No, ker mam v pon izpit, dons nism šou vn, ker se "učim" In sm gledu zdele na discovery-ju kako so Jack Osbournu prefookal njegovo X5-ko. Ne bom nč pisu, ker se mi ne da, nej pa slike povejo ostalo...
Zadnjič spremenil dejan84, dne Pe jun 03, 2005 10:31 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo
Pa ste ziher, da je to od jacka Osbourna..
Ker sem gledal zadnjo sezono The osbournes in ni imel še nič zrihtanega in zadnja sezona se je koncala pred kratkim.
V bistvu me niti ne zanima kaj preveč, čigav je ta avto.
Ampak, če je to komu všečen styling... Meni se zdi res obupen. Ni tako enostavno uničiti obliko X5. Malček občutka za barvne kombinacije.... Ne moreš met oranžnih žmigavcev na rdeče zavorne čeljusti na moder airbrush na kovinsko mrežico (samo spodnjo) na črn avto (spet manjka TISTI smeško)
Upoštevajte, da gre za osebno mnenje, ampak poglejte malo argumente (al pa kar sliko;))
XFX je napisal/-a:Pa ste ziher, da je to od jacka Osbourna.. Ker sem gledal zadnjo sezono The osbournes in ni imel še nič zrihtanega in zadnja sezona se je koncala pred kratkim.
men je ta X5 čist mim sprednji del avta oz. odbijača se mi sploh ne vjame z stranskimi pragi in se posebi ne z zadnjim odbijačem.
airbrush je lepo narjen sam mi lobanje neka ne potegnejo....
pa feltne so čist mim prtlažnik je pa tut čist bedn kr neki lobanja...
eh me že mal spominja na mrliški avto ne pa na avto k bi ga vozu "s stilom"
Tole je za opisat takole: ful lep serijski avto zaj**** ful grdo
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!