Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

ZaJeBaNi
Novinec

Kraj: Jesenice

ZaJeBaNi predstavlja - Renault 19 Chamade

Napisal/-a ZaJeBaNi To feb 21, 2006 9:57 pm

Da poglihamo nove slike samo za vas 8) upam da so bolse k pa une :).Hvala za vse komentarje,ideje,graje itd... Obenem pa se bi se rad zahvalil tistim ki so dali sliko mojega avta na mobisux TnX!!!
Na kratko opis:
R19 chamade L.91
1.4,58kW
Posegi:
-Motor zamenjani vsi potrosni materali, prav tako ostali potrosni materali
- Novi sprednji in zadnji odbijac,pragovi, zadnji spojler, shark, na prtlazniku ni nobenih oznak, hauba podalsana (badlook)
-Alessio Euro 15" (original 13")
-Apex fedri 35mm
-Tonirana stekla
-Sedezi od r19 Phase2(L.95)
-Nastavek na avspuh

V bodoce:
-Centralno zaklepanje z daljincem
-m3 look ogledala
-preureditev nostranjosti
-menjava mrezic(crne)
-parkirne luci (zelene)
-plastika na vratih itd.. v barvo avta
-Nova platisca 17"

Lep pozdrav vsem na forumu :P
Priponke
r19chamade4.JPG
R19-4.
shark.JPG
Shark
r19Chamade5.JPG
R19-5.
r19chamade3.JPG
R19-3.
19chamade2.JPG
R19-2.
R19Chamade.JPG
R19-1.
Zadnjič spremenil ZaJeBaNi, dne Če feb 23, 2006 4:03 pm, skupaj popravljeno 8 krat.
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
Gagi84
Stalni uporabnik

Kraj: Podpec

Napisal/-a Gagi84 To feb 21, 2006 10:07 pm

Pohvalno da si se prpravu to delat ;) sam za moj okus prevec ekstremni odbijaci. Najbol vazn je pa da je tem vsec ;) pa nalep kksno slikco postrihanga avta mogoce bo pa se dobr izpadl. Lp

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To feb 21, 2006 10:13 pm

spredn pa zadn odbijač mi nista všeč.. sploh ne gresta z linijo avta, ki je bolj škatlast, odbijača pa polna enih velikih rež in oblin.. nekak ne gre.. pa večje feltne bi dal jst na tvojem mestu ;) sicer je pa to samo moje mnenje ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani To feb 21, 2006 10:14 pm

Tko hudga renault 19 še nism vidu.Lep je morda bi lahko dal gor za kako colo večje feltne.Te so 15,16 ki so zdaj gor?
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To feb 21, 2006 10:16 pm

Holly sh.... :shock:

Vsake oči imajo svojega malarja, tko da ne zameri, sam za mene R19 fan-a tole niti malo ne potegne :roll:

Vse kul, sam odbijače pa prage bi dol pobral in dal čene drugega original od 16V-ja, tole je pa oprosti izrazu obup :shock:
Slika

Uporabniški avatar
Gagi84
Stalni uporabnik

Kraj: Podpec

Napisal/-a Gagi84 To feb 21, 2006 10:17 pm

ka je pa zaen moped not :?:

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox To feb 21, 2006 10:18 pm

eclipse_R je napisal/-a:spredn pa zadn odbijač mi nista všeč.. sploh ne gresta z linijo avta, ki je bolj škatlast, odbijača pa polna enih velikih rež in oblin.. nekak ne gre.. pa večje feltne bi dal jst na tvojem mestu ;) sicer je pa to samo moje mnenje ;)

lp

tako je.Se povsem strinjam :!:
meni tudi ni nevem kaj, samo če je tebi všeč pa kar tako naprej
lp
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 To feb 21, 2006 10:18 pm

Ja glede feltn res rabiš ene večje, drugač je pa devetnajstica že tolk dolga s temi podaljški kot R21 :P
Subaru Legacy 2.0 AWD 1998, Mazda Premacy 1.8 l.2000, Ford Fiesta MK1 1979

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi To feb 21, 2006 10:19 pm

killah bee je napisal/-a:Holly sh.... :shock:

Vsake oči imajo svojega malarja, tko da ne zameri, sam za mene R19 fan-a tole niti malo ne potegne :roll:

Vse kul, sam odbijače pa prage bi dol pobral in dal čene drugega original od 16V-ja, tole je pa oprosti izrazu obup :shock:

sj sm gledov tvojo 19 ki si jo imel mi je bila vsec nevem mogoce na sliki ne zgleda tako kot v zivo :) se vidimo kaj v lj sem drgac iz jesenic lahko gremo na pir pa lahko vidis to na svoje oci in nato presodis hvala pa za vse komentarje tudi slabi komentarji so vcasih dobri :)
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi To feb 21, 2006 10:21 pm

Gagi84 je napisal/-a:ka je pa zaen moped not :?:

1.4 na zalost 85 kw imam pa plan poleti 1.8 16 v samo se nisem pripravljen iti v ta projekt :) poleti mogoce sem razmisljal
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi To feb 21, 2006 10:22 pm

tuscani je napisal/-a:Tko hudga renault 19 še nism vidu.Lep je morda bi lahko dal gor za kako colo večje feltne.Te so 15,16 ki so zdaj gor?

alesio euro 15" in hvala za lep komentar :) sem razmiljas iti v 17"
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To feb 21, 2006 10:23 pm

ZaJeBaNi je napisal/-a:

sj sm gledov tvojo 19 ki si jo imel mi je bila vsec nevem mogoce na sliki ne zgleda tako kot v zivo :) se vidimo kaj v lj sem drgac iz jesenic lahko gremo na pir pa lahko vidis to na svoje oci in nato presodis hvala pa za vse komentarje tudi slabi komentarji so vcasih dobri :)

:pivo Ja saj, vsak ima svoj okus in spoštujem take ki tud kritiko sprejmejo, sam tole bi pa res rad vidu u živo :D

Men je pa po moji 19ki pošteno hudo, bi jo mel nazaj :evil:
Slika

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi To feb 21, 2006 10:24 pm

subi92 je napisal/-a:Ja glede feltn res rabiš ene večje, drugač je pa devetnajstica že tolk dolga s temi podaljški kot R21 :P

ja za ene 10cm je dalsa kot je bila v resnici
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN To feb 21, 2006 10:24 pm

ZaJeBaNi je napisal/-a:

1.4 na zalost 85 kw imam pa plan poleti 1.8 16 v samo se nisem pripravljen iti v ta projekt :) poleti mogoce sem razmisljal

85 kw?mogoče 55 kw.

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi To feb 21, 2006 10:25 pm

killah bee je napisal/-a:
ZaJeBaNi je napisal/-a:

:pivo Ja saj, vsak ima svoj okus in spoštujem take ki tud kritiko sprejmejo, sam tole bi pa res rad vidu u živo :D

se vidimo kaj v LJ bom hodu v solo tko da mogoce spremenis mnenje

Men je pa po moji 19ki pošteno hudo, bi jo mel nazaj :evil:
:) ce pa ne pa tut nima veze bova vsaj pir spila 8) :pivo ker meni tut po slikah ni nevem ne zlgeda kot v zivo res ne to se strinjam hehe bom probal ksno bolso sliko nardit pa je LP!
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi To feb 21, 2006 10:29 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
ZaJeBaNi je napisal/-a:

85 kw?mogoče 55 kw.
58 kw pardon 8)
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To feb 21, 2006 10:34 pm

No lepo,da si se spravu tak projekt delat čeprav nočem kritizirat mi je sama oblika odbijačev zgrešena no če so tebi všeč pol cool drugače pa upam,da ti uspe vse kar si si zastavil
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi To feb 21, 2006 10:35 pm

Gagi84 je napisal/-a:Pohvalno da si se prpravu to delat ;) sam za moj okus prevec ekstremni odbijaci. Najbol vazn je pa da je tem vsec ;) pa nalep kksno slikco postrihanga avta mogoce bo pa se dobr izpadl. Lp

Jp bodo slike bolse pa bo kdo mogoce zamenjal mnenje :) no sej mogoce se pa se ke srecamo v zivo je lepsa sem 100% hehe
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi To feb 21, 2006 10:38 pm

seat je napisal/-a:No lepo,da si se spravu tak projekt delat čeprav nočem kritizirat mi je sama oblika odbijačev zgrešena no če so tebi všeč pol cool drugače pa upam,da ti uspe vse kar si si zastavil

jp sem sel v agresivne odbijace hvala za mnenje kritiziras tut lahko sej to sem gor glih zarad tega dav da vidim mnenje drugih sicer kamor koli sem sel so obcudovali in sprasevali za avto no sej tko je usak ma svoje mnenje usak ma svoj okus spostujem vsako mnenje vsak ma pravico do svojega mnenja :vrum
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To feb 21, 2006 10:45 pm

No lepo da sprejmeš tut kako kritiko lej tut sam sem mel Ibizo z Carzon bodykitom sam sem se po 2 mesecih premislu in avto prodal ter raje kupu Leona :D zj pač kakor je komu všeč men zdaj recimo extrem ni več všeč mi je lepši bolj u izi styling oz.clean look ampak 100 ljudi 100 čudi :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov