eclipse_R je napisal/-a:samo boš mogu pol na tistih 900k spet naložit novga pol miljona al pa še več, da bo stylan.. vsak styla po svojih zmožnistih in po svojem veselju pač

isto bi lohk teb reku.. prdej tist skret od leona pa dodej 2 mio za stajlanja pa kup kej bolšga

sicer to ni moje mnenje, je bil sam primer, bi blo pa to mnenje ljudje, ki so navajeni na avte pa r razredov višje..
lp
Lej dejstvo je da avtomobila nimaš celo živlenje upam,da to razumeš in zakaj bi na ta al pa poddoben avto vrgu 400k kar je približno enako kot je vreden avto.Tle men logika zataji žal :P
Drugače je če bi jst mel namen dat 400k na avto če rečemo da je v osnovi vreden 3mio.V tem primeu bi jst moral dat na avto 3mio in za 6mio bi si tut jst kupu drug avto vrjem
Še vedno sem mnenja,da je vlaganje v 10 let star avto zgolj metanje denarja stran z tem,da je lastnik napisal,da pač nima nevem koliko keša ker še študira in tut sam vem da so najhujša študentska leta.Po tvojem bi torej blo smotrno,v 10 let star avto.ki je žal vreden okol 600k vložit 400k,ki pa ob prodaji ne bo dvignila cene avtomobila.
Res ste mi ekonomisti nekateri.Pa misliš,da se omenjeni avto čez par let sploh lahko prodal z tem,da nima nikakršne opreme.Mal se zamislite.
Aja Leon bo pa kr v garaži ostal vsaj tolko,da bo star max 5let pol bo mogu it