Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska

No da vam končno predstavim svoj cestni gokard- update 27.09

Napisal/-a BigBoSS To maj 31, 2005 1:24 pm

Zivjo

Da vam predstavim gokard v pravem pomenu besede. :D Je Mini One z "malo" vec konjicev s kar precej dodatki, ki sem jih v 3 letih dokupil.

Se vec lepih Minijev si lahko ogledate na: http://www.minifans.tk

Vasa objektivna mnenja so dobrodosla.

LP BigBoSS

Nekaj slikc, ostale najdete v salonu:http://www.avtomobilizem.com/modules/carshow/car_detail.php?car_id=8852
Slika

Slika

Slika
Zadnjič spremenil BigBoSS, dne To sep 27, 2005 10:55 am, skupaj popravljeno 3 krat.

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL To maj 31, 2005 1:27 pm

Zlo lep!

Me pa samo zanima s kje si, da imaš avstrijske tablce :roll:

lp,maL
Slika

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P To maj 31, 2005 1:30 pm

To tut mene zanima od kje si, da imaš avstrijske tablice? Drgač je pa kr lep.

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna To maj 31, 2005 1:38 pm

si pa tok na njega zmetu da bi za ta denar že dobil mini cooper S ;)
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man To maj 31, 2005 1:48 pm

Lep avtoček
Priponke
untitled.JPG
VSAKA PALICA IMA DVA KONCA
JE REKEL MODREC, KI ŠE NI VIDEL ROGOVILE

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Zivjo

Napisal/-a BigBoSS To maj 31, 2005 1:52 pm

Zivjo

Sem iz gorenjske, pa sem delal srednjo solo v Celovcu, pa tastari tud delajo gor tako da sem med tednom gor zivel in mam zaradi tega avto se vedno registriran v Avstriji. Sedaj sem v LJ. Drugace so pa v Avstriji bile ugodnosti, kot npr. zacetek delanja vozniskega izpita s 16 leti s svojim avtom, pri 17 pa ze pravi izpit.

Res je ja, v avto sem vlozil kar nekaj denarcev in truda (vse sem predelal sam- ne maram, da mi drugi sarijo po avtu) in bi za ta denar dobil kar v redu Cooper S. A kot verjetno ze veste je Mini res LOVE in sm ornk navezan na njega in ga zaradi tega se nisem hotel menjat. Lahk bi se rekl, da je moja 2 pupa :D Bom ga cez kaksno leto ali 2 menjal za Cooper S, k sreci pasejo vsi deli kot odbijaci itd. tudi na Cooper S, tako da denar ne bo vrzen skozi okno.

Pa hvala za vase pohvale

Mackon je pa moj tako da ni panike, ne bom ga povozu. Se tud vcasih rad stisne ob Minija ;)

LP BigBoSS
Zadnjič spremenil BigBoSS, dne To maj 31, 2005 1:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
VW-BUS
Novinec

Napisal/-a VW-BUS To maj 31, 2005 1:57 pm

Še sedeže moraš dat preoblečt v črno-rumeno usnje, pa
bo!
Slika

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Zivjo

Napisal/-a BigBoSS To maj 31, 2005 2:06 pm

Zivjo

Tele originalne sedeze ne upam preoblect z usnjem, ker so v zicu airbagi in nebi rad, da mi ob morebitni nesreci raznese airbag v hrbet namesto v stran. Ce ima kdo izkusnje, kako je treba zasiti na strani airbaga bi vas pa prosil, da mi malo razlozite, kako je s tem. Najraje bi dal not sedeže od JCW (so v bistvu Sparco), a imajo na žalost svojo ceno, malo me pa bega tudi to, ker nimajo airbaga. Recaro so tudi zelo okusni, a žal zopet brez airbagov. Tako da moram o tem se malo razmisliti.

Kar bom po vsej verjetnosti se nabavil je nastavljivo podvozje, saj je pri vecjih hitrostih (nad 200) avto malce nemiren.

LP BigBoSS

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth To maj 31, 2005 2:11 pm

Luškana žverca. Ga moraš pa dobro pazit da nima rajs po vratih. Ponavad takega spedenanega prec označjo na kakem parplacu.
Sam da si zadovoljen, drgač pa sem bolj fan tastarih minijev :)
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy To maj 31, 2005 2:12 pm

lep avto še posebej ker si se odloču za zivo barvo je še tok bol upadliv

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Zivjo

Napisal/-a BigBoSS To maj 31, 2005 2:22 pm

Zivjo

Upam, da mi ga ne bo noben zrisal :? Ga sicer zelo pazim, vendar se nikoli ne ve, kje se najde kaksen vandal. Drugace sem pa na splosno Mini fan, tako starih kot tudi novih, ce bo vse po sreci bom kupil se enga starega pa ga mal spedenal. Miniji so enostavno fun to drive. Sem zelo zadovoljen, edina negativna lastnost je visoka poraba, a jo zabava pri voznji odtehta. Tudi po mojem mnenju je rumena ena najlepsih barv na Miniju, saj avto ze izgleda zabaven in zato naj bo temu ustrezna tudi barva. Ko sem ga leta 2001 prvic zagledal (bil je eden izmed prvih v Avstriji), je blo konc dokler ni bil v garaži. Rdec in crn me nista navdusila.

LP BigBoSS

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To maj 31, 2005 2:25 pm

kr no,tiste nalepke na vratih uspod mi nekak ne pašejo na avto,sej drgač je to lep avto in dobr , sm nawem če mu glih rumena paše,mogoče bi rdeča bolša bla,al pa črna,nawem to je samo moje mnenje ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Zivjo

Napisal/-a BigBoSS To maj 31, 2005 2:36 pm

Zivjo

Tiste nalepke na vratih so iz Mini Challenga zato so obvezne za pravega New Mini freaka.Iz avta ne nameravam narest eno 2fast2furious raketo, ker se to za Minija ne spodobi, je legenda in temu ustrezno mora bit tudi predelava in bodywork. V živo zgledajo precej bols kot se vidi na sliki, mogoce bom v prihodnje polepil se streho z vecjimi crnimi kockami.
Glede barve ima pa vsak svoj okus ;) Crna je prevec mrtva barva za Minija- moje mnenje. Crna pase vecjim limozinam, kot BMW 5, alpa tisti Alfi ki jo mas v avatarju.

LP BigBoSS

Uporabniški avatar
ALFA 166
Novinec

Kraj: LOGATEC

Napisal/-a ALFA 166 To maj 31, 2005 2:49 pm

Ubijalski avto kt sm ze velikrat omenu kdor ga se ni slisu nej mu bo zou ker je zvok tak da te na rit vrze kdor ga je pa slisu pa ve v kaksnem pomenu mislim "UBIJALSKI ZVOK" !! Skratka jst vem da se bom enkrat moru dobit z Big Bossom da me malo naokoli zapelje kajti to je prava BABJE LOVKA!! (sej veste kaj mislem (s takim avtom dobis babo v 30sekundah)) 8) 8) 8)
NE SE BAT NE GA SRAT!

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To maj 31, 2005 2:51 pm

nalepke pod vrati mi ne sedejo, ampak avto je tvoj.....

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 To maj 31, 2005 2:52 pm

Kok pa ma pol kej konjičkov, k si prej napisu, da jih ma mal več pa kaj si spremenil.

Drgač pa zanimive barve, res tko izstopa že sam avto pol pa še z barvo pa z raznimi dodatki

Uporabniški avatar
audi racing
Novinec

Napisal/-a audi racing To maj 31, 2005 3:09 pm

mal jest tole sumim in nevem no nevrjamm da je to tvoj avto!
lep pozdrav audi racing

Slika

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Zivjo

Napisal/-a BigBoSS To maj 31, 2005 3:21 pm

Zivjo

Kaj sumis da ni moj :D Zdaj boste pa s takimi zacel. Poglej na www.minifans.tk pod clani alpa srecanja pa bos vidu vec slikc od njega pa na nekaterih sem tud jest gor. Gor je tud se 1 slikca, k je bil se skor cist serijski. Skor sigurno me je pa tudi ze kdo vidu, saj se vozim velikokrat po lj, gorenjski, bil sem tudi na avtoshowu v Grosuplja 2004 (je bil parkiran ob cesti- ni bil za falit). Sem pa aktiven tudi na BMWSLO.com forumu in me tam kar nekaj ljudi pozna.

Avto najdete tudi v salonu, kjer je nekaj vec podatkov. Sedaj naj bi imel ca.140 konjev z 98 oktanskim bencinom, sem dal zopet gor prenovljeno verzijo softwera, kar mi je dalo se dodatnih nekaj konjicev napram bivsi verziji. Predelal sem ga z drugim softwerom motorja, imam sam kabel, softwer pa predela en tuner v Nemciji, ki se je specializiral na Minije in je v Nemciji od njega stunanih ze vec kot 400 Minijev. Mam gor se Laser Jama izpuh brez dusilcev in odprt filter. Moram ga peljat na valjarje k RSR da bom tocn vidu kako pa kaj je s konjici.

LP BigBoSS

Uporabniški avatar
ALFA 166
Novinec

Kraj: LOGATEC

Napisal/-a ALFA 166 To maj 31, 2005 3:25 pm

audi racing je napisal/-a:mal jest tole sumim in nevem no nevrjamm da je to tvoj avto!

PREBER MOJ PREJSNJI POST SE PA DRGAC USI TRIJE LAHKO DOBIMO IN GREMO EN KROG CE TI JE ZE TOK BAD PA DA MU NE VRJAMES!!! :evil: :evil: :evil:

SAM SO PA NEKATERI TUT MAL CUDNI!!!
NE SE BAT NE GA SRAT!

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks To maj 31, 2005 3:31 pm

dobr si ga spedenu,sam škoda ker nisi štartu iz S modela :twisted: .
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov