Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

all4you2
Novinec

Kraj: Ljubljana

Fiat Punto

Napisal/-a all4you2 So mar 08, 2003 7:31 am

Tkole, končno sem si zrihtal slikce, tko, da jih lahko zdej kle pokažem.
Torej Fiat Punto 1.2 CULT letnik 99.
Trenutno je avto znižan in ob straneh so sedaj namesto rumenih beli smerokazi.
V prihodnosti upam, da mi bo zneslo za OZ Superturismo 15" felge pa F1 195/45/15 gume.
Pragove imam, spojler tudi (manjka samo lučka), dokupit moram še letvice za luči in pa podaljške odbijačev. Ter seveda potem še zadnji lonec (če ne bom kar cel izpušni sistem menjal).

No, lepo se mejte!

Pa še slikce:
Slika
Slika
Slika
Slika

Dani
Uporabnik

Napisal/-a Dani So mar 08, 2003 7:47 pm

...
Zadnjič spremenil Dani, dne Pe mar 04, 2005 6:12 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

all4you2
Novinec

Napisal/-a all4you2 So mar 08, 2003 8:06 pm

DanyIbiza je napisal/-a:A odbijace bos pa plasticne pustu? :(
Felge pa dej cimprej gor ker bo noro zgledal 8)

Ja za gume in felge bom probal po petnajstem (ta mesec :lol: ) stisnit. Če pa ne bo šlo
po sreči bom moral pa še en mesec počakat. Obenem gre pa avto še na barvanje (odbijači, ogledala, kljuke). Počas mi bo ratal. Tko da bomo vidli. Ker te gume pa feltne so kar velik kup dnarja in je kr hudo vse skupi :(

Lepo se mejte!

Pero

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT Pe mar 28, 2003 11:50 pm

ma neee, zakaj si kupu 5 vratnega? če misliš barvat spreden odbijač kupi rajši unga z večjo sprednjo režo in kupi meglenke, bo figurca dosti bulša. čene imam jst podalšek na zadnjem parurtu k sm ga vrgu dol in imam tudi športn škarik, če rabiš.

all4you2
Novinec

Napisal/-a all4you2 So mar 29, 2003 10:15 am

primoz je napisal/-a:ma neee, zakaj si kupu 5 vratnega? če misliš barvat spreden odbijač kupi rajši unga z večjo sprednjo režo in kupi meglenke, bo figurca dosti bulša. čene imam jst podalšek na zadnjem parurtu k sm ga vrgu dol in imam tudi športn škarik, če rabiš.

Ja to je leta 99 mat kupila (njene želje so bile obvezno pet vratnega). In takrat sploh nisem tolko mislil na predelave pa te stvari. Zdej ko me je pa prijelo je pa že prepozn. Kaj čem.

Sunshine
Novinec

Napisal/-a Sunshine So mar 29, 2003 10:46 am

all4you2 je napisal/-a:
primoz je napisal/-a:ma neee, zakaj si kupu 5 vratnega? če misliš barvat spreden odbijač kupi rajši unga z večjo sprednjo režo in kupi meglenke, bo figurca dosti bulša. čene imam jst podalšek na zadnjem parurtu k sm ga vrgu dol in imam tudi športn škarik, če rabiš.

Ja to je leta 99 mat kupila (njene želje so bile obvezno pet vratnega). In takrat sploh nisem tolko mislil na predelave pa te stvari. Zdej ko me je pa prijelo je pa že prepozn. Kaj čem.

Probi ga prodat, pa si potem kupi GT-ja :twisted: al pa 85 ELX al kok je že :wink:
"There's nothing more addictive than speed. Nothing in the world."

all4you2
Novinec

Napisal/-a all4you2 To apr 01, 2003 9:24 pm

That would be very nice SUNSHINE. :) Maybe someday...
Zdele bom pa spet dnar vrgu za alarm. Grem jutr montirat.
Ajde
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov