Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

all4you2
Novinec

Kraj: Ljubljana

Avto po dodanih feltnah

Napisal/-a all4you2 Ne apr 27, 2003 9:04 pm

No tkole, smo zbrali skupaj keš in avto sedaj izgleda takole:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

No, tkole pa pr men v avtu sexajo živalce (no, ko mene ni). Ampak sem jih danes glih v elementu ujel :shock: . Mater jim...
Slika

Tuki so pa slikce od mojga kolega in soseda. Je spedenal Škodo Felicio. Ocente pa sami.
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Pero

m.P.
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a m.P. Ne apr 27, 2003 10:03 pm

Hudo! Ne morm verjet kolk zdej avto boljš zgleda! Kolk si dal za komplet (gume+feltne+homologacija), če ni skrivnost? :wink:

Kako si ga pa nižal? Novi fedri al si jih dal porezat?

Aja, da ne bo pomote... govorim seveda o prvem avtomobilu :P

Kdaj gre pa na barvanje? :)
Če je ravno ni zabavno [Colt CZ3, Lancer SW].

all4you2
Novinec

Napisal/-a all4you2 Ne apr 27, 2003 10:17 pm

matjazp je napisal/-a:Hudo! Ne morm verjet kolk zdej avto boljš zgleda! Kolk si dal za komplet (gume+feltne+homologacija), če ni skrivnost? :wink:

Kako si ga pa nižal? Novi fedri al si jih dal porezat?

Aja, da ne bo pomote... govorim seveda o prvem avtomobilu :P

Kdaj gre pa na barvanje? :)

Ej je kr udarlo ke po žepu. Platišča so bila 105.280 sit, pnevmatike 71.556,50 sit, potem pa še dodatn material. Plin v pnevmatikah, ventilčki, centriranje, premontaža, set vijakov za Fiat...
Vse skupaj okoli 200.000. Za homologacijo pa še čakam njihov poziv (sem se že prijavu). Kokr sem vidu na prvi strani kle na avtomobilizmu me bo koštalo 4.500 sit.

Znižan je pa z Apex sport kit-om 40mm (-cca 3,5 cm). Je koštalo pa 100.000 tisoč.

Uff, upam, da bo sedaj šlo malo lažje vse skupaj (barvanje sledi najbrž drug mesec).

A ti prideš v Koper kej počekirat?
Pa mislim, da sem zadnjič vidu tvoj avto. Sva šla s kolegom h Kuret-u (za feltno ravnat). Sej si v tistih mejhnih ulcah sred Kamnika doma, ne?

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Ne apr 27, 2003 11:05 pm

a se man samo zdi a si ti to malo.. ok mocno preplacal ?
V8 POWER

m.P.
Novinec

Napisal/-a m.P. Ne apr 27, 2003 11:29 pm

Uff... si pa res kar dobr spraznil denarnico. Kar tako naprej :wink:

Ja, sem doma v enih majhnih ulicah sred Kamnika, sam ne vem kaj si tam delal, glede na to da je Kuret kakšen kilometer stran :lol: Zakaj se pa potem nisi oglasil al pa poklical?

Ne, v Koper me ne bo, ker mam v načrtu drug izlet na ta dan. Nasploh mi zadnje čase zmankuje časa (kar si verjetno ugotovil :wink: tko da upam, da bo ta teden boljš :)

all4you2
Novinec

Napisal/-a all4you2 Po apr 28, 2003 4:21 am

TechnoBoy je napisal/-a:a se man samo zdi a si ti to malo.. ok mocno preplacal ?

Ne bi vedel!
Dej omeni pol kšno boljšo ponudbo.

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Po apr 28, 2003 11:55 am

ne samo zdi se mi :)
LOL
sampo prasam.. kaj pa turnsek ?
V8 POWER

all4you2
Novinec

Napisal/-a all4you2 Po apr 28, 2003 1:01 pm

TechnoBoy je napisal/-a:ne samo zdi se mi :)
LOL
sampo prasam.. kaj pa turnsek ?

Aja, za fedre si to omenjal. Ja kaj čem. Pa kdaj drugič.

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Po apr 28, 2003 1:40 pm

ne samo prasam ane... eeem s turnsek use upedena...federe in amortizerje.. za mojga recimo za 45k sit.. fedre skrajsa+kali.. amortizerje menja olje(gostejse) in druge batne notr.. krajse.. pa se manjse luknce..da so bolj trdi.,..
V8 POWER

m.P.
Novinec

Napisal/-a m.P. Po apr 28, 2003 2:15 pm

TechnoBoy je napisal/-a:ne samo prasam ane... eeem s turnsek use upedena...federe in amortizerje.. za mojga recimo za 45k sit.. fedre skrajsa+kali.. amortizerje menja olje(gostejse) in druge batne notr.. krajse.. pa se manjse luknce..da so bolj trdi.,..

Ja, sam ti maš Jugota. Men je recimo en mehanik rekel, da je na svojem Jugotu rezal fedre in da ga je prišlo 2 jurja pri enmu modelu v Preserjah. Sem šel tja je pa rekel za mojga Puntota, da me pride 20 jurjev pa še znižan bi bil za okol 4 cm kar bi se pa takoj opazil - homologirat pa itak ne bi mogu.

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Po apr 28, 2003 2:59 pm

nima veze ker avto...
ce je klasa ista... potem je enako..
za suraburja ( legacy) k je 2 razreda visji kosta 70k sit...
s homologacijo skupej
za fedre rezat je pa zaston..
dobr da nis su no..
to se za 1 pir ustima.. ne pa 20k sit

turnsek ti pa vse tko ustima kot je treba in je z montazo vred tok.. no dej za foro pis kok pride za puntota...
info@amortizer-sp.si

pa prasej.. garantiram da nebo vec kot 60k :)
saj mislm...
pa upedena amortizerje in fedre..
V8 POWER

m.P.
Novinec

Napisal/-a m.P. Po apr 28, 2003 3:23 pm

Evo sem klical:

- novi amortizerji z montažo: 46.000 sit
potem pa ali
- novi fedri (znižani) - cca. 50.000 sit + 13.000 (homologacija)
ali
- rezanje starih fedrov - 10.000 sit + 13.000 (homologacija)

Torej najcenejš varianta (stari fedri) pride cca. 70 jurjev, z novimi fedri pa okol 110 jurjev.

Kakšne klase pa maš ti to, da sta Yugo in Punto v ist klasi?

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT Po apr 28, 2003 4:21 pm

Ja Punto ima iste cene ku Yugo!!! ti malo pretiravaš s tistimi cenami, deli z dva!

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Po apr 28, 2003 4:24 pm

ja ne kaj pa :)
po tezi in moci sta popolnoma enaka. :)
hehe kaj mislis da si 3 razrede visji..
razredi so po tezi in obliki avtomobila.. ne pa po letniku in poreklu iz kje prihaja :)
LOL
V8 POWER

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Po apr 28, 2003 4:27 pm

ma kasne 70k sit...
oboje daj predelat turnsku...daj amortizerje trsat.. pride 10k sit... in te vse skupaj pride max 40k sit..
ne pa 70k sit...
pismo pretiravate eni no :)
V8 POWER

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT Po apr 28, 2003 4:29 pm

Se strinjam s tabo TechnoBoy, že all4you je 2x preplaču za tisto reč!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po apr 28, 2003 5:17 pm

Na odločitev ne vpliva vedno samo cena :wink: :wink: .

In ne vem če je kljub vsemu, možno tako z lahkoto primerjat podvozje z apex sport kitom in tisto podvozje "tuned" by Turenšek.
Da ne bo pomote, da se postavljam na kakšno stran - tudi sam imam Turnškovo varijanto na Toyoti, hočem samo povedat, da zadeva ni povsem primerljiva (zato nima smisla preveč primerjat cen).
Slika Slika

m.P.
Novinec

Napisal/-a m.P. Po apr 28, 2003 6:12 pm

punto je napisal/-a:Se strinjam s tabo TechnoBoy, že all4you je 2x preplaču za tisto reč!

Kolk ste vsi neki pametni, ko nekdo neki pametnega nabavi. To se mi vedno dogaja. Grem kupit eno stvar, valda pogledam, se pozanimam da kupim dobr in za pameten denar, in pol pride en pameten, ki ti začne bistrovat kolk ZEEEELO bi to lahko dobil cenejš. Pol mu pa naslednjič rečeš naj pol to zrihta se pa skrije za prvi vogal.

Cen se pa nisem jst zmislu ampak model pri Turnšku. Če pa ne verjameš pa poklič pa se sam prepriči!

Kar se pa tiče delov za Puntota in Yugota sem pa tud zihr (tud če sta v istem razredu) da so za Puntota dražji (na žalost).

all4you2
Novinec

Napisal/-a all4you2 Po apr 28, 2003 6:24 pm

matjazp je napisal/-a:
punto je napisal/-a:Se strinjam s tabo TechnoBoy, že all4you je 2x preplaču za tisto reč!

Kolk ste vsi neki pametni, ko nekdo neki pametnega nabavi. To se mi vedno dogaja. Grem kupit eno stvar, valda pogledam, se pozanimam da kupim dobr in za pameten denar, in pol pride en pameten, ki ti začne bistrovat kolk ZEEEELO bi to lahko dobil cenejš. Pol mu pa naslednjič rečeš naj pol to zrihta se pa skrije za prvi vogal.

Cen se pa nisem jst zmislu ampak model pri Turnšku. Če pa ne verjameš pa poklič pa se sam prepriči!

Kar se pa tiče delov za Puntota in Yugota sem pa tud zihr (tud če sta v istem razredu) da so za Puntota dražji (na žalost).

No, to si pa fajn povedu. Zmeraj se najde en model, ki vse dobi 5x ceneje in povsem primerljivo s tistim, kar je en kupu. Kakor je že Sale reku, se mi zdi, da je Apex sport kit vseeno boljša varianta kot Turenšek (je le originalno skupi dano, za razliko od Turnška, ki vse predela). No, to je samo moje mnenje. Kakorkoli že, POZABMO to. zdej je treba na naslednje faze (neonke, pragovi itd.), a se strinjate?

m.P.
Novinec

Napisal/-a m.P. Po apr 28, 2003 6:31 pm

all4you2 je napisal/-a:
matjazp je napisal/-a:

No, to si pa fajn povedu. Zmeraj se najde en model, ki vse dobi 5x ceneje in povsem primerljivo s tistim, kar je en kupu. Kakor je že Sale reku, se mi zdi, da je Apex sport kit vseeno boljša varianta kot Turenšek (je le originalno skupi dano, za razliko od Turnška, ki vse predela). No, to je samo moje mnenje. Kakorkoli že, POZABMO to. zdej je treba na naslednje faze (neonke, pragovi itd.), a se strinjate?

Eh, kakšne neonke, pragovi,.. KLEPANJE IN LIČANJE VRAT!! :evil:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov