Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Kraj: Wrhnka

Clio dci (str.14)

Napisal/-a mega_ne Ne apr 16, 2006 12:56 pm

Se mi zdi da je že cajt da tut js predstavim svoj avtek. In sicer Clio dci. Letnik je 2002, tehničnih podatkov pa nebom naštevou, ker se mi zdi da je glede tega že itaq vse znano ;) . Ma vso opremo razen ksenon, usnja pa avtomatske klime. Kupu sem ga letos za valentinovo (točno :) ) in to je moj drugi auto (pred tem je biu eno leto Megane 1,6 5 vrat l.98, k sem ga dubu doma). Avto mi je oh in sploh ful dober (poraba, "zmogljivosti", pa všeč mi je ker je mejhn) in upam da bo špilalo še dolgo časa tko kot je treba. Pa še prlepu sem par slik.

Tuki je slikca od takoj ko sm ga domou prpelu:
Slika

Zarad tega sem pa reku, da je taprav cajt da ga predstavm -- od učeri so feltne gor!!! :D In sicer Alessio F1 16"x7,5J in gume Marangoni 195/45 (gume so pač rablene ampak so ble tok pocen od kolega, da sem jih mogu uzet :D )
Slika
Slika
Slika
Slika

Pa slikce so na žalost sam s telefonom narjene, ker je blo to največ, kar je bilo pri roki. Moram pa tudi povedat, da bo avto na sledečih fotkah mogoče mal bolj čist :oops: , ker se mi je pa res mudil ga slikat :D .

Drugače pa v kratkem nameravam dat nižat pa v NG se bom verjetno zapelu, potem pa homologirat (nevem, mogoče bi še šipe temniu, odvisno od financ). Potem pa pride na vrsto še par "mini" popravkov --> barvanje letvic in spojlerja, pa okvirje bom dau iz tablic, nalepke iz zadnje šipe stran, barvanje bobnov (na črno)......

Ajaa, pa v avtu je tud nekaj muzike (sem jo meu že prej u megane-tu), gre pa za radio pa sprednji sistem pa ojačevalc pa eno škatlo (home-made) v prtlažniku.

No, to bi blo za začetek vse. Komentarji zaželeni.
Zadnjič spremenil mega_ne, dne So jul 26, 2008 9:11 pm, skupaj popravljeno 6 krat.

Uporabniški avatar
pery
Stalni uporabnik

Kraj: cerknica

Napisal/-a pery Ne apr 16, 2006 1:02 pm

čestitke za avto ;) ful je lep,pa te feltne full hudo sedejo :shock: no sam še svoje načrte uresnič pa boš zmagu 8)
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Ne apr 16, 2006 1:14 pm

pery je napisal/-a:čestitke za avto ;) ful je lep,pa te feltne full hudo sedejo :shock: no sam še svoje načrte uresnič pa boš zmagu 8)

Se strinjam! Lep avto, le tak naprej ;)

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Napisal/-a mega_ne Ne apr 16, 2006 10:36 pm

hvala hvala. Me pa zanima kakšne mi predlagate vzmeti za avto. Sem mal iskal in se zanimal naokrog in sem še zmeraj dokaj v dilemi, katere bi bile nekako najboljše kakovost/cena, ker se mi zdi, da so skoraj vse nekje do 40k (FK, KW, Vohtland...). Zaenkrat so bolj kot ne izključene Apex zaradi "posedanja" - ni iz mojih izkušenj, tako sem bral... In pa če kdo ve za kakšno posebno punudbo naj pove :) .

Uporabniški avatar
alien-w
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a alien-w To apr 18, 2006 3:56 pm

Ej, a bi lahko tele tvoje felge pa gume bl od bliz slikal, pa s ksnim foticem, da vidm, kolk kej rob ven gleda od feltne. Kupujem enako velke felge pa gume, pa ne vem, ce bi imel 7,5j felge, ker se mi zdi, da je rob feltne premal zasciten. Hvala
Slika

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Napisal/-a mega_ne To apr 18, 2006 4:20 pm

alien-w : mal težko slikam od bližje, predvsem pa z boljšim. Lahko pa ti povem da rob od gume NIČ ne gleda čez feltno (nevem, če je mogoče možno dobit gumo z večjim robom, drugače pa je treba ZELO pazit ;) )

Uporabniški avatar
alien-w
Novinec

Napisal/-a alien-w To apr 18, 2006 5:44 pm

Kolk gleda pa feltna vn? Mislm, a cel rob vn gleda?
Slika

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Napisal/-a mega_ne Sr apr 19, 2006 10:48 pm

alien-wj če misliš kolkogleda feltna (rob) ven iz gume, sem ti že povedal da niso zaščitene nič, če pa misliš kolko gleda kolo iz blatnikov, je odgovor nič, lahko bi dal še za kak cm distančnike, ampak nevem če nebi potem že drsalo, ko bo avto znižan. Drugače, pa če hočeš bolj varno za feltno, potem kupi 0,5J ožjo ali pa gumo 1cm širšo.

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr apr 19, 2006 10:52 pm

GET LOOOOOOW BOSS!!!

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Sr apr 19, 2006 10:57 pm

Lepe feltne in barva, spusti ga čimprej, pa levice pobarvaj. Drugače se da pa s tem avtom toliko lepih stvari naredit.
Slika

Uporabniški avatar
xdss
Novinec

Kraj: Semic_Bela krajina

Napisal/-a xdss Če apr 20, 2006 5:24 am

Prodam vzmeti vogtland info na pm ;)

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Napisal/-a mega_ne Če maj 11, 2006 8:35 pm

Hvala za pohvale :D - pa se opravičujem ker sem mal zaspau na tem forumu :oops: (osveževal sem samo na RK ;) ).
No na avto se je ta čas dodalo par zadevic in sicer:

-Najprej smo spustili avto z vzmetmi V-maxx (-35mm), hkrati sta bila zamenjana oba končnika in zgloba, tko da avto nima več (skor :) ) nobenga lufta. Pri enjavi je bila odkrita tudi počena stara vzmet :? (sprednja):
Prej:
Slika
Stari:
Slika
Novi:
Slika
Potem:
Slika

-Potem sem zamenjal žarnice (xenon look in pa bele pozicijske LED) in krajšo anteno.

-V soboto pa je avto še mal počrnel v šipe 8) (spredaj 10%, zadaj 55%)
Svetle:
Slika
Slika
Temne:
Slika
Slika
Slika
Slika

Zdej čakam na homologacijo (modri so me že ustavli, ampak se je dalo zment ;) ). Pohvale, graje, komentarji, predlogi........

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Napisal/-a mega_ne Če maj 11, 2006 8:41 pm

...Najbol važno stvar sem pa pozabu :roll: . Pred vsem kar sem v prejšnem postu napisal, je bil moj avtek še na Brnčičevi. Tega je šele 3 tedne, sam bi ga kar še enkrat pelu :lol:
Zadnjič spremenil mega_ne, dne So feb 16, 2008 5:34 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Če maj 11, 2006 8:49 pm

lep dCi, kok HP ma zaj ?:D

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san Če maj 11, 2006 8:51 pm

Razlika je očitna, napram prej. F1 :tomidelej:

Yagi-san

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Če maj 11, 2006 8:53 pm

Lepo napreduješ. Da je znižan je lepo vidno. Temne šipe lepo.
kolk je pa kaj zdej lipicancev pod haubo?
Slika

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Napisal/-a mega_ne Če maj 11, 2006 8:59 pm

... 82 8)
Zadnjič spremenil mega_ne, dne So feb 16, 2008 5:34 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Če maj 11, 2006 10:09 pm

lep clio, izgled je fenomenalen (felge, šipe). notranjost boš kej predelavu al bo kr stock.?LP

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Napisal/-a mega_ne Pe maj 12, 2006 7:54 am

Notranjost ostane taka kot je, ker mam v mislih najprej dokončat zunanjost, potem pa bo notranjost (ČE!)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov