105 konjev
letnik 1993

nitro1 je napisal/-a:Lepe litke maš,drugač pa jest nobenga citroena ne obrajtam preveč ker majo moji doma Xantio(kuplena ganz nova)pa je že po 6ih mescih shodila hidravlika,kmal za tem pa še servo volan.![]()
Kolega je mel pa AX -a pa mu je skozi srala lamda sonda,tko da ga je prav kmalu prodal...
xandrej je napisal/-a:nitro1 je napisal/-a:Lepe litke maš,drugač pa jest nobenga citroena ne obrajtam preveč ker majo moji doma Xantio(kuplena ganz nova)pa je že po 6ih mescih shodila hidravlika,kmal za tem pa še servo volan.![]()
Kolega je mel pa AX -a pa mu je skozi srala lamda sonda,tko da ga je prav kmalu prodal...
Mi lahko prodim poveš kaj je bilo s hidravliko? Pa kateri letnik je Xantia... Nisem še slišal, da bi na Xantiji šla hidravlika... Kaj šele prvo hidravlika pa potem servo če je vse na enak sistem vezano... Ena hidravlična tekočina in pumpa poganjata bremze, vzmetenje in servo volan.... Tak da ta tvoj post je malo za lase privlečen... Če pa daš bunko nafilat za 2.500 SIT pa še ne pomeni, da je hidravlika crknila... Ne govorit nekaj na pamet...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost