Zivjo. Sem nov tu in najprej vse lepo pozdravljam. Evo nekaj slikic mojega mondea(zal je bil neopran), da slisim graje in pohvale. Rad pa bi da mi poveste kaj bi se lahko spremenil?? Gre se mi predvsem za clean look.Znizan za 4cm, ter 225/45/16 eagle f1.Zamenjal sem tudi masko in stranske zmigavce.
Lp
Slike:
Zadnjič spremenil Interscope, dne To avg 01, 2006 2:40 am, skupaj popravljeno 1 krat.
no ko ga boš opral ga pa sliki še s strani drugač pa ST odbijači bi dobr sedli,spojlerja pa js neb gor daju,kr za moje pojme mau čudno zgleda kr pride čudno čez zadnje luči drugač pa lep mondeo
Motor je 1.8 td ima 90KM, s cipom jih bo imel 108. Prevozenih ima 95 tisoc, letnik je pa 98. Avto je drugac super, se ful dobro drzi, zal je premalo poskocen,ampak tudi to bom uredil ce bo vse posreci.. Aja avto je bil pa prej od oceta, tako da je res ohranjen,redno servisiran,garaziran....
ja sej ST odbijači so dobri,dobro je to ker niso kičasti!drugač se pa kr strinjam z rumeno -ibizo,ene večje feltne(17") pa mogoče še mau bl na tla pa je zmaga
Spustit se ga vec ne da Felgne 17 enkrat bojo Ja st so res lepi odbijaci taki diskretni ampak vseeno sportni Avtu dajo cist drug videz,bolj agresiven izgled
hmm..zakaj neb temnil šip? po pravici povedan na tak avto ne pašejo niti eni spojlerji..ampak če je teb všeč, če si ti hepi jst tut hepi... sm res pazi da ne nardiš sj veš kaj...kaj extremnega ne delaj na tem avtu...res je lep z novimi felgami pa večjimi bo še lepši...
Hehe brez skrbi, ne mislim se spucat v kaksen extreme styling, ST odbijaci so mi vsec prav zato ker niso prevec ekstremni in so precej neopazni, v primerjavi z drugimi body kiti. Za sipe pa res ne vem kaj bi ops: