bom kr po vrsti mal odgovoru
Eclipse:
Jp moj tretji (dober opravicujem svoj nick:), se pac ne morem locit od njih, hehe, razn ce bi mel "mjckeno" vec kesa pol bi ziher kej druzga vzel

Slava Imprezam! (Da se slikico opravicim:) Nimas kej, zakaj bi menjal, ce so vsi dosedaj bli OK:)
damjan:
Hvala, to mi je vsec ko ste nekateri posteni in ne simfate drugih avto zato ker mate pac drugo firmo, jst tud nimam nic proti nobenmu drugmu avtu, 100 ljudi 100 avtov:) se sreca, ce ne bi bil dolgcajt! Tk ko moj foter vedno rece glede voznje : "Po pameti!", nikol ne rece pocasi voz
dejan84:
Gume so svetovne, skor ne morm vrjet, da je taka razlika, ko sm presaltu iz zimskih gum sm si lahka reku, to je pol uzitek v voznji

Edini problem je ko so presiroke (Me je Bor mal nasral, heheh), zdej mi pa zadnji blatnik peskajo. Kot sm ze dejal, bomo ze porihtali

Pa full mi je zenimivo, da v dezju pa ene 10° drzijo full boljs kot pa 20° pa soncno vreme, skor bi reku, da bi moglo bit obratno, sprobal sm pa na rondoju pr Trnovskem pristanu.
Andy:
Megan ist einfach gut
Rok46:
Kaka verzija je to?
Cizi:
Je ze Bor odgovoru, hehe. Pr atu.de jih majo pa so ze evergreen model, zato jih je full ze na cesti, vsaj par let se ze prodajajo temu primerna je tud cena, 20 jurjev za 17 colerco
Bor: Sam plac se probi spomnat

hehehhe