varne in srečne kilometre!
Res čudno jaz sem z enakim motorjem prevozil že 90k kilometrov in do sedaj razen rednih servisev nisem imel nobenih težav.... Verjeno imam srečo ali pač...dunker je napisal/-a:Po pravici ti povem, da ti želim veliko sreče... You're gonna need it.![]()
1.6e motor iz '98...![]()
Upam, da bo tvoj drugačen... Pa preden me obtožite, da kar nekaj bluzim po načelu baba čula, baba kazala... Moj brat je z istim motorjem v Megane Coupe isti letnik letos pustil na izrednih servisih prek 300k, od lubice foter s Scenicom z istim motorjem pa 450k...Je pa res, da ima brat 130k km, od lubice foter pa 240k.
![]()
Lepo pazi nanj pa bo najbrž vse delalo dobro!
Andy je napisal/-a:Res čudno jaz sem z enakim motorjem prevozil že 90k kilometrov in do sedaj razen rednih servisev nisem imel nobenih težav.... Verjeno imam srečo ali pač...dunker je napisal/-a:Po pravici ti povem, da ti želim veliko sreče... You're gonna need it.![]()
Upam, da bo tvoj drugačen... Pa preden me obtožite, da kar nekaj bluzim po načelu baba čula, baba kazala... Moj brat je z istim motorjem v Megane Coupe isti letnik letos pustil na izrednih servisih prek 300k, od lubice foter s Scenicom z istim motorjem pa 450k...Je pa res, da ima brat 130k km, od lubice foter pa 240k.
![]()
Heh zakaj že?CockroaC je napisal/-a:Andy je napisal/-a:Res čudno jaz sem z enakim motorjem prevozil že 90k kilometrov in do sedaj razen rednih servisev nisem imel nobenih težav.... Verjeno imam srečo ali pač...dunker je napisal/-a:Po pravici ti povem, da ti želim veliko sreče... You're gonna need it.![]()
![]()
Pripravi se na menjavo dihtunge na glavi in pa par tisoc km kasnje se menjalnika.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov