Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Re: Renault Clio!

Napisal/-a ice Če feb 07, 2002 1:39 pm

Aleksander pravi:
Kaj mislite o temu avtomobilčku. Razpišite se in podajte svoja mnenja!

Hja, kater model pa imaš v mislih? Pred 98 letom, Clio2 ali tanov model Clio3? Slednjega pričakujem čez teden dni, sem ga naročil. Pri testnih vožnjah sem bil navdušen... seveda ga mislim malce predelati za tistih 10-15HP vec... ;)

Tukaj pa imaš še dve slikici Clio2 po mojem okusu (letnik '99):
Slika
Slika
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino Če feb 07, 2002 2:40 pm

lepo popedenan! Nic kicast. Vsaka cast lastniku. Novi Clio je res klasa zase. IMA VSE KAR IMAJO VELIKI. Sploh sedezi so me totalno presenetili. Baje da se najbolj splaca kupit masino 1.4 16v (98 KM). Ceprav vse vemo da se nihce od nas nebi branil tahude variante 2.0 16v. O 3.0 24v lahko tko al tko samo sanjamo. Je kdo že vsaj sedel v njem? Jaz sem v Mariboru in me punca ni mogla ven spravit (šele potem ko sem zvedel da kosta 7.500.000,00 sit. Ljubezen na prvi pogled.
Kar je dobro ni slabo!

mulc
Novinec

Napisal/-a mulc Če feb 07, 2002 10:40 pm

Uf! po pravic povedan bi imu raj clio2 k pa clio3. ker dvojko mislm da se da leps ustimat. pa se obliko ma leps. drgac pa mislm da je clio nasplosno zlo dobr auto. drgac pa temu cliotu sam se pragovi mankajo pol bi biu pa res dobr :). Drgac pa mislm da se kksnga cliota 1.2 ne splaca prou rihtat, ker pol ucas prou smesn ispade pa te kksna R5 turbo prou prehti :) izgled tud ni use.

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Napisal/-a ice Če feb 14, 2002 2:41 pm

Mulc, avto ni za dirkat ampak, da se km pride ;) :P

[Sporočilo uredil/a IceBreakr na dan 14.02.2002 ob 14:41 GMT]
IceBreakr

Tarzan
Novinec

Napisal/-a Tarzan Če feb 14, 2002 3:12 pm

gledam sliko tega cliota pa se mn zdi kukr dab biu zalublen u ta auto k teli valentine srcki letajo mem;)
Slika

vladek
Stalni uporabnik

Napisal/-a vladek Pe feb 15, 2002 6:50 am

clementino: bil je razstavljen tudi na zadnjem slovenskem avtosalonu ...ta clio V6.
Samo je to predrago, cist prevec, v pospeskih se mu pa ta novi 2.0 16V zelo pribliza. Pa tudi ta je veliko predrag, cez 4 miljone.

Lp
Slika

Sniper
Nov uporabnik

Napisal/-a Sniper Po feb 25, 2002 11:47 pm

Edin clio k mi je bil všeč je bil V6, sm v ženevi v njemu mal sedel, najbolj me je impreisonirala širina praga :). Drgač se mi pa clio ne zdi lih avto s katerega bi lohka nekej hudega naredu, je kot je ice reku, avo da se nekam pride :p
Sreča je na strani pogumnih
Slika

Uporabniški avatar
Cicero
Novinec

Napisal/-a Cicero Po apr 29, 2002 3:38 pm

Evo mojega clia!

http://www.cliosport.net/gallery/clio172/dejan1.jpg
http://www.cliosport.net/gallery/clio172/dejan3.jpg

To so stare slike! Sedaj je malo drugačen, vendar še nisem novih slik poskeniral!

soru81
Nov uporabnik

Napisal/-a soru81 To apr 30, 2002 6:55 pm

Dobr zgleda. Zihr eden najlepsih cliasev pri nas. Sipe imas tut zelo konkretno zatemnjene, a mas to tut shomologirano? Zakaj si pa tablice ne prilimas, da mors tist okvir gor gledat?
lp.soru.

Uporabniški avatar
Cicero
Novinec

Re: Re: Renault Clio!

Napisal/-a Cicero To apr 30, 2002 8:48 pm

Saj pravim da so še stare slike! Tablice mam prilimane, drugo havbo mam gor pa še druge stvari! Ko bom slike poskeniral bom jih dal gor !

Pa za vse stvari na avtu mam homologacijo ( izpuh, felne, spojlerji, šipe.. )

[Sporočilo uredil/a Cicero na dan 30.04.2002 ob 20:49 GMT]

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Napisal/-a ice Sr maj 01, 2002 2:45 pm

cicero pravi:
Evo mojega clia!

Bravo bravo :) res je lep, sicer pa to že sam veš :D anyway, zanima me kdo ti dela ta styling ali mogoče imaš toliko denarja, da kupuješ original sport dele?
IceBreakr

SCooBY
Nov uporabnik

Napisal/-a SCooBY Če maj 02, 2002 9:53 pm

ejga-zakva pa jest ne morm pogledat slikc?
kr neki mi teži, da nimam dostopa-jah, zdej tut internetnih strani ne delajo več takih k so jih včas:)
ja clio je kr fajn, ga mam jest tut, sicer je 1.4, ampak sem kr zadovoln, čeprov sm meu zadne cajte kr neki dodatnih stroškov z njim-po 115000km. je pa res, da mi je clio2 bl všeč k pa trojka-trojka zgleda že preveč kičasta (vsaj od spredej).
Too good to be true:)

Uporabniški avatar
KAALman
Novinec

Kraj: Preqmurje Republiq

Napisal/-a KAALman Če maj 16, 2002 7:08 pm

CLIO II-faza 2, ali Clio III, kot ga nekateri imenujejo.
Prisrčen avtek. Jaz sem zadovoljen z njim, mamo doma še laguno in fiesto, pa se najraje s cliačem vozim.

sicer pa glej post Moj avto v forumu Galerija
"Oversteer is when you hit the wall with the back of the car.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall.
Torque is how far the wall moves after you hit it."

m.P.
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a m.P. Pe avg 16, 2002 9:11 am

Brez zamere, ampak me se zdi pa Clio (spoh te nove oblike) ful čudn avto. Pa ne sam zarad zunanje oblike (predvsem zadi) amapk tud zato, ker niamš notr NIČ placa. Če sediš zadaj je bolj, da si daš noge za vrat... bo tko bolj udobno :) Tko, da bi ga priporoču edin ljudem, ki se vozijo večinoma sami oz. s še eno osebo v avtu...

Ne me zdej tle popluvat, to je samo moje mnenje.

Morm pa priznat, da za ta denar dobiš (nepreverjeno) izredno velik opreme!

Aha še neki sem se spomnil, če mi kdo znal razložit. Zakaj te novejši Clioti nimajo dvojnega stikala za el. stekla? Se pravi prva stopnja poljubni pomik gor/dol, druga stopnja avtomatski pomik do vrha oz. do podna. Ker to so prvi Clioti imel! Kaj so začel pri Renaultu šparat, al kaj?
Če je ravno ni zabavno [Colt CZ3, Lancer SW].

admin
Administrator a.com

Kraj: Jesenice

Napisal/-a admin Pe avg 16, 2002 10:15 am

Sej to je ponavad da zajebejo nekej kr je dobr narjen... npr cliote letnik 1998-2000... zej so uporabil baje 50% novih materialov (s tem se celo hvalijo v reklamah) kdo pa jih je v tako kratkem casu dodobra stestiral? No, se vidi k folku crkujejo po tekocem traku... zaenkrat Renaultu se zaupam, ceprav sem 3x ostal na cesti v 6 mesecih odkar imam njihov avtomobil... :D
IceBreakr
Administrator foruma
Slika

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a enarf Pe avg 16, 2002 1:09 pm

matjazp pravi:

Aha še neki sem se spomnil, če mi kdo znal razložit. Zakaj te novejši Clioti nimajo dvojnega stikala za el. stekla? Se pravi prva stopnja poljubni pomik gor/dol, druga stopnja avtomatski pomik do vrha oz. do podna. Ker to so prvi Clioti imel! Kaj so začel pri Renaultu šparat, al kaj?

Saj imajo. Vsaj 1.6 16V. Poljubni pomik stekel dosežeš z daljšim pritiskom na stikalo, popolno zaprje (ali odprtje) pa z enim zelo kratkim, hitrim pritiskom.
Žua d vivre...

admin
Administrator a.com

Kraj: Jesenice

Napisal/-a admin Pe avg 16, 2002 2:51 pm

Jah pri meni je tako da ce pritisnem gre okno do konca dol/gor, ce pa drzim pa lahko ustavim na poljubni visini...
IceBreakr
Administrator foruma
Slika

m.P.
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a m.P. Pe avg 16, 2002 9:59 pm

Aha... pol so pri ta novih cliotih le dal to funcijo nazaj... ker en model nazaj pa tega zihr ni imel!

Pol se pa opravičujem, če sem koga užalil :P

admin: in v čem je štos tega tvojga zaupanja... a si zaljubljen v Renaulta al kaj. Avto, ki te tokrat pusti na cedilo v tako kratkem času bi jaz raje prodal :)
Če je ravno ni zabavno [Colt CZ3, Lancer SW].

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe okt 25, 2002 2:14 am

za to, da imaš omenjeno zadevo v tem avtu, moraš kupit pravilno osnovno opremo (paket opreme) v avtomobilu... recimo (konkreten primer:->) authentique tega nima, expression to ima... osnovna verzija (basis) authentique tega nima, vsi nadaljni pa...

that's it... dosti sem si preštudiral ta avto, ker bo to definitivno moj naslednji avto!
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov