Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Twingo BlackWind (update str 31)

Napisal/-a BlackWind Ne mar 20, 2005 2:15 am

Tukaj so slike od mojega avta. In sicer slike prvega dne, ko sem ga kupil in slike njegove danasnje podobe:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Komentarji, kritike, predlogi za prihodnost vse zelo zazeljeno!!!!
sam ksnih cartatoo-jev mi ne omenjat ;)
pa ksnih odbijacev pa pragov tut (se) ne mislim montirati! ;)

Lp
Zadnjič spremenil BlackWind, dne Ne maj 03, 2009 12:00 pm, skupaj popravljeno 4 krat.

Uporabniški avatar
prasec
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a prasec Ne mar 20, 2005 2:34 am

Kadarkol vidim kkšnga tkole spedenanga Tvingota, Puntota, Pižoja, vedno pogledam če je kkšna huda bejba za volanom :P

Drugač pa ql avto, sam premal hrčkov pod haubo :D
Leva, desna, pazi KURNIK!!

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Ne mar 20, 2005 7:47 am

Nice, nice. 8)
prasc, če je 16V pol niti nima tolk premal hrčkov. ;)

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 Ne mar 20, 2005 8:54 am

A si kej razmislu da bi zadi clear look naredu? Po mojem bi dober zgledal da bi znacke dol pobral... Drgac pa lep avtocek. ;)

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Ne mar 20, 2005 9:15 am

luštn twingo ;] notranjost, m3 špegučki...moji predlogi an. pa uspredi znakc dol. drgač mi je pa ful ušeč to kr si naredu z avtm. okusno :] kr tko naprej!

LP
Matic

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Ne mar 20, 2005 10:41 am

prasec je napisal/-a:Kadarkol vidim kkšnga tkole spedenanga Tvingota, Puntota, Pižoja, vedno pogledam če je kkšna huda bejba za volanom :P

Drugač pa ql avto, sam premal hrčkov pod haubo :D

jah je pa varcna voznja...hrcki me lih ne motjo prevec...ce bom hotu hrcke bom zamenjal avto ;)...no sej moja punca je tut zlo zainterisiran kupec ;) tko da najbrz, ce bo kej prsparala bo sel enkrat njej v roke...ce bo imel se kako vrednost ;)...ker ga namrec se ne mislim prodajat kmalu.
ja sicer imas prav, to je zenski avto! oziroma avto narejen za zenske, saj ce samo pogledas stopalke, ti je jasno zakaj so tako skupaj ;) kikle pa drobcene noge... ;)
samo vseeno mi je ql ;) tut ce je ladycar;)
Lp

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Ne mar 20, 2005 10:44 am

metallic je napisal/-a:Nice, nice. 8)
prasc, če je 16V pol niti nima tolk premal hrčkov. ;)

na zalost ni 16V, mogoce ko bo ze mal prevec kilometrov bom zamenjal za novejso masino, ce bo karoserija se taksna kot je:) ker newem koliko mocno masino ne mislim dajat notr...ker bi mogu ves podvozje presraubat ;)
sj pravm mogoce, ce bom res imel se dolgo ta avto zamenjam za 16V ;)
Lp

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Ne mar 20, 2005 10:46 am

B3NZ0 je napisal/-a:A si kej razmislu da bi zadi clear look naredu? Po mojem bi dober zgledal da bi znacke dol pobral... Drgac pa lep avtocek. ;)

ja znacke dol pobrat sem ze razmisljal malo, pa brisalec ven in take zadeve....samo je problem pr renault znacki, ker so luknje in je tablica nataknjena....samo newem se mi po svoje kar dopadejo, pa se na taksni visini haube so da malo opticno znizajo zadnji konec...saj jest tko mislm ;)
Lp

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Ne mar 20, 2005 10:48 am

voltage je napisal/-a:luštn twingo ;] notranjost, m3 špegučki...moji predlogi an. pa uspredi znakc dol. drgač mi je pa ful ušeč to kr si naredu z avtm. okusno :] kr tko naprej!

LP
Matic

Ja to so tut ql predlogi...poleti moram dat haubo sprednjo strihat...tko da bom poskusu znak zasvasat pa zakitat ;)....speglcki bi blo pa res mogoce ql ja!! sam so mal drazji k morm gledat da so na strom :(

za enkrat vsem hvala za pohvale in predloge!!!
lp

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Ne mar 20, 2005 10:56 am

Sam eno grajo mam na feltne in gume...ce bi ble kako colo vecje in sirse gume, bi blo se hujs...a mas 185-14?

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Ne mar 20, 2005 11:22 am

Luštn twingič 8) črna barva mu ful paše
Všeč mi je kar si naredil dosedaj,kar se zunanjosti tiče bi samo še pobral vse nalepke in znakce(odspredi in odzadi) in zamenjal ogledala z bomex ogledali

;)

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Ne mar 20, 2005 11:24 am

Lepo si ga porihtal ja :)

Slika
Zadnjič spremenil TITan, dne Sr mar 23, 2005 10:59 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Ne mar 20, 2005 11:27 am

WRC555 je napisal/-a:Sam eno grajo mam na feltne in gume...ce bi ble kako colo vecje in sirse gume, bi blo se hujs...a mas 185-14?

jap 185 55 14, samo se ze zdej pozna velik na koncni ;) sirse ne bi dajal :)
res ap je da za stayling je treba potrpet...sj 15 col sm mislu dat...pa je mal feltn 15 col k so mi vsec...ce pa je ze lepa pa ni 6 sirine, samo 7 kar je pa presiroko za brez predelav...
Lp

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Ne mar 20, 2005 11:30 am

Liquide je napisal/-a:Luštn twingič 8) črna barva mu ful paše
Všeč mi je kar si naredil dosedaj,kar se zunanjosti tiče bi samo še pobral vse nalepke in znakce(odspredi in odzadi) in zamenjal ogledala z bomex ogledali

;)

ja crna je res lepa ;) ceprav je takoj umazan, ga ne bi zamenjal za katero drugo barvo! ;)
bom mal pogledal kaksne so te bomex ogledala...a so to m3 look al kaksne...bom pobrskal malo ...hvala...
Lp

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Ne mar 20, 2005 12:14 pm

Zelo lep Twingo, jst bi ga še sam v podn rukno pol bi bil pa bomba,res!!! 8)

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Ne mar 20, 2005 12:19 pm

A jest prov vidm da si si omislu letvice na bokih :shock: ... Zelo nenavadno ;) , meni osebno cisto odvec :P ! Strinjam se tudi glede feljug da so mal premale, samo po drugi strani pa... Kar na tele 14ke ene 40-45mm profilne gume, pol pa u iber spustit da bo original karoserija ribala po tleh 8) ! V osnovi pa zelo lep twingec :D !

LP
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Ne mar 20, 2005 12:36 pm

sporty je napisal/-a:A jest prov vidm da si si omislu letvice na bokih :shock: ... Zelo nenavadno ;) , meni osebno cisto odvec :P ! Strinjam se tudi glede feljug da so mal premale, samo po drugi strani pa... Kar na tele 14ke ene 40-45mm profilne gume, pol pa u iber spustit da bo original karoserija ribala po tleh 8) ! V osnovi pa zelo lep twingec :D !

LP

ja sj kot sm reku je 3,5cm ze v podnu...tko da ce ga prevec prkrivim v ovink mi notr po koloteku ze mejckn porajsa (spredej) tko da ce bi ga za 50mm spustil pomeni da bi moral se fedre trsati :( kar je pa spet en velk strosk...pa spet vse homologirat...kle se pa tko drasticno ne porajta da je dol spuscen! je pa spredej dobrih 3cm od vrha gume do roba blatnika in zadej slabe 4cm al pa se malo manj do blatnika....tko da v zivo lepse zgleda! ;) slike nardijo mal vecji razmak vmes se mi zdi ;) drugace bi ga spustil da....sam bi mi najbrz pol se bolj po koloteku drajsal :)...sam bi mogu pol tko k si reku tut mal nizje profilne gume dat gor ja!...no je pa dobra ideja za prihodnost...ce bo se ta avto in ko gume zgonim :) hehe

glede letvic: ja res sem si jih omislil...so unikatne barve! iz srebrne v temno vijola se prelivajo...pa vse prebarvano se z perlo tko da se pod dolocenimi koti se bolj preliva vijolicna....imam jih pa zaradi tega ker obstajajo nesposobnezi ki s svojim avtom na stezaj in z vso silo odpirajo vrata!!! vozim se v LJ v solo tko da sem si ze prihranil nekaj sivih las zaradi udarckov!!! ker letve marsikaj odnesejo!! in prenesejo :)
Lp

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne mar 20, 2005 2:40 pm

lusn avto 8)

Komentarji, kritike, predlogi za prihodnost vse zelo zazeljeno!!!!
sam ksnih cartatoo-jev mi ne omenjat Wink
pa ksnih odbijacev pa pragov tut (se) ne mislim montirati! Wink

zakaj ne pragov oz. odbijacev ? :P

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Ne mar 20, 2005 3:45 pm

Lep je, ni kaj. Tale twingec mi je ful všeč. A bomo kej slišal kako rohni? :D

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Ne mar 20, 2005 4:50 pm

Jest bi tele stranske letvice nazaj dol potrgal, mam rad clean look na avtu. 8) Prav tako Renault znak in vse napise.
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov