Hvala lepa nad komentarji!
Cene teh avtov,ja kaj pa vem sem jo ze videl tudi za 750.000 ali 800.000SIT ampak res slabo ohranjeno,brez opreme ki jo imam jaz.Jaz sem svojo placal 950.000SIT(mogoce mal velik,a mi ni zal,res je da je star 10let a avto v zivo izgleda se bolje kot na slikah,avto je res dobro ohranjen(sploh notranjost-sedezi,volan vse je kot novo).Ja avto sem kupil od Slavka(Swifty) iz LJ,je pa na avtu vse homologirano,jedin zadnje luci Lexsus bom se nekak moral urediti...
Zdaj poraba je zelo majhna sicer je tudi motor 1.4is 90PS in avto za moje pojme gre zelo lepo,avto porabi okoli 7 litrov(zdaj pozimi) mogoce bo polet popila kaksen liter vec(beri KLIMA,17zoll...)Jaz sem nad avto zelo pozitivno presenecen sploh nad tako malo porabo od 6 do 7 litrov..verjeli ali ne tako je.
Na avto nebom montiral podalskov,ker je ze itak zdaj nizka(komaj pridem cez lezecega Policaja tukaj v nasem kraju).Na avtu ob samo odstranil Car Vinly,ogledala...bodo v barvi karoserije,zamenjal bom stranse smerokaze z belimi,pa gume in platisca 205/40/17...
Avtoakustika:(ni skrivnost/nebom pa rekel da se ne bojim nepridipravih)
Avtoradio JVC KD-DV 5101+ 8" monitor LCD/TV sprejemnik diagonale 20cm
Sprednji sistem JBL GTO6506ce 210W
Zadnji sistem JBL GTO936e 330W
1xOjacevalec JBL GTO 2000(sprednji in zadnji sistem/zvocniki)
1xOjacevalec JBL GTO 4000(Woffer)
Wofer JBL 600W RMS
To mislim da je vse zaenkrat...Hvala in lep pozdrav!Stipe
Slike sledijo...