Eazy-O je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:TommyGun je napisal/-a:don CONSIGLIO
a si se ti mogoče kar en čas vozu brez polovice sprednjega odbijača
lih za info...
Ja, skoraj dva meseca. Neumne sneáne radosti s pretirano dozo alkohola. Na napakah se uéimo
LP.
don CONSIGLIO
c c c, moderator pa tak slab vzgled

No, šalo na stran, avto luškan zgleda edino tele felgice so mi malce uboge... Tale rdeča od zadnje plastike pa zelena od samega avta prav lepo skupaj pašeta... Če boš nadaljeval še kaj predelav v notranjosti - kombinacija belo-rdeče razsvetlitve in/ali armaturke, prevlek, tapet? Moral bi malo photoshopat da bi videl kako zgleda...
Drugače pa kot si sam rekel, plastiko v barvo avta, spustit mal spredaj, temne šipe... Njam

Ja, kaj čmo, se zgodi. Je blo pa na zabačenem praznem parkirišču, tako da sem najprej poskrbel, da ne bi koga drugega ogrožal. Sem pa "ogrozil" mojo denarnico za vsaj 50 k sit.
Kar se platišč tiče, pa sem z njimi kar zadovoljen, čeprav sem jih vzel zaradi nizke cene. Vendar pa menim, da na teh temnih slikah delujejo malce manjše, ker se gum ne vidi... Bom dodal še svetle fotke.
Kar se notranjosti tiče sigurno ne bo imela kakšnih velikih sprememb, ker me čisto zadovoljuje.Mogoče edino stoli, če dobim kašne boljše.
Za spustitev prednjega dela pa bi prosil kakšne tuning strokovnjake, če mi svetujejo, kaj bi bilo pametno in varno narest. Ne diši mi namreč rezanje ali stiskanje vzmeti. Moji nameni so usmerjeni k višanju sedišča amortizerjev. Ali drži, da za tak poseg priporočljiva tudi menjava le-teh? Katere so druge alternative?
Plastike v barvi in temnenje pa upam, da že do jeseni. Hvala vsem za komentarje, če pa ima kdo še kakšne predloge, pa kar z njimi na plano.
LP,
don CONSIGLIO