gabrijelF je napisal/-a:298.000 prevoženim kilometrom
gabrijelF je napisal/-a:Hvala vsem za pohvale. Se bom trudil še naprej tako kot do zdaj, da avto obdržim v takem stanju. Seveda če avto vsak dan gledaš od blizu tako kot jaz, potem vidiš tudi stvari, ki se jih na sliki ne opazi. Avto je vsekakor v ful dobrem stanju tako zunaj kot znotraj, bo pa še treba par detajlov porihtat - recimo predal pr sovozniku se mi je odlomu nek zatič, pa je vse v enem kosu in nikakor ne najdem lepega spodnjega dela armature, da bi vse skupaj zamenjal, pa stikalo za prve meglenke je odznotraj fuč pa ga nikakor ne morem dobit, pa eno manjšo bunko ima pa lak že pokaže kakšno razpoko. Mehansko je pa res bp, edino zdej ko gre na servis bom dal zamenjat dve cevi hladilnega sistema, ki sta že načeti. Velik servis je bil na 270.000.
Sprednji odbijač pa je kar vem original. Vsaj ko sem ga jaz kupil, je bil že gor, pa tudi prej se mi zdi, ker prejšnjega lastnika poznam. To je bila namreč t.im. magnum serija z malo boljšo opremo (temna stekla, spojler, elektrika šip, centralno, prednje meglenke, športni sedež), pa moj je bil sicer namenjen za avstrijski trg in je bil nov kupljen na Dunaju. Edino drugi par meglenk pomoje ni serijski, drugače pa se da videt še kakega magnuma pri nas s takim odbijačem in le enim parom meglenk, čeprav kar opažam, so večinoma precej zrukani in bojo kmalu šli na odpad.
Bom ga predstavu tudi na peugeot forumu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov