Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Moja campuska

Napisal/-a Damjan19 Pe nov 11, 2005 8:11 pm

Tdudi jaz sem se naposled odločil, da vam pokažem moj jajček. V prvi vrsti je treba povedat, da sem se za rihtanje odloču sam zato, ker sem enega dne našel tole stran in vidu, da je to zelo zanimiva zadeva...velik ste mi pomagal prav tu, do sedaj pa je vse čisto moje delo, vse od šmirglanja, barvanja, do šraufanja. Že avto v osnovi ni bogvekaj, ampak je moj in sem z njim zadovoljen...sej veste:˝kdor z malim zadovoljen ni, velikega vreden ni˝. Tak da tut moje spremembe ne prinesejo velik novega :lol:
obrobe zadaj še čakajo, tiste pa upam, da bodo nekje drugi teden šele pobarvane, do decembra pa res gor z njimi, ker mam registracijo pa če odbijač štrli, to ni dobro :-P
Prej:
Slika
Med:
Slika
Po:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Kar še pride:
Slika

To je to... :)

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Pe nov 11, 2005 8:23 pm

Kar lepo, samo tista prevleka čez volan je pa grozna rajš volan zamenjaj ce je že zlizan.

Uporabniški avatar
urosr
Novinec

Kraj: Šmartno ob Paki

Napisal/-a urosr So nov 12, 2005 1:08 am

A maš TUV za blende? Kje si jih dobu?
Slika

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso So nov 12, 2005 9:23 am

zanimivo!!!

dej povej mi kje si prage dobo sem isko neki takega pa jih nisem nikjer najdo!!!
drugač si pa mojo 5-ko še poglej pa mogoče dobiš še kako idejo za dodelavo! :D

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=37161

veliko dobrih idej za dodelavo še naprej :D

LP

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 So nov 12, 2005 2:48 pm

Blende so pobrane iz polota, oblika luči je očitn dost podobna, jih je blo pa res treba rezat pa mal pošmirglat, da pašejo not.

kar se pragov tiče so pa iz Puntota, onega prvega in je bla prava muka tele prage na 5ko spravt, ker ma Punto na koncu pragov mal navzven narjen, 5ka pa čist ravn in se je prag zviju ko kača. Glavn da je zj gor...pa še dost pocen je blo...5jurjev, pa sm mal zakitu(no kr ornk) pa je :P

notranjost pride pa drug let, z menjavo vseh tepihov v avtu, tut po stropu, mogoč bom mal začel experimentirat z poliestrom, da si plac za radio nardim drugje, kr tam, ko je zle se nč ne vidi na display.Tut zice bom morda menju. Kej večga pa ne mislim več delat, kr se drgač karoseriji že kažejo leta in je nesmiselno, na konc koncev je letnik 91, čeprav mašina jih ma pa komi 109000 in bo najbrž karoserijo preživela. krpam kolker se da, švasat pa ne znam dost dobro :) za trening je, če bom za naslednji avto še kr mel voljo, tak da sm zj vidu kak to gre. Vaja dela mojstra, ne? :)

dgreso:kolk te je pa prišlo tole rihtanje zadnjih vrat?ni blo pocen, a? :?

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS So nov 12, 2005 5:51 pm

zelo lepa 5ka..to sm skoz js hotu za svojo, k sm jo se meu,..pa mi je uspel le prage pa auspuh pa feltne, po sm jo pa usu :?

pohvalno, res lepo zgleda 8)
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So nov 12, 2005 6:18 pm

širše gume dj gor. vsaj 185, k to zgleda k en voz na teh ozkih gumicah. drgač pa svaka čast za trud.

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 So nov 12, 2005 6:29 pm

Lepo Lepo....take rabimo da pokažejo malo petk...jaz mam tud v nadalne pragove v mislih sam ne vem kje dobit to ... zadn odbijač si od turbota lepo gor spravo..ni blo kakih problemov? Felne menjaj pa bo huda :)

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo So nov 12, 2005 6:45 pm

zanimiva :)
Tudi sam sem razmišlju ko sem še hotu petko kupit, da bom dal gor gtt odbijače :twisted:

Kar tako naprej ;)

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 So nov 12, 2005 7:39 pm

hvala za pohvale, pa tut če se bo kdo oglasi, ko mu pač kej ne bo všeč ni problema:)

aaaam...z montažo odbijača ni blo težav, paše šrauf na šrauf, kr je nosilc možn mal ven ali not premaknt. Sm mel pa polno problemov z sprednjim odbijačem, ker je prejšnja lastnica poknala avto in je bil edn izmed nosilcev za 2 cm zamaknjen, pa sm pol na odbijaču priredil nosilc, pa eno plastiko(za katero ne vem kaj točn je delala tam) ven vrgu.
ko sm gume iskal, pa nism našu 185 gume (13 col), ki ne bi spremenila zaznave števca, 195 pa nisem upal gor dat, kr 1.1 mašina z 46konji po moje nima rada preveč extremov:)
drugače pa pragov za 5ko ni za dobit, pa tut ko so bli, so bli preveč dolgočasni...čist ravni, glih tolko, da je zgledal mal bolj masivno. tak da si najdi prage ustrezne dolžine pa z velik truda namonteri vse skupi, ko bo pa končan pa spij pir pa sam seb čestiti :P

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso So nov 12, 2005 7:45 pm

za zadnjo havbo: js sem jo kompenziro za eno drugo 5ko plus še kar nekaj ličarskega dela mi je opravo na karoseriji! drugač pa mislim da bi za 30000SIT se to dalo izpelat!

LP

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu So nov 12, 2005 8:19 pm

A si satovje vn vrgu iz odbijača? Če si to naredu si maredil bedarijo - to satovje se ob trku drobi in odvzema energijo od trku - raje daj nazaj, pa odreži samo del, ki te moti, pa bo bolje.
Old subarus never die, they just get faster!

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 So nov 12, 2005 8:31 pm

ja, to sm vn vrgu in sm sumil, da ma nalogo, da energijo prevzema, sam zj je že dolgo v smeteh, oziroma, pod smetmi, kr je tega že dobre 3 mesce.
tak da upam, da se nč ne zgodi :roll:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu So nov 12, 2005 8:53 pm

Damjan19 je napisal/-a:ja, to sm vn vrgu in sm sumil, da ma nalogo, da energijo prevzema, sam zj je že dolgo v smeteh, oziroma, pod smetmi, kr je tega že dobre 3 mesce.
tak da upam, da se nč ne zgodi :roll:

Sej ni take panike, samo je pa bolje da je to v odbijaču.
Old subarus never die, they just get faster!

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Ne nov 13, 2005 1:33 am

no ja...pač...zj tistega ni tam in upam, da ostanem živ, kar pa, če mislimo na 5ko, ob hujšem trku ni mogoče, pa če je not to satovje ali ne, tako, da pozabimo na to.

dgreso: pa kako to nardiš...pleh se enostavno čez to lukno zašvasa, pošmirgla, pokita in je v bistvu ta lukna spodi pod plehom skrita?30000 sit za ta proces je kr velik, raj sam probam, če bo le denar, pa volj :)
obojepa bo, če bo šola ok, pa bom lahko šel med počitncami delat:)

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Ne nov 13, 2005 9:18 am

Damjan19 je napisal/-a:no ja...pač...zj tistega ni tam in upam, da ostanem živ, kar pa, če mislimo na 5ko, ob hujšem trku ni mogoče, pa če je not to satovje ali ne, tako, da pozabimo na to.

dgreso: pa kako to nardiš...pleh se enostavno čez to lukno zašvasa, pošmirgla, pokita in je v bistvu ta lukna spodi pod plehom skrita?30000 sit za ta proces je kr velik, raj sam probam, če bo le denar, pa volj :)

fdv an? ;)

drgal mi je pa všeč petka ja... ;) sam uno prevleko na volanu bi jest dal dol... drguač pa lepa in lepo ohranjena
Slika

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso Ne nov 13, 2005 10:46 am

Damjan19 je napisal/-a:no ja...pač...zj tistega ni tam in upam, da ostanem živ, kar pa, če mislimo na 5ko, ob hujšem trku ni mogoče, pa če je not to satovje ali ne, tako, da pozabimo na to.

točno tako se nardi!!! drugač ti pa govorim na pamet o cenah ker sem js to u kompletu naredo in me stalo drugo 5ko ker sem mel 2! sam una ni ble vredna 50k sit če mene vprašaš!!! če pa rabiš kake dodatke pa tu poglej!

http://www.sk-tuning.de/web/shop/defaul ... _1172_1198

LP

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Ne nov 13, 2005 10:51 am

dgreso kter auspuh maš ti gor? pa cena tud če je možno:P

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso Ne nov 13, 2005 11:30 am

js mam gor powerfull izpuh pa se kr fajn dere ko se zagreje sam men je postal pretih!!! tk da mislim da bo šel spomladi dol pa nek japan style ror gr da bo!!!
drugač pa pride 28000SIT pri RILE servis velenje! tam sem ge js kupo!
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost