabo.
V glavnem sem jaz dobil takšen vtis iz vsega kar sem prebral in zato ga nisem hotel kupit,pa še z ženo sem se mogel kregat ker je ona hotela prav 1.6.
Jaz sem bil tega mnenja, 1.8T al pa 1,4.
A dizle itak ne maram ker so še zmeraj preglasni,pa še servisi so dražji.
bOnZy je napisal/-a:sicer pa TDI-iji niso vec tok glasnikok so bli, pejt 1x u ksn auto salon pa tm rec za enga TDI-ja
bos presenecen z rezultati
W|zz je napisal/-a:bOnZy je napisal/-a:pa še da ne bova tok iz teme![]()
golfk bi biu velik lepši če bi dau nad zadnjo sipo spojler(pr fazeru se mi zdi da stane okol 15k)
A slucajno ves za ksno slikco s tem spojlerjem?![]()
Na strani ot fazerja sicer je en golf sam se spojlr komi vid![]()
lp
ja sej zej je pa nov FSI 1.6 115KM
ja a ves ko ti bom reku, s fotrm sva sla 2x u bratislavo z golfm 1.4 pa 1x s testnmum 1.6 ( nam je crknu passat neki smo pa golfka dobl ) pa je pr 1,4 poraba presegla 12l/100km - torej pri 1,6 sva ga tut preganjala je bla poraba okol 10l/100km in to nam ni blo nikakor logicn, pa se hitrej smo prsli z 1.6
1.8T je pa strup od golfa, to pa samo lep v sedez, mal prtisnes na gas pa ze zmanka ceste
sicer pa TDI-iji niso vec tok glasni kok so bli, pejt 1x u ksn auto salon pa tm rec za enga TDI-ja bos presenecen z rezultati
VAG dizli so, kukr mi je znano, že 10 let skor nespremenjeni (do teh 2.0 ki so zdej vn prišli)
feto je napisal/-a:kaj je pa narobe z 1.6?? velik bol kpa 1.4!
Ni nič narobe!
Res je da ima večjo prostornino in močnejši je,ni pa rečeno da je boljši.
Veliko primerjalnih testov sem že prebral in ta motor(1.6) ni ne vem kako dobro ocenjen v primerjavi z konkurenco.Če sem prav razumel je podhranjen glede na napisano moč,baje ga treba ful preganjati kar seveda vpliva na porabo.
V glavnem sem jaz dobil takšen vtis iz vsega kar sem prebral in zato ga nisem hotel kupit,pa še z ženo sem se mogel kregat ker je ona hotela prav 1.6.
Jaz sem bil tega mnenja, 1.8T al pa 1,4.
A dizle itak ne maram ker so še zmeraj preglasni,pa še servisi so dražji.
RAPMAN je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:bOnZy je napisal/-a:pa še da ne bova tok iz teme![]()
golfk bi biu velik lepši če bi dau nad zadnjo sipo spojler(pr fazeru se mi zdi da stane okol 15k)
A slucajno ves za ksno slikco s tem spojlerjem?![]()
Na strani ot fazerja sicer je en golf sam se spojlr komi vid![]()
lp
hud golf tole kva je wizz boš dal spojler gor :P hehe
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov