sicer pa so dobro dosle vse kritike in pohvale...

p.s.: pa ne mi o tem kdo ga je mel in tako dalje k vse to jz ze vem...
p.s.: eko se link: http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... ar_id=9960
aaxxx je napisal/-a:Čestitam, ker pa tudi jaz razmišljam o takem coupeju povej malo o porabi, slabosti,...... in ostale stvari.
Drugače je pa zelo lep
LP
PLAYA406 je napisal/-a:aaxxx je napisal/-a:Čestitam, ker pa tudi jaz razmišljam o takem coupeju povej malo o porabi, slabosti,...... in ostale stvari.
Drugače je pa zelo lep
LP
hja od 9,5 do 12-13...je poraba.. in se ena k nism mogu dojet je izjava 3eh serviserjev... mini malni cas da zamenajo svecke na 3.0masini je 2,5h... ta velik servis...torej: menjava jermenov,sveck,nosilcev motorja,zavornih ploscic,olja,filtrov,zavorne tekocine,hladilne tekocine... je okol 400.000sit...
se prodajajo od 1,5mio se pol dodaj se tole pa je... ohranjenih je ful malo...moj je edn redkih ohranjenih... ce pa koga konkretno zanimajo podatki o kakega kupeja iz avtohis - jih lahko zrihtam... tko da ne bojo koga na suh natgnl...
Lesane Parish Crooks je napisal/-a:avto je že v osnovi hud,glej da neboš kakšne cheap pa neokusne plastike,alpa lexusk gor dajal...
dobr nej ti služ
LP
_MiShKa_ je napisal/-a:Avto je hud and stuff, mi je pa padlo na pamet ko smo bli v LJ kaka dva tedna nazaj da si se po domače preseraval z avtom po Brnčičevi.
Kak si vido da gžkdo gleda avto si stisno po gasu, da se čuje zverina.
Drugače pa avto je lep, felne so hude, barva je huda, mašina itak. Čuvaj ga!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov