Free Willy je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Evo ti slikce kakšen CAI mislim..........dobiš ga pa v A3M, Technoracing Kranj in PRO-CAR Kranj
Sem pozabu napisat da mam tut filter not sam konusni. Zamuka pa tut tako kukr pr tebi. Bi mogu v živo tvojga slišat. Drugače pa zelo lepo izgleda tvoj motor.
Black Jack je napisal/-a:Free Willy je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Evo ti slikce kakšen CAI mislim..........dobiš ga pa v A3M, Technoracing Kranj in PRO-CAR Kranj
Sem pozabu napisat da mam tut filter not sam konusni. Zamuka pa tut tako kukr pr tebi. Bi mogu v živo tvojga slišat. Drugače pa zelo lepo izgleda tvoj motor.
Sej avto ni moj...tajga je meu burazer pa ko ga je do finiša zrihtu ga je pa prodau enmu cepcu ko ga je naredu totalko....
Free Willy je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Free Willy je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Evo ti slikce kakšen CAI mislim..........dobiš ga pa v A3M, Technoracing Kranj in PRO-CAR Kranj
Sej avto ni moj...tajga je meu burazer pa ko ga je do finiša zrihtu ga je pa prodau enmu cepcu ko ga je naredu totalko....
Kolk pa je dal za CAI?
dj_em je napisal/-a:jest bi zamenu pa dal še not angel eyes pa si zmagu
z1g3c je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:jest bi zamenu pa dal še not angel eyes pa si zmagu
Lučke so pa dobra ideja.....pa tudi zadnje bi bol pasale lexus kot pa navadne rdeča....ko se tepe s to prelepo modro barvo...
angel eyes se cist strinjam sam upam d ne bos lexuske notr devu;)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov