Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

pkucler
Novinec

Kraj: Ljubljana

To je moj Swift

Napisal/-a pkucler Če maj 26, 2005 8:51 pm

Ko sem že odprl temo je tukaj moj swift.
Imam ga pol leta in z njim nisem imel nobenega problema. Takoj ko sem ga pripeljal domov sem bil siten za servis. Naslednji dan sem takoj šel s mojim prejšnim avtom iskat jermene,filtre,olje,šponar....
Poklical mehankarja da mi je zamenal. Do zdej sem jih naredil 20.000 km.
Nekaj sem se že odločil da bi zamenal za drug avto,ker jaz se ne mislm fentat s tem avtom PREVEČ GRE tako če je kdo prpravljen ga kupt ali zamenjat mi naj odgovori. Rabim zaenkrat mal bolj prostoren avto. seveda z mojim doplačilom majhnim.
Priponke
Dsc00615.jpg
Zadnjič spremenil pkucler, dne Če maj 26, 2005 8:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Re: To je moj Swift

Napisal/-a BlackWind Če maj 26, 2005 8:56 pm

pkucler je napisal/-a:Ko sem že odprl temo je tukaj moj swift

pomojem bi tole pasal bolj v Galerijo,
drgac pa lep avtocek :!: ;)
se bos kaj v styling spuscal :?:
Lp

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a B_M_W Če maj 26, 2005 9:08 pm

Kaj maš to GTija?? :P :P

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Če maj 26, 2005 9:19 pm

Močno dvomim, da bi 1.0 GLS preveč šel. ;)
Pa tud za navadnega 1.3 se mi nekak ne zdi likely. :D

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če maj 26, 2005 9:26 pm

1.3 navadn ze lepo gre, 1.3gti je spet druga pesem.
SAm tale zal ni gti :roll:

Uporabniški avatar
Freak
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Freak Če maj 26, 2005 9:55 pm

Se strinjam.Prej sem imel navadnega 1.3 GS pa je res super avto,paful dobr leti.
Zdej mam pa dobri dve leti GTi-ja ,'90 letnik,210 000km (nej bi blo :) ) ,sam sem jih naredu dobrih 50 000km ,pa je res hud avto.Nazalost mam od navadnega swifta menjalnik notr,ker mi je od GTi-ja zaruzu :(
Drgac pa nimam pripomb cez avto,res super zadeva.Edin podvozje kaze znake obrabe ,tko vsake kvatre se kej cudnega slis spodi :)
Slika

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Če maj 26, 2005 10:26 pm

Freak je napisal/-a:Drgac pa nimam pripomb cez avto,res super zadeva.Edin podvozje kaze znake obrabe ,tko vsake kvatre se kej cudnega slis spodi :)

kolega ga je imel 95 letnik GTI-ja...pa je bil ze fejst obrablen...ves pregnit po podvozju ;) sva se hecala da bo enkrat skoz poden z zicem vred na cesti ustov ;)
jah sprot je treba vzdrzvat avto...ce ne je drek...
tko k moj...nima ene manjse pikice rje ;) je pa res da je malo mlajsi ;) sam vseeno ce ga ne bi zrihtal na full ko sem ga kupil bi se zaceli kazati znaki staranja... ;)
lp

Uporabniški avatar
anel18
Novinec

Kraj: Postojna

Napisal/-a anel18 Če maj 26, 2005 11:01 pm

Kaj ga planiraš kaj urihtat???
anlee

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Če maj 26, 2005 11:12 pm

Sam mam GTi-ja že cca.4 leta,pa ko sm ga kupu sm tud mogu dat najprej vse roke pa zglobe zamenjat pa dat pošvasat pragove ter podn.
Sicer je 90 letnik in tud ni bohvej kaj lepo ohranjen sam je pa tud že neki skoz dal pa tud sam ga kej dost ne šparam oz. ga ne morm ker avto je tko explozivn da ti enostavno žilca ne pusti da ga neb mal pohodu ;)
Drugač pa tale na sliki zgorej zihr ni GTi,je pa še kr lep(na sliki),ne vem kaki je u živo :?

Uporabniški avatar
Freak
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Freak So maj 28, 2005 12:44 pm

Pr GTi-jih je problem menjalnik.Vsej pri starejsih modelih.Jest sem bil na MK z avtom in mi je ene 14.dni po tem zacel neki mlet v menjalniku... Sej pol sm novga kupu (oz rablenga) sam me je un bizgec iz izlak,k ma dele za swifte nategnu ter mi prodal menjalnik od navadnega swifta in ne od GTi-ja.Ko se ga pa klicu,pa mu povedu se je zacel pa neki zgovarjat,da sm sigurn jest kej unicu,pa da hocem zdej da ga zamenja.Pa ceprov sm mu reku,da se greva lahko peljat,da bo vidu... :evil: :evil:

Ma ugalvnem modela nocm vec vidit ...

jest pa se kr na navadnem non-GTi menjalniku vstrajam.Sej gre lih tko dobr,sam rpestave so precej daljse pa se ne vrti tko lepo,k se je prej.Zdej gre v drugi prestavi tko,k je prej letu v tretji :(

Sem pa tud jest zdej rjo postimu,tko da lepo zgleda 8) Pa opazu sm,da majo swifti serijsko rjo nad prednjim steklom,tm pr tesnilu pri strehi :)
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov