Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Accent by Brouky(update na strani 4...new džip wheels:))

Napisal/-a Brouky Pe apr 07, 2006 7:51 pm

Eto da vam predstavim še mojga accenta...
Avto je letnik 96,je brez dodatne opreme (tut servota nimam :x )in zato sem še v dilemi če bi ga kej rihtov...pa tudi dijaški žep ni globok :D
Tak da bi vas prosil če mi vi svetujete če ga nej še kej rihtam?!?
Pa tudi pohvale in kritike so dobrodošle
P.S.:Sj vem da mora nalepka Apex dol it... :oops:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Ta nesreča se mi je pa pred kratkim nardila :( Ploščica z balkona padla :(
Zadnjič spremenil Brouky, dne Pe mar 09, 2007 10:05 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Pe apr 07, 2006 8:11 pm

kaj si pa ti naredo iz avta :roll: špar tuning everywhere :lol:

prvo nalepke dol. pol en pametn volan gor. pa šajbe temnit pa v podn spustit, jo :o

lp robi

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Pe apr 07, 2006 9:43 pm

robertos_664 je napisal/-a:prvo nalepke dol. pol en pametn volan gor. pa šajbe temnit pa v podn spustit, jo :o

tako je! pa še šarkija dol :twisted:

lp

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe apr 07, 2006 9:52 pm

Jst tipredlagam sledeče:

1.Vse nalepke v stilu apex in spyder dol
2.Vse špar stopalke in podobne stvari z avta dol
3.Sharky naj gre dol
3.Mkakšne večje feltne pa drug dizajn bi tut bil lepši
4.spustit
5.Temnit šipe

Če boš to storil bo avto velik lepši sam ker si napisal,da študentski žep ni globok so točke 3,4,5 pač zadeve,pri katerih se moraš vprašat al boš avto pedenu al pa denar dal na stran pa šparar za drugi avto.

Pa velik sreče pri predelovanju avtomobila pa predvsem velik srečno prevoženih kilometrov
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a vuko87 So apr 08, 2006 9:49 am

lenivec je napisal/-a:moj nasvet pa je da na avto nedaš niti tolarja več razn vzdrževanje. raje kupi bolši avto z več opreme kot pa da stajlaš tega.

Podpisem se pod tole :P

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka So apr 08, 2006 11:28 am

Se strinjam z ostalimi

Dario
Novinec

Napisal/-a Dario So apr 08, 2006 11:40 am

vuko87 in lenivec
Kater avto boljši pa lahko kupi?
Če za takega zapraviš 300k + 100k uzmeti + šipe?
To se pravi za 400k mi dajta nekaj avtov kateri so boljši od tega?
Pa da se bo pol tako kot ta držal ceste in bil vzdržljiv oz malo pokvarljiv :roll:

Drugače pa kot večina ti priporočam:
Uzmeti
Šipe
Jaz bi mogoče dal kake lepše feltne( vsak ma svoj okus)
Če blažilci niso menjan? povej kolk je kaj prevoženih? V tem primeru jih obnovit ali menjat? Pač po želji
Lp

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky So apr 08, 2006 2:09 pm

Avto ma prevoženih 140k, zle morm menat zadne amortizerje,kr mi je zadn lev poču!
Kar se feltn tiče....so ble že na avtu k sm ga kupu,pa k vidiš avto u živo mu ful sedejo...
Nalepke grejo dol,tut sharky...
Bom pa najbrž avto drug mesc razdru(notr) pa tabete dau u modro barvo pa tak mal detajle zrihtu...
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So apr 08, 2006 2:16 pm

ves da more APEX nalepka dol, a se vedno je na avtu... :roll:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC So apr 08, 2006 3:06 pm

V zivo mu ful sedejo ... hahahahha ... to je zaj nekak popularno na forumu ce ti kdo skurca kaj ko das slike gor samo reces ja na sliklah ni vrei ampak v zivo pa mu ful sede, cisto noro zgleda :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 So apr 08, 2006 3:36 pm

use nalepke dol!

Dario
Novinec

Napisal/-a Dario So apr 08, 2006 5:28 pm

to drži za nekatere in se strinjam z njimi, ker to takim odgovarja.
Samo jaz imam raje avto bolj stabilen na cesti in z tem tudi bolj varen.
Servo je uredu met, samo tudi brez njega ni groza.
Abs-a pa definitivno nebi mel.
električe šipe bi pa mel :D
Samo spet smo tam kot ponavadi, vsak sebe pozna in ve kaj mu je pririoteta?
Meni kot sem napisal ;)
Lp

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So apr 08, 2006 5:37 pm

Dario je napisal/-a:to drži za nekatere in se strinjam z njimi, ker to takim odgovarja.
Samo jaz imam raje avto bolj stabilen na cesti in z tem tudi bolj varen.
Servo je uredu met, samo tudi brez njega ni groza.
Abs-a pa definitivno nebi mel.
električe šipe bi pa mel :D
Samo spet smo tam kot ponavadi, vsak sebe pozna in ve kaj mu je pririoteta?
Meni kot sem napisal ;)
Lp

Glede ABS-a praviš tako ker ga nimaš in ne pametuj ko boš vozil avto z ABS-om pol pa tle buče prodajaj a velja.
Nevem zakaj so pol sploh iznajdli ABS in ga po večini zaj dobiš v skoraj vseh razredih,ker do predkratkim je bil ABS bolj kot ne domena višjih razredov avtomobilov sreči pa se ta sistem zdaj pojavlja tut pri nižjih razredih.
.
Kater avto boljši pa lahko kupi?
Če za takega zapraviš 300k + 100k uzmeti + šipe?

Recimo da bi bla potem skupna vrednost avta 900k
V tem rangu dobiš kar precej boljših oz. novejših avtov
par primerov:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=721411
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=728921
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=723536
Tko da ne pametuj prosim.
Sploh veš,da avto brez klime in vsaj nekaj opreme zlo teško prodaš 8)
+tega bo mel še zmeraj star avto,ki pa ni toliko star,da bi bil neprecenljiv (beri:veteran)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So apr 08, 2006 6:01 pm

samo boš mogu pol na tistih 900k spet naložit novga pol miljona al pa še več, da bo stylan.. vsak styla po svojih zmožnistih in po svojem veselju pač ;) isto bi lohk teb reku.. prdej tist skret od leona pa dodej 2 mio za stajlanja pa kup kej bolšga ;) sicer to ni moje mnenje, je bil sam primer, bi blo pa to mnenje ljudje, ki so navajeni na avte pa r razredov višje..

lp
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So apr 08, 2006 6:12 pm

eclipse_R je napisal/-a:samo boš mogu pol na tistih 900k spet naložit novga pol miljona al pa še več, da bo stylan.. vsak styla po svojih zmožnistih in po svojem veselju pač ;) isto bi lohk teb reku.. prdej tist skret od leona pa dodej 2 mio za stajlanja pa kup kej bolšga ;) sicer to ni moje mnenje, je bil sam primer, bi blo pa to mnenje ljudje, ki so navajeni na avte pa r razredov višje..
lp

Lej dejstvo je da avtomobila nimaš celo živlenje upam,da to razumeš in zakaj bi na ta al pa poddoben avto vrgu 400k kar je približno enako kot je vreden avto.Tle men logika zataji žal :P
Drugače je če bi jst mel namen dat 400k na avto če rečemo da je v osnovi vreden 3mio.V tem primeu bi jst moral dat na avto 3mio in za 6mio bi si tut jst kupu drug avto vrjem :lol:
Še vedno sem mnenja,da je vlaganje v 10 let star avto zgolj metanje denarja stran z tem,da je lastnik napisal,da pač nima nevem koliko keša ker še študira in tut sam vem da so najhujša študentska leta.Po tvojem bi torej blo smotrno,v 10 let star avto.ki je žal vreden okol 600k vložit 400k,ki pa ob prodaji ne bo dvignila cene avtomobila.
Res ste mi ekonomisti nekateri.Pa misliš,da se omenjeni avto čez par let sploh lahko prodal z tem,da nima nikakršne opreme.Mal se zamislite.
Aja Leon bo pa kr v garaži ostal vsaj tolko,da bo star max 5let pol bo mogu it :D

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So apr 08, 2006 6:17 pm

heh, ke pa ti vidš motrnost v čemrkoli, kar je povezano s tunanjem in stajlanjem avtov? ni je! in ot je dejstvo.. tuki ni nobene ekonomijo.. investicija v avto je v 99% zelo zelo slaba! avto zgublja dnar skos, tega ne morš ustavt ;) sicer pa upam, da veš, da te nč ne napadam alpakej, sam taki posti mi niso glih všeč.. marsikdo je zmetu v avto dost več k je vredn pa se noben ne prtožuje ;) in če hočš ,da je avto zaokroženo lep za pogledat, to pomen velik dnara ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So apr 08, 2006 6:21 pm

Avto je letnik 96,je brez dodatne opreme (tut servota nimam )in zato sem še v dilemi če bi ga kej rihtov...pa tudi dijaški žep ni globok
Tak da bi vas prosil če mi vi svetujete če ga nej še kej rihtam?!?

No tle tip veselo sprašuje če smo mnenja če se ga še splača pedenat in jst sem mu pač povedu kako je v realnosti.
Tak,da je sam lastnik v dilemi če bi še kaj denarja dal v avto in če mu lepo objasnim,da se žal ne splača,ker je avto star in žal ni več vreden več kot recimo 600k sem pol mogoč jst tist moron al kaj :lol: če mu lepo povem,da se NE splača več vlagat in naj raj mal špara in kj druzga kupi
Aja glede smotronosti se pa čist strinjam z tabo.Žal mam jst tko kot marsikeri pač tisto "napako" da vlagam v avto in če bi poslušal svoje starše bi še zdaj Yugo-ta vozu :lol: :lol: (Yugo=ekonomično vozilo :P :P :P )

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So apr 08, 2006 6:25 pm

Aja pa vem,da me ne napadaš :D
Sam res enkrat je že bla tema na forumu,če si beležimo kolk keša smo že zmetali v avtomobile in nekatere cifre so ble presneto visoke :D:D:D
Drgač pa jst si nikol nisem beležu al pa sem namerno "pozabu" kolk je kaj stalo,ker če bi vse tolarje,ki sem jih zdeval za avte odkar mam izpit mel na knjigi bi bil zdaj milionar
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov