Kam pa naj potem dam, pod super pospeške visoko zmogljivih avtomobilov :P pod tuning po moje ne spada, kajti sta serijski vozili. Pri komentarju o neogretem motorju hmmmz kako naj povej - to je delovna temp, vsaj tako na števcu kaže. Bilo je menjano komplet hladilnik, ko je stari imel luknjo in termostat ter termostikalo, motor se normalno zagreje na 90 stopinj, števec pač tako kaže (sem imel isto swfita - normalna temp ampak pod sredini kazalec). Glede na celih 160km/h - za serijsko micro je te zelo lepa hitrost, je vse original (pa meni se zdi odbito slike od takših hitrosti z tako slabimi avtomobili, če te ne zanima pa tako lahko samo pogledaš 3 sec in greš naprej, ne pa da se kot otrok obnašaš pa brezvezne kometarje pišeš, če tebi ni zanimivo, od 200+ ogledov je 100% bilo nekaterim všeč za pogledat!). Z vitaro je pa bila zelo kratka ravnina in lepi pospeški za 75 konjski avto - priporočam vsakmu komentatorju, da se proba peljati z takšnemu avtomobilu toliko

zanimivi ste eni, to bi naj bilo kot razvedrilo, da pogledaš se nasmejiš vi pa mislite, da se hočem kar bahati koliko sem peljal lol! Pa to je bilo zgolj entertaining gor dano, ne pa kot razkazovanje avtov!