Zaradi veselja do tuninga in dodatnih predelav vam pošiljamo slike našega Clia. Komplet body kit prihaja iz domače delavnice. Se mi zdi da bi slike tle vzele dosti placa, zato so objavljene v rubriki MOJ AVTO.
Pohvalno! Lepo izdelan clio, samo barva ni glih za moj okus Bi pa te vprašal dve stvari:
Kje si dobil prevleke?
Se motor nič ne pregreva zaradi alu pokrova?
Never drive faster, than your guardian angel can fly.
Dobro vprašanje glede izbokline..
Trenutno je še nefunkcionalna, ker se hauba odpira normalno naprej..
Nosilci so v izdelavin potem bo tudi izboklina nastala luknja z mrežico..
Ja, zadnje luči so prav tako plave, vendar ne toliko izrazite ker je rdeča podlaga..
lp
Bravura... hvala
Prevleke so narejene po naročilu
Motor za enkrat nima problemov z zračenjem.. pred montažo smo tudi o tem razmišljali in poštimali stvar malo po svoje
Za enkrat dela brezhibno..
lp
Ja..k končni izdelavi prevlek je imel prste vmes tudi Izolan
Hmm...homologacija?
Saj veste vsi kako je to. Stvar ki jo sam izdelaš je normalno brez homo. zmenjeni smo sicer z Lj PP za obisk in njihovo mnenje. Glede na to da trenutno nimamo uradnega podjetja bo s papirji majhna težava, zato pa bomo vse preverili.
Ne vem kako je pri vas po širni Sloveniji, ampak na obali ni toliko problemov.
V bistvu je tako...če hočeš imet avto po svoji želji ni tuning predelave...f*** the police..
lp
Ne ni skrivnost.. motor je 1.4 z nekaj dodelavami (kakšne, pa je majhna skrivnost) Večje predelave motorja so v planu ampak bodo malce počakale ker se trenutno izdeluje nov izdelek oz. projekt in ni časa za vse naenkrat.