Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

opel astra...by Spyker

Napisal/-a Spyker Sr avg 23, 2006 2:24 pm

No situacija se je spremenila...fiesta je šla v roke enemu delavcu kot službeni avto, jaz pa sem dobil drug avto :) Sliši na ime Opel Astra, ima 1.4 16V motor, ki zmore 90KM. Letnik 1998, 136k prevoženih, oprema: klima, abs, centralno zaklepanje z daljincom, multifunkcijski volan itd.

Avto je danes še na avtohiši, jutri gremo uredit vse papirje do konca in pripeljat ga domov.

Še slikce, slikane pri avtohiši Moste v Ljubljani:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

p.s.: druga slikca levo zgoraj se vidi bratovo vectro.

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Sr avg 23, 2006 2:59 pm

Veliko užitkov z avtomobilom...je kar preobrat iz fieste na tole zadevo kajne.
Boš kaj rihtal?

P.S kakšna je bila cena če ni skrivnost?

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Sr avg 23, 2006 3:03 pm

Hmm...kako velik preobrat je ti bom povedal čez kak teden če naredim izpit za avto. Takrat se bo šele dobro pokazalo.

Bom pa zadaj na prtljažniku naredil clean look, preštrihal vse črne dele v barvo avtomobila (pragovi, podaljški, letvice, kljuke), menjal stranske žmigavce ali za črne ali za bele, še nevem. Potem doma čaka že avtoradio in ozvočenje, to bo treba tud še menjat... Pridejo pa tud lite feltne, nižanje v mejah normale... Potem se bo pa počas končalo, verjetno še zadej kak majhen in diskreten spojler.

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Sr avg 23, 2006 3:24 pm

No velik uspeha pri izpitni vožnji 8) Ti si tudi eden tistih ki smo imeli že avto doma še preden smo dobil v roke to rdečo knjižico :lol: Drugače pa verjamem da bo avto lep, ker vem da imaš okus :)

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Sr avg 23, 2006 3:27 pm

Spyker je napisal/-a:Hmm...kako velik preobrat je ti bom povedal čez kak teden če naredim izpit za avto. Takrat se bo šele dobro pokazalo.

WTF? Že tvoj drugi avto, pa še izpita nimaš? Kje se pa voziš, morda po dvorišču?

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr avg 23, 2006 3:27 pm

dada ni edini...

dober nakup....cestitam...pa lepo postimaj
Slika

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Sr avg 23, 2006 5:21 pm

Čestitke za nakup in veliko srečnih kilometrov.
Super plan si si zadal. počasi ga uresniči pa bo.
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr avg 23, 2006 5:30 pm

ljep opel...vabljen si na opelforum :D ..pa še majhen hint...z menjavo filtra in nekaterih malenkosti ma ta avto res huuud zvok...če te zanima kdo ma tak motor in kaksen zvok ima mi posli p.m...varno voznjo ti zelim
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr avg 23, 2006 5:35 pm

sam neki (mogoče te lih ne bo motilo): če boš avtoradio zamenju, ti multifunkcijski volan pol ne bo prov nč koristu. No ja, sam je pa res, da so radii na kasete takorekoč že čist out!

Aja, pol k izpit nardiš pa varno vožnjo z astro. Pa cena avta (verjetn kr dost ugodno)?
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Sr avg 23, 2006 6:04 pm

@milankregar: vozim se nikjer, fiesta je čakala v garaži, pa se je tko izkazalo, da je bolje da jo damo v roke našemu delavcu, jaz pa dobim drug avto. Se pa vozim po dvorišču, kolikor mi okoliščine to omogočajo :lol:

@speedfreak: sem že registriran na opel forumu. Kar se pa tiče filtra...dobiš pm.

@IcEm4n: vem da komande na multifunkcijskemu volanu ne bodo več delale, čeprav kolikor mi je znano naj bi obstajale neke rešitve, s katerimi se da te komande dobiti nazaj? Kdo ve kaj več o tem? Cena avtomobila...1.1 mio.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Sr avg 23, 2006 6:31 pm

ene lepe feltne mu privošči, da malo pošminkariš. veliko srečnih in varnih kilometrov, pa pazi nanjo. :D ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
slatncan
Novinec

Napisal/-a slatncan Sr avg 23, 2006 7:15 pm

glede komand se kupi adapter(pač za kir radio se gre) ki ga naročiš lahk pri večini monterjev akustike. cena pa mislm da okol 20k.

lp, slatncan

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Sr avg 23, 2006 7:26 pm

Živjo!
Dobr si se odloču glede nakupa=) Avto je lep mamo tud pr nm doma Oplna sam da je karavan pa 1.7 letnik 2003 pa je odličn.Teb pa želim velik srečnih kilometrov :vrum :bow :bow

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr avg 23, 2006 7:56 pm

Čestitke ob nakupu, res lepa Astra :tomidelej:

Mogoče lahko za začetek plastiko še črno pustiš za vsak primer :P

BTW: a ti slučajno zadnji brisalec manjka al je tist neki drugega????
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr avg 23, 2006 7:58 pm

Spyker je napisal/-a:@milankregar: vozim se nikjer, fiesta je čakala v garaži, pa se je tko izkazalo, da je bolje da jo damo v roke našemu delavcu, jaz pa dobim drug avto. Se pa vozim po dvorišču, kolikor mi okoliščine to omogočajo :lol:

@speedfreak: sem že registriran na opel forumu. Kar se pa tiče filtra...dobiš pm.

@IcEm4n: vem da komande na multifunkcijskemu volanu ne bodo več delale, čeprav kolikor mi je znano naj bi obstajale neke rešitve, s katerimi se da te komande dobiti nazaj? Kdo ve kaj več o tem? Cena avtomobila...1.1 mio.

volan deluje normalno k zamenas radijo...sam mors en adaptr kupt k pride umes in spet normalno deluje(usaj pr moji je)....
stane pa od 15 do 30kosov
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Sr avg 23, 2006 8:05 pm

Tomcatter je napisal/-a:BTW: a ti slučajno zadnji brisalec manjka al je tist neki drugega????

Slike so narejene še pri avtohiši, tam pa dajo dol anteno in zadnji brisalec. Zakaj točno nevem :) Drgač je zdej gor oboje :)

No ta adapter si bom pa potem sigurno omislil, sam počasi, vse naenkrat se finančno ne bo izšlo...

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr avg 23, 2006 8:08 pm

zato, da jih ne pokradejo?

lp
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Sr avg 23, 2006 8:14 pm

Ja maš verjetno prav, sploh nisem pomislil na to :roll: Kaj potem zadnje brisalce se prej ukrade kot sprednje? Ker sprednje so mi gor pustili :D

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker So avg 26, 2006 3:33 pm

Clean look na prtljažniku:

Slika

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky So avg 26, 2006 4:11 pm

lepa astrca...všeč mi je k si pobral vse znake zadi dol,je zdaj veliko lepše :tomidelej:

še mal OT:Tomo,kje si pa dubu ti rdečo knjižco za izpit?!? :lol: :lol: Še use k sm vidu,so ble rozaste... :cry :lol:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov