1. Za znizanje twinga rabis 4 fedra...najbolj se ti splaca kupit apex ker so baje bolj trdi...ker jaz imam jamex in so kar mehki. Pa ga 3,5cm ukevdras in to je to...itak pa ce hoces bolj trdegega je bolje da das amortizerje trsati. Pa clovek bozji kaksen torzijo??? twingo ma 4 fedra in 4 amortizerje....tko da samo zamenjas fedra...mozno pa da ima kak novejsi torzijo zadaj
2. 14˝si reku da ze mas za poleti...to je odlicno...sploh za twinga nic kaj pretirano...pa se lepo zgleda ...tudi jest mam 14 colke....185/55/14 eagle F1
3. Ce bos temnil stekla ti enga priporocam ki ti za 25k zatemni vse sipe pri twingu in to s papirji (na vsaki sipi stevilka pod folijo), ja tja grem jest jutri pa ti povem se kako izkusnjo ce te bo zanimalo....
4. Plastike v barvo karoserije ? hm ves pri tvoji barvi avtomobila sem ze videl primere in ti povem da odbijace raje pusti tako kot so zgoraj malo crni...je pa res da avto zgleda pol opticno cist druge barve...kakor ves...je pa po svoje lepo...
5. cartatto pa kakih nalepk na tank raje ne dajaj...ker te nalepke ima lohka tut tist ki nima najmanjsega namena pedenat avto in ki nima nic zrihtanega...avto naredi res cheap in fake varianto.....mas lep spojlercek tko kot jest zadej....rora 2 mas tut ...ceprov se mi zdi seveda je to stvar okusa...da je lepse ce sta dtm izvedbe....tut stvar okusa...
Res poskusi enkrat zatemniti stekla in 3,5 cm v poden in to je to!
ksne sare brezvezne pa jest ne bi dajal gor!
tole vse pa vzemi vse kot predlog in namige....ker vidim da si blizu mene pa se jesenicani ste bolj nevarni..

da me naus kje ganju...
hehe
no pa se primer mojga twingica:
samo bobne zadej moram se pobarvat pred pomladjo in celjusti spredaj:
aja skorej bi pozabu...mogoce bi ti ble vsec okrasne letvice na sprednjih luceh (bad look)
pa v havbo lohka das sportne mrezice pri zracnikih..ah sam raje ne ce ne bos imel ze tacga k ga mam jest
ce pa ti je kaj vsec na avtu in ce imas v zvezi s kako stvarjo vprasanje, pa lohka tu na PM posles
LP