Odstranjevanje ključavnic je izvedel "domač" klepar/ličar.
Cena posega: 10k SIT
Končni rezultat:
Prej:
Potem:

voltage je napisal/-a:ok... se javim za isti poseg... sam povej mi zakaj samo 10k SIT? a ni blo treba celih vrat poštrihat?!?
JohnyR je napisal/-a:voltage je napisal/-a:ok... se javim za isti poseg... sam povej mi zakaj samo 10k SIT? a ni blo treba celih vrat poštrihat?!?
Ne me narobe razumet, jst to ne tržim, ceno sem napisal sam tulk da ne bo kdo koga od uporabnikov nategnu za isti poseg.
Ni treba štrihat celih vrat, kar tudi redko kateri ličar naredi. Pobarva ta del, ki je rihtan, nato pa s poliranjem popravi rob ki nastane zaradi barvanja. Enako je možno tudi za metalik lake.
croma_man je napisal/-a:v cliotu ko sem menjaval motorček za zaklepanje maš posebi haklček ki gre do ključavnice, in če daš tist haklček stran ti lahk nevem tiča tišči v klučavnico pa suče pa nevem ka dela pa še zmeri nebo odklenu vrat, če pa hočeš onesposobit še štifte za odpiranje vrat pa še en haklček odklopiš in tud tist ne dela več.
Cena posega celih 0 SIT
RoZleht je napisal/-a:ok eno vprasanje ... in kaj nardis pol ce ti npr. centralno crkne, al pa ce se ti akumulator sprazne??? samo zanima me ...
nitro1 je napisal/-a:Bedarija,razn če hočeš da lepš zgleda brez klučavnce.
Moji so vdrl v (isti tak avto kot je tvoj) pa se noben ni ukvarjal s ključavnco,simpl so šajbo usul,pa ji vn ukradl radio-Cd,zvočnike komplet s polico pa še nekateri dokumenti so šli..
Tko da ključavnca kle nima ne vem kake vloge za vlomilce.men se tole zdi brez-pomena![]()
:P
JohnyR je napisal/-a:To bo zanimalo predvsem prebivalce večjih mest, kjer je več vlomov.
PiLLLe je napisal/-a:RoZleht je napisal/-a:ok eno vprasanje ... in kaj nardis pol ce ti npr. centralno crkne, al pa ce se ti akumulator sprazne??? samo zanima me ...
Kaj pa nardis pozim ko ti kljucavnce zmrznejo pa ko se ti aku ob enem sprazni? se zna zgodit oboje naenkrat ob zlo niskih temperaturahkaj bos pa pol?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov