Stealth M5!

menjekul je napisal/-a:alpina prekaša ponudbo navadnih bmw-jev ampak, če je zadaj oznaka M nima kaj dosti iskat (čeprav so se s tole 500KM kar lepo približali). mislim pa da bi pri alpini že bil skrajni čas, da naredijo korak naprej s temi črtami in zelenimi šivi okoli ledra na sedežih, volanu itd...enako gre za felne, stalno en in isti model. dolgočasno.
500KM mora pokat. ampak cena je pomoje zelo blizu M5...tako da bi raje vzel M. pa še lepša mi je, brez tistih grdih rumenih črt, čez celi avto.
pa alpina ma bolj bogo barvno paleto (videl sem samo modre pa srebrne, obstaja še kaka barva?)
me zanima kaj bodo bmw-jisti napisal..
p.s: D10 biturbo je goodsam pospešek je mal slab
Nixxon je napisal/-a:Hmnja, veš pri tako dragih avtomobilih imaš ti kot kupec aboslutno prav. Tukaj oni pokažejo nekaj kar je pač njihov nekakšen standard. V resnici pa ti prideš lepo tja, oni ti pokažejo vsega boga kar majo, vse možne kombinacije, če kakšne, katero bi ti želel, nimajo, si jo bodo priskrbeli in ti zadevo zrihtali tako kot ti hočeš. Če ne želiš njihovih šivov in nalepk ti jih ne bodo gor tlačili, boš ga hotel v rdeči, fine, izvolite.
Primer še ene druge barve Alpine: http://www.hadel.net/autos/html/d_pkw_b ... na_b7.html
PS: Alpina feltne so s strani BMW entuzijastov zelo iskane, takoj za original M feltnami, pri komu pa na prvem mestu. Za tema dvema sledi BBS in nato razni tunerji: Schnitzer, Breyton,..., šele nato ostala "raja", npr. OZ, RH in podobno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov