Komentarji, kritike, predlogi za prihodnost vse zelo zazeljeno!!!!
sam ksnih cartatoo-jev mi ne omenjat

pa ksnih odbijacev pa pragov tut (se) ne mislim montirati!

Lp
prasec je napisal/-a:Kadarkol vidim kkšnga tkole spedenanga Tvingota, Puntota, Pižoja, vedno pogledam če je kkšna huda bejba za volanom :P
Drugač pa ql avto, sam premal hrčkov pod haubo
metallic je napisal/-a:Nice, nice.![]()
prasc, če je 16V pol niti nima tolk premal hrčkov.
B3NZ0 je napisal/-a:A si kej razmislu da bi zadi clear look naredu? Po mojem bi dober zgledal da bi znacke dol pobral... Drgac pa lep avtocek.
voltage je napisal/-a:luštn twingo ;] notranjost, m3 špegučki...moji predlogi an. pa uspredi znakc dol. drgač mi je pa ful ušeč to kr si naredu z avtm. okusnokr tko naprej!
LP
Matic
WRC555 je napisal/-a:Sam eno grajo mam na feltne in gume...ce bi ble kako colo vecje in sirse gume, bi blo se hujs...a mas 185-14?
Liquide je napisal/-a:Luštn twingiččrna barva mu ful paše
Všeč mi je kar si naredil dosedaj,kar se zunanjosti tiče bi samo še pobral vse nalepke in znakce(odspredi in odzadi) in zamenjal ogledala z bomex ogledali
sporty je napisal/-a:A jest prov vidm da si si omislu letvice na bokih... Zelo nenavadno
, meni osebno cisto odvec :P ! Strinjam se tudi glede feljug da so mal premale, samo po drugi strani pa... Kar na tele 14ke ene 40-45mm profilne gume, pol pa u iber spustit da bo original karoserija ribala po tleh
! V osnovi pa zelo lep twingec
!
LP
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov