Torej rabim slike avtomobilov z čim bolj posebno barvo, ker bo tudi moj avto sam poseben

Nekako se nagibam k oranžni ali rdeči metalik

sprejemam pa tudi ostale predloge

Za pomoč se pa že v naprej zahvaljujem

VW-bus&bug je napisal/-a:Ker se pravkar odločam za barvo svojega oldija sem se obrnil k vam za pomoč...![]()
Torej rabim slike avtomobilov z čim bolj posebno barvo, ker bo tudi moj avto sam poseben![]()
Nekako se nagibam k oranžni ali rdeči metalikops:
sprejemam pa tudi ostale predloge![]()
Gti-Driver je napisal/-a:VW-bus&bug je napisal/-a:Ker se pravkar odločam za barvo svojega oldija sem se obrnil k vam za pomoč...![]()
Torej rabim slike avtomobilov z čim bolj posebno barvo, ker bo tudi moj avto sam poseben![]()
Nekako se nagibam k oranžni ali rdeči metalikops:
sprejemam pa tudi ostale predloge![]()
Meni osebno zelo hodo pobarvano![]()
PaGeR je napisal/-a:
svadreb je napisal/-a:PaGeR je napisal/-a:
Tale pasat je pa tok nagravžen, da glava peče. Tipični kičasti star nemški avto enga smrkavega rahitičnega nemčka z bundesliga frizuro in pubertetniškim puhom pod nosom.
VW-bus&bug je napisal/-a:A mogoče na netu obstaja kak katalog barv
svadreb je napisal/-a:Tale pasat je pa tok nagravžen, da glava peče. Tipični kičasti star nemški avto enga smrkavega rahitičnega nemčka z bundesliga frizuro in pubertetniškim puhom pod nosom.
PiLLLe je napisal/-a:svadreb je napisal/-a:Tale pasat je pa tok nagravžen, da glava peče. Tipični kičasti star nemški avto enga smrkavega rahitičnega nemčka z bundesliga frizuro in pubertetniškim puhom pod nosom.
As mu fous? jst pa se marsikdo bi reku da si, tko da lahk nehas s takimi posti ok.
svadreb je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:svadreb je napisal/-a:Tale pasat je pa tok nagravžen, da glava peče. Tipični kičasti star nemški avto enga smrkavega rahitičnega nemčka z bundesliga frizuro in pubertetniškim puhom pod nosom.
As mu fous? jst pa se marsikdo bi reku da si, tko da lahk nehas s takimi posti ok.
Ne, niti najmanj mu nisem nevoščljiv. Je pa zanimivo, da ko nekdo skritizira nek avto, ga takoj obsodite z nevoščljivostjo. Vidim, da nekateri sploh ne prenesete kritike. Če je nekomu nekaj všeč, ne pomeni, da je tudi ostalim. Meni pač ni. Vidim pa na nemških oddajah o avtomobilizmu, kakšen tip človeka ima kak avto. In tak avto ima točno tak tip človeka, kakor sem napisal. In naj ga ima, če mu je všeč.
@PiLLe: in ravno ti se oglašaš, ki dostikrat grdo odgovarjaš uporabnikom, še prav posebej pa tistim, ki so malce manj podučeni o avtotehniki in včasih nevede vprašajo ali izustijo kako neumnost.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost