Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

mazda 323F (By PRIAM)

Napisal/-a RedWind Po avg 22, 2005 7:34 pm

323 F 1.8i 16v (131 KM) GT tuning + KLIMA
letnik 1993, 165.000km

V avto je bilo vloženih cca. 700.000 SIT.

Carzone japan style odbijači, pragovi, apex fedri (40 mm spuščen, amortizerji stršani do maximuma),
15 col OZ racing z novimi letnimi gumami 195/50 in original mazda alu platišča 14 col z novimi zimskimi gumami 185/60,
nov vrhunski alarm GT z notranjimi senzorji in 2x antishock udarcem, Recaro racing sedeži, abs, klima, sredinska konzola v barvi vozila,
racing folije na sprednjem in zadnjem steklu, zadaj original GT spojler, zelena talna osvetlitev vozila (neon),
narejen redni servis in menjani jermeni, ter nove zavorne ploščice spredaj in zadaj,
audio paket s 6 zvočniki, ojačevalec Magnat in woofer Kenwood (1000 w),
radio Clarion, skupaj cca. 1600 w moči!

Vse predelave na avtomobilu so vpisane v homologacijski kartonček!
Zraven Carzone odbijačev dam tudi original (zimske) odbijače in original mazda fedre!

K avtu spada tudi adriaticovo zavarovanje z asistenco!

Med drugim ima avto popolnoma novo hidravlično Sachs sklopko, hladilnik, akumulator in izpušni sistem!

slikce:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
SlikaSlika
Zadnjič spremenil RedWind, dne Če avg 25, 2005 2:52 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
pernat_b
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a pernat_b Po avg 22, 2005 7:41 pm

Kul avtek je mel moj brat isto sam brez odbijačev takšnih pa tud 1.8 16V pa je šla ko raketa so jo klical "siva puščica"!
lp
Timmy drift: http://www.youtube.com/watch?v=NXzNhBMdP5U
STREET RACING OR DRIFT IS NOT A CRIME!!!
www.slo-drift.com

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Napisal/-a RedWind Po avg 22, 2005 7:47 pm

gre pa res ja...od 0-100 nej bi blo okol 8sec...pa poraba tud ni prehuda ;)

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Kraj: Mazda Mx-6 2.5i 24v LPG

Predlogi za lepotno operacijo!

Napisal/-a Zmaj78 Če avg 25, 2005 12:10 pm

Ajde ljubitelji tuninga s predlogi na dan, glede na tega mojga rdečga stroja, ko so tuki slike njegove! Mal sem mel v načrtu podaljšat zadnji (originalni) spojler!

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Re: Predlogi za lepotno operacijo!

Napisal/-a Falco' Če avg 25, 2005 12:14 pm

Priam je napisal/-a:Ajde ljubitelji tuninga s predlogi na dan, glede na tega mojga rdečga stroja, ko so tuki slike njegove! Mal sem mel v načrtu podaljšat zadnji (originalni) spojler!

če se ukvarjaš z spojlerji in odbijači pa nasploh z izgledom, to ni tuning ampak STYLING!
drugače pa, tak vato boš težko prodal, mogoče kakemu šmrkavcu, k hoče tako škatlico!
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če avg 25, 2005 12:17 pm

Zamenjaj feltne. Obvezno. So premajhne, pa še trikrake, beri grde. Moje mnenje.

Aja, pa kupi tepihe iz tekstila/velurja, tej so bljak. Sprednji odbijač je kr kul. A je originalni spodaj še? Ker se na eni sliki neki not vidi.
Slika

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

V delu!

Napisal/-a Zmaj78 Če avg 25, 2005 2:25 pm

Ja notr se spredaj še vidi original odbijač, ker šele v pondelk dobim mrežice in pa pragove da do konca zrihtam. Ma ja te feltne so pa čist stvar okusa, vidm da se pri 3-krakih najbolj krešejo mnenja, ker so nekomu loh ful bljak al pa mega, to sta edine možni varianti! Se mi pa zdi da je na trikrakih avto ful eleganten pa hudo je ko se notr vid diske tud zadaj na kolesih. Petkrake pa se mi zdijo (nekatere) preveč dolgočasne. Mal sem razmišlu tut o modri temnitvi šip, ker lahko pride ful lepo pol celoten izgled.

P.S. Kar se estetike tiče, mi je še vedno zakon celica l. 1990, pa še noro se jo da dodelat! :-P

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Napisal/-a RedWind Če avg 25, 2005 2:44 pm

Fabrizio je napisal/-a:če se ukvarjaš z spojlerji in odbijači pa nasploh z izgledom, to ni tuning ampak STYLING!
drugače pa, tak vato boš težko prodal, mogoče kakemu šmrkavcu, k hoče tako škatlico!

haha, poba pa kok si ti str???like 12...
ma ne mors s takimi vn hodt, to ni tuning ampak styling...
a si mogoce prebral, kaj ne napisan o avtu? fedri, avspuh, amortizerji, sklopka...kaj od tega je styling?
mal si preber na forumu, k je res ze tono stvari na temo tuning in styling...
ne poznam nikogar, k bi mel res samo tuning oz. samo styling na avtu narejen. ma sej je skoda besed :roll:
kaj je pa skatlca pa mislm, da ma tud vsak svoje mnenje...mogoce bi mogu ti svoj avto objavit pa ne vela od ata :lol:
Zadnjič spremenil RedWind, dne Če avg 25, 2005 2:50 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Re: V delu!

Napisal/-a Courage™ Če avg 25, 2005 2:48 pm

Priam je napisal/-a:Ja notr se spredaj še vidi original odbijač, ker šele v pondelk dobim mrežice in pa pragove da do konca zrihtam. Ma ja te feltne so pa čist stvar okusa, vidm da se pri 3-krakih najbolj krešejo mnenja, ker so nekomu loh ful bljak al pa mega, to sta edine možni varianti! Se mi pa zdi da je na trikrakih avto ful eleganten pa hudo je ko se notr vid diske tud zadaj na kolesih. Petkrake pa se mi zdijo (nekatere) preveč dolgočasne. Mal sem razmišlu tut o modri temnitvi šip, ker lahko pride ful lepo pol celoten izgled.

P.S. Kar se estetike tiče, mi je še vedno zakon celica l. 1990, pa še noro se jo da dodelat! :-P

čakaj. če te prav razumem maš rdeč avto, zeleno osvetlitev podvozja pa še šipe bi na modro temnil ? potem ti manjka le še rumen cartattoo pa si kompleten.

Drugače pa spredaj mi je avto ful všeč, postavitev tablice seka, zadaj ti manjka nekaj če prav vidim tisti dve luknji, notranjost pa je stvar okusa posameznika. Meni je malo preveč rdeče, sam se v takem avtu nebi mogel vozit, ker bi me bolele oči. Samo spet je tukaj odvisno ker fotoaparat spet nardi druge slike...

Felne pa so kakor za koga. Za mene ne pašejo k avtu.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Če avg 25, 2005 3:02 pm

RedWind je napisal/-a:
Fabrizio je napisal/-a:če se ukvarjaš z spojlerji in odbijači pa nasploh z izgledom, to ni tuning ampak STYLING!

a si mogoce prebral, kaj ne napisan o avtu? fedri, avspuh, amortizerji, sklopka...kaj od tega je styling?
ne poznam nikogar, k bi mel res samo tuning oz. samo styling na avtu narejen. ma sej je skoda besed :roll:
kaj je pa skatlca pa mislm, da ma tud vsak svoje mnenje...mogoce bi mogu ti svoj avto objavit pa ne vela od ata :lol:

mišek, si sploh prebral, kaj si napisal? enako kot jaz! ponavlal si za mano, pol pa se neke kregaš pa jeziš! o letih pa raje ne bi....zelo rad pa bi, da bi jih lahko imel 12! glede mojega konjička pa....sem ga prodal prejšnji teden! vsak kovač svojega konja brani! tak kot ti mazdo 323!
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
mihajlo
Novinec

Napisal/-a mihajlo Če avg 25, 2005 3:02 pm

Posesaj prtljažnik, pa tapiciraj škatlo od sub-a.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Če avg 25, 2005 3:26 pm

1.8 16v trga asvalt :) za tako mašinco je strup, 14ke še v tretji zaškriplejo, druga pa tud lahk v prazno vleče :D

kul avto za tak dnar.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Napisal/-a RedWind Če avg 25, 2005 4:44 pm

Fabrizio je napisal/-a:
RedWind je napisal/-a:

mišek, si sploh prebral, kaj si napisal? enako kot jaz! ponavlal si za mano, pol pa se neke kregaš pa jeziš! o letih pa raje ne bi....zelo rad pa bi, da bi jih lahko imel 12! glede mojega konjička pa....sem ga prodal prejšnji teden! vsak kovač svojega konja brani! tak kot ti mazdo 323!

you just dont get it :roll:
pa nc ne branim mazde 323, sem s svojim vec
kot zadovoljen---> http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=34031

pa ne mislim vec smetit tele teme, ce te se kj mot, bols da se prek PM zmenva ;)

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Če avg 25, 2005 4:47 pm

lep avtek, meni se tudi dopadejo 3 krake felne, jih mam sam za zaimske gume :D

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL Če avg 25, 2005 4:51 pm

Mogoče je mau offtopic... sam zanima me kašn je tale nov "vrhunski" alarm kje se ga dobi in kok prešernov me pride :)

hvala ter lp
Slika

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Sam ne se tepst! :)

Napisal/-a Zmaj78 Če avg 25, 2005 9:51 pm

Ja vufer bi blo res treba oblečt, sam važna je kvaliteta zvoka in ne tok estetika (kokr komu spet seveda).

Zadaj pridejo v odbijač še mrežice tam kjer so luknje tko da pol bo mal drgač. Zdej pa mal razmišlam kaj bi se še kej dal naredit kot dekoracijo.

Alarm pa je drgač firme GT in me je tle u kamniku pr enmu privatniku pršov 56 smukov, pa še dve let mam garancije tko d je ok. Prej je blo itak ful bedno ker je blo navadno centralno, zdej pa je vsaj to dobr da ko pred Kolosejem kaki trenikarji okol avta svetijo, pol vsaj ne pridejo nič notr pogledat, ker je preveč glasna zadeva tale alarm. Sej ne zarad druzga, sam mi je pa škoda že vsake šipe al pa da ti vrata pokrivijo in podobna dobra dela ustvarjajo, ker ojačevalc se mi pa glih lepo vid med zadnjo klopjo in polico zadaj. Pol pa pač po sistemu "udri Mujo" oz. kdor nima v glavi ima v petah :))))

P.S. Osvetlitev podvozja mam pa modre barve (najprej sm mislu zeleno sam bi blo bl čudna stvar, modra pa je ful lepa). Pa itak je ena tamala lampa, fiksirana na hladilnik tko d ni glih prov kokr kakšen svetilnik :)))

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Napisal/-a RedWind So avg 27, 2005 12:31 pm

kaj je pol glede zadnjega spojlerja? a ga mas namen kj spremenit?

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Dodelava konja!

Napisal/-a Zmaj78 To avg 30, 2005 2:45 pm

Evo dons končno dobim še mrežice v odbijače in pragove, pol pa naprej v nove zmage oz. stroške! :))

A mogoče kdo ve kdaj je kakšen drag race al pa kakšna styling zadeva, da vidmo mal zloščenega pleha na kupu in kakšne dobre tete v kopalkah!

Za vse informacije tnx!

Spojler pa še razmišlam kaj bi se dal narest in za kok dnarja pa da ne bo slučajno avto na konc grši kokr trenutno, ker temu bi se loh rekl "zmaga na celi črti!"

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' To avg 30, 2005 2:50 pm

slike!!!
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Slike stroja!

Napisal/-a Zmaj78 Sr avg 31, 2005 10:41 am

Zdej slike tle na avtomobilizmu se nimam, sem pa jih že dav na avto.net. Pa me zanima kakšni so kej komentarji na moj končni (začasni) izdelek! Men se zdi da če bi biv lepši bi biv že kičast! :))))
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov