Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Clio '96 brez ključavnic

Napisal/-a JohnyR To maj 03, 2005 10:30 am

To bo zanimalo predvsem prebivalce večjih mest, kjer je več vlomov.

Odstranjevanje ključavnic je izvedel "domač" klepar/ličar.
Cena posega: 10k SIT

Končni rezultat:

Prej:
Slika

Potem:
Slika
Slika
Slika
Slika
http://www.raceland.si

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage To maj 03, 2005 10:34 am

ok... se javim za isti poseg... sam povej mi zakaj samo 10k SIT? a ni blo treba celih vrat poštrihat?!?

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Napisal/-a JohnyR To maj 03, 2005 10:40 am

voltage je napisal/-a:ok... se javim za isti poseg... sam povej mi zakaj samo 10k SIT? a ni blo treba celih vrat poštrihat?!?

Ne me narobe razumet, jst to ne tržim, ceno sem napisal sam tulk da ne bo kdo koga od uporabnikov nategnu za isti poseg.

Ni treba štrihat celih vrat, kar tudi redko kateri ličar naredi. Pobarva ta del, ki je rihtan, nato pa s poliranjem popravi rob ki nastane zaradi barvanja. Enako je možno tudi za metalik lake.

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To maj 03, 2005 10:46 am

JohnyR je napisal/-a:
voltage je napisal/-a:ok... se javim za isti poseg... sam povej mi zakaj samo 10k SIT? a ni blo treba celih vrat poštrihat?!?

Ne me narobe razumet, jst to ne tržim, ceno sem napisal sam tulk da ne bo kdo koga od uporabnikov nategnu za isti poseg.

Ni treba štrihat celih vrat, kar tudi redko kateri ličar naredi. Pobarva ta del, ki je rihtan, nato pa s poliranjem popravi rob ki nastane zaradi barvanja. Enako je možno tudi za metalik lake.

kdo, kje, samo to mi povej 8) moze tudi preko pm!mam za tega cloveka velki projekt! 8)

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi To maj 03, 2005 10:50 am

mene tud zelo zanima!
Prosim na PM!

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Napisal/-a JohnyR To maj 03, 2005 11:03 am

lenivec je napisal/-a:moje mnenje, čeje že šel to delat bi še klike pobarval..
drugač pa kul

Nalašč je tako, da ni barvano nič drugo. Glede na to da je avto brez spojlerjev, mi je lepši tak kot je.

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Napisal/-a JohnyR To maj 03, 2005 11:08 am

Ta ličar, ki mu jst peljem je v takih hribih, da ga še jst kumi najdem. :lol:

Brez zamere, ampak številke ne bom deval nikomur, ker je to zelo domača zadeva. Jst mu naprimer za take stvari postim avto čez vikend, on pa to lepo naredi v miru.

Vsak ličar oz. klepar vam bo to naredil brez problema in tudi računati ne bi smel več kot ta meni.

Brez zamer. :oops:

Uporabniški avatar
RoZleht
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a RoZleht To maj 03, 2005 11:14 am

ok eno vprasanje ... in kaj nardis pol ce ti npr. centralno crkne, al pa ce se ti akumulator sprazne??? samo zanima me ...

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Napisal/-a JohnyR To maj 03, 2005 11:18 am

RoZleht je napisal/-a:ok eno vprasanje ... in kaj nardis pol ce ti npr. centralno crkne, al pa ce se ti akumulator sprazne??? samo zanima me ...

V skrajnjem primeru, je še vedno ključavnica na prtljažniku.

Pač opališ en Catherine Zeta-Jones manever. :lol:

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf To maj 03, 2005 11:19 am

RoZleht je napisal/-a:ok eno vprasanje ... in kaj nardis pol ce ti npr. centralno crkne, al pa ce se ti akumulator sprazne??? samo zanima me ...

pri kuferangu noter leze :D
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Kraj: Prekmurec v Ljubljani

Napisal/-a Borcix To maj 03, 2005 11:23 am

Tudi to je meni prvo šinilo v glavo.

:?: :?: :?:

Drugače pa zgleda vredu. ;)

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind To maj 03, 2005 11:26 am

to ti je potem zasvasal in pokital, zbrusil in prebarval....
upaj da je dobro posvasal da se ti ne bo cez cas poznalo ker se material usede....sploh ce je licar prevec kita gor nametal...
drgac pa dobr zgleda....sej ce ti bo kdo imel namen vlomiti ti bo z ali brez kljucavnice....itak ni problem sipe razbit...se hitreje najbrz kot pa ce bi se matral z kljucavnico :) no sej jepa lepo...
Lp

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To maj 03, 2005 11:56 am

v cliotu ko sem menjaval motorček za zaklepanje maš posebi haklček ki gre do ključavnice, in če daš tist haklček stran ti lahk nevem tiča tišči v klučavnico pa suče pa nevem ka dela pa še zmeri nebo odklenu vrat, če pa hočeš onesposobit še štifte za odpiranje vrat pa še en haklček odklopiš in tud tist ne dela več.

Cena posega celih 0 SIT

;)
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Napisal/-a JohnyR To maj 03, 2005 12:15 pm

croma_man je napisal/-a:v cliotu ko sem menjaval motorček za zaklepanje maš posebi haklček ki gre do ključavnice, in če daš tist haklček stran ti lahk nevem tiča tišči v klučavnico pa suče pa nevem ka dela pa še zmeri nebo odklenu vrat, če pa hočeš onesposobit še štifte za odpiranje vrat pa še en haklček odklopiš in tud tist ne dela več.

Cena posega celih 0 SIT

;)

Sej lahko vsem skupi tud rečemo styling poseg, če bo tako manj bodljivo vsem, ki veste kako se vdira v avte. :P

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 To maj 03, 2005 3:48 pm

Bedarija,razn če hočeš da lepš zgleda brez klučavnce.
Moji so vdrl v (isti tak avto kot je tvoj) pa se noben ni ukvarjal s ključavnco,simpl so šajbo usul,pa ji vn ukradl radio-Cd,zvočnike komplet s polico pa še nekateri dokumenti so šli..
Tko da ključavnca kle nima ne vem kake vloge za vlomilce.men se tole zdi brez-pomena :roll: :roll: :P

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To maj 03, 2005 4:13 pm

Kaj pa nardis pozim ko ti kljucavnce zmrznejo pa ko se ti aku ob enem sprazni? se zna zgodit oboje naenkrat ob zlo niskih temperaturah :) kaj bos pa pol? :)

nitro1 je napisal/-a:Bedarija,razn če hočeš da lepš zgleda brez klučavnce.
Moji so vdrl v (isti tak avto kot je tvoj) pa se noben ni ukvarjal s ključavnco,simpl so šajbo usul,pa ji vn ukradl radio-Cd,zvočnike komplet s polico pa še nekateri dokumenti so šli..
Tko da ključavnca kle nima ne vem kake vloge za vlomilce.men se tole zdi brez-pomena :roll: :roll: :P

Ce ze kdo hoce vdret v cliota r5 in se ene par podobnih avtov majo sabo sam tamali sraufncigr in nobenga kladiva al pa kamna da bi ti su razbijat sajbo. Poleg tega ce se mu ze gre ti bo lukno v strehi naredu ce bo treba tko da nehite ze s temi ja brezveze gor dol.... teb je nm pa ne.

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
Cliosport
Novinec

Re: Clio '96 brez ključavnic

Napisal/-a Cliosport To maj 03, 2005 4:24 pm

JohnyR je napisal/-a:To bo zanimalo predvsem prebivalce večjih mest, kjer je več vlomov.

Mimogrede saj ti lahko pride čez šipo al pa čez prtlažnik :oops: . Drugače je look ok.
I feel very Olimpic today

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Napisal/-a JohnyR Sr maj 04, 2005 6:19 am

PiLLLe je napisal/-a:

Kaj pa nardis pozim ko ti kljucavnce zmrznejo pa ko se ti aku ob enem sprazni? se zna zgodit oboje naenkrat ob zlo niskih temperaturah :) kaj bos pa pol? :)

Če bi se hotu celo življenje ukvarjati z verjetnostnimi računi bi šel za matematika, ali kaj podobnega. :P

:lol: Če čebula nebi če imela bi čebula bila bula.

Kaj pa če mi jutri kamen pade na glavo in umrem. Pišuka, še dobr da mi ne bo treba skrbet če mi bo pozimi delalo centralno.

Uporabniški avatar
avtomobil
Novinec

Napisal/-a avtomobil Sr maj 04, 2005 2:39 pm

Odlično,clio brez ključavnice. Rad imam avte,ki so nekaj posebnega! :D
Avto,moj partner!!!!!!!!
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov