Eko - sem ga končal in nalimal na armaturko. . Mitsubishi Galant VR-4, to je plastični modelček v merilu 1:24, sestaviš in pobarvaš ga sam. Naročit sem ga mogu prek ene japonske spletne trgovine, ker se ga pri nas itaq ne da dobit! Za foro sem še posebi naroči ene hude feltnice in jih napopal gor, mal sem ga spustu in zgleda res - H.U.D.O.! Z gum lahko celo razločno prebereš "Bridgstone 225/40/17 Fajn je gledat u "svoj" avto tud ko voziš , pa še Elvis se ima s čim za vozit
A si to naroču prek Hobby Link Japan? Jaz sem tam naroču 1:24 CRX VTi, dobil dost hiter, modelček pa še ni fertik, ker je trebe še ms design spojlerje gor dat, pol pa še v barvi mojga avta lakirat
Ja točno tam se ga naroču... http://www.hlj.com Jst sm kr čaku... najprej je blo treba keš v kuverti poslat v USA - pol so mi ga pa z Japonske poslal - iskat sem ga mogu it na carino v Murgle...
Se je pa splačal mal počakat - luštne so tele zadevce...
A ga boš ti tud na armaturko postavu "Del Sol"?
Pr men bi se jo dal težko na armaturko dat, ker ni nobene poličke. Jst sm pa kar z eurokartico plaču, pa ni blo nobenih problemov. Čez 14 dni me je že doma na mizi čakala
Polička nima veze - nekam na armaurko ga prlimaš - pa ne mislt, da sem jst to s kakšnim sekundnim lepilom al pa kej tazga delu. Sem u Bauhausu kupil dvostranski samolepilni trak (celo v črni barvi sem ga najdu) in lepo vsako gumo posebej zalimu.
Maš prov. Tale modelček, ki ga vidiš zgorej, je stal 1300 JEN-ov, to je ene 2300 sit - ostalo pa carina, pa poštnina... V bistvu je modelček cenejši od carine in poštnine skupej. Mamicu jim jst carinsko ***
Pr ta prvem jst tud nisem. Ta drugi je bil ma malenkost težji, čez neko njihovo določeno mejo (čeprav se men ni nič težji zdel, škatla je bla tud enako velika), in pol so mi še sam ne vem kako zračunal kolk carine morem plačat. Sem pa po pošti dobil samo obvestilo, da ga lahko grem iskat v carinsko skladišče v Murgle.
Je kr fajn slišat, da je nekaterim to tud všeč. Kul je k modelček lahk pobarvaš čist po svoje, mu daš felgice hude, pa mal ga "spustiš", mu daš nek "svoj privdih". Mater, sm slišat k en uotrok :P :P :P