Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

KLEMMEN
Nov uporabnik

Kraj: zrece

PA SE MOJA MAJHNA MALENKOST :)))))

Napisal/-a KLEMMEN Če jun 19, 2003 10:11 pm

Tuki je pa se moja 206-ka

Avto je spuscen za 35mm (apex)
zatemnjena stekla spredaj 10% in zadaj 55%

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

kAKO SE VAM ZDI TALE MASINCA, RAZMISLJAM SE O NAKUPU PRAGOV IN PODALJSKOV, VENDAR POTEM BO PA POTREBNO POSTENO PAZIT KAM SE ZAPELJES:))

KAKSNA SO PA VASA MNENJA????
Zadnjič spremenil KLEMMEN, dne Če jun 19, 2003 10:32 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
PEUGEOT 206

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Če jun 19, 2003 10:50 pm

Lep avtek tak kot sem že v unem drugem postu rekel! A na motorju je tud kaj narejenega in kerega sploh ma???
...ne smem kar želim...

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Če jun 19, 2003 10:54 pm

Ja kaj naj rečem, lepi avtek!
Glede podaljškov in pragov pa le prej vredu premisli, saj veš kakšne so naše ceste (posebej na štajerskem koncu od koder prihajaš je obup)!!!
Po moje ne bi smel imeti večjih težav, le malo bolj pazljivo na cesti pa bo!
Osebno se mi pa dopade, trenutno je okusno opremljen v mejah normale!
Le tako naprej!!!

ZREŠKE SPORTIVE :wink:
AJD KLEMČ!!! SEE YA

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Če jun 19, 2003 10:59 pm

PA ŠE NEKAJ ZA TISTE PAMETNJAKOVIČE: DALEČ OD TEGA DA BI GA ZAMENJAL ZA TRAKTOR IN DA JE OD TVOJIH STARŠEV :) PA OSEBNO SE MI ZDI DA NI NIČ VEČ SERIJSKI, KER SI ŽE KAR NEKAJ POSTORIL NA NJEM!! NE SEKIRAJ SE ZARADI TISTIH BEDAKOV, KI NIMAJO POJMA!!CAO

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe jun 20, 2003 12:17 am

Ql avtek ni kaj:)
Ja mozn da bi fajn pasali spojlerji gor!
Kak so ti kaj apexove vzmeti, dosti folka se pritozuje glede apexa!
SAm mam tudi apexove fedre -35mm pa sem kr zadovoljen glede na ceno!
LP monster_d

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Pe jun 20, 2003 5:10 am

kar si dozadaj na redil je ql...sicer za moj okus VELIKO premalo samo ne se nato zirat ker mamo razlicne okuse...
ce se nemotom mas zatemnjene sipe+pobarvane letvice ( arva odbijacev pa domnevam original )
V8 POWER

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Napisal/-a Tuningcar Pe jun 20, 2003 5:31 am

Res lepa 206tka , rdeca mu prov pase, ne pa tistih milion srebrnih:)

LP,Sandi
Slika

Kr_eden
Novinec

Kraj: kras

Napisal/-a Kr_eden Pe jun 20, 2003 9:46 am

lep... 8)
Ne vidm glih dobro: zadej so čeljusti barvane, spredaj pa ne?

lp,

kr eden

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Pe jun 20, 2003 9:48 am

zadaj so BOBNI ce jest prov vidm..spredaj pa zgleda kot da sploh nima cejusti :)
V8 POWER

KLEMMEN
Nov uporabnik

Kraj: zrece

Napisal/-a KLEMMEN Pe jun 20, 2003 4:18 pm

Ja glede apex vzmeti so mi cist ql, res je znatno bolj trd avto vendar se pa veliko bolj tudi na cesti drzi.
Motor je 1.1-60km(majhna poraba okoli 6l) kar je za mene zacetnika se cisto dovolj je pa res da me vcasih kr zgrabi po kaksnem mocnejsem motorju, vsaj pri prehitevanju:)))
PEUGEOT 206

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Pe jun 20, 2003 6:23 pm

Ja sj apex je zakon. Ampak kokr sm vidu maš bobne pobarvane, čeljusti pa ne!
Ja mankal bi še kakšno stranski pragovi,zadn strešn pa spredn spojler, pa mogoče zadnje luči prozorne,...
Pol bo pa makina! :D
Luči sm mislu v tem smislu:
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a *bojci* Pe jun 20, 2003 6:28 pm

KLEMMEN, kje si dal temniti stekla?
Slika
Renault Avtomobilistični klub Slovenija
http://www.rk.avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
vuk
Novinec

Napisal/-a vuk Pe jun 20, 2003 9:25 pm

Zdaj sem pa ugotovil, da je to moj bivši avto;in Klemen si zadovoljen; lepo si ga porihtal ni kaj.
@bojci-glede temnitve stekel ti lahko kr jaz odgovorim,ker sem si jaz dal temnit stekla,ko je bil avto še moj :) ;Lešnik iz Maribora mi je to delal,drgač moj dober prijatelj;če rabiš telefonsko pa pod zasebno al pa vuk@slo.net,je tudi homologirano.
lp vuk

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Pe jun 20, 2003 9:56 pm

Tomekk je napisal/-a:Luči sm mislu v tem smislu:
SlikaSlikaSlika

Ja ja sej te luci bi pa pasale, sam glede na to da so direkt pr FK-ju 170eur (40ksit) so pr pro-caru okrog 50ksit. Gotovo, ker je cena podobna k za saxo - sam sm za slednjega tut gledal chrom (43k-procar) in future (55k-procar) dizajn... samo tok dnarja za luci pa ni glih mal, al kaj prav lastnik 206ke... :?: :wink:
Drgac je pa za moje pojme avto zlo lepo postiman brez pretiravanja in plastike, glede pragov pa mislim da si ze z nizanjem naredu lep izgled :-P
Moje mnenje - vendar vemo kako je glede teh stvari-okusov, tko da se bos mogu kr sam odloct... :wink:
Aja, glede na tole kar prav zgori VUK: "Zdaj sem pa ugotovil, da je to moj bivši avto; in Klemen si zadovoljen; lepo si ga porihtal ni kaj."
Hja, mora bit pa zanimiv obcutek ko vidis svoj bivsi avto tu gor po moznosti se bolj postimanga... :wink:
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So jun 21, 2003 8:24 am

Veš kaj se da še nardit za bolj agresivni look? Odstraniš prednji logo od Peugeota, tako mislim tut jaz nardit.....

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Napisal/-a *bojci* So jun 21, 2003 1:16 pm

vuk je napisal/-a:Zdaj sem pa ugotovil, da je to moj bivši avto;in Klemen si zadovoljen; lepo si ga porihtal ni kaj.
@bojci-glede temnitve stekel ti lahko kr jaz odgovorim,ker sem si jaz dal temnit stekla,ko je bil avto še moj :) ;Lešnik iz Maribora mi je to delal,drgač moj dober prijatelj;če rabiš telefonsko pa pod zasebno al pa vuk@slo.net,je tudi homologirano.
lp vuk

A tako! Sem že prejle hotel vprašat, če je to slučajno lešnik montiral, vendar nisem bil prepričan, da ne bi noro izpadlo.
Mam od lešnika številko, pred mesecem sem govoril z njim in mi je povedal, da za 30k SIT zatemni pet stekel, pet let garancije da in še homologacijo ma.

Bi pa najprej rad videl zadevo, kak v realnosti to zgleda. Sicer na slikah je ful vredu, ampak mam še eno možnost in sicer pri LLUMARKu v Brunšviku (če se ne motim?).
Zdaj tebe (vuk) bi težko prosil za ogled...torej KLEMMEN, ali pa kdo drug, ki ma pri lešniku narejeno. Če bo kdo po Mariboru hodil kaj, naj mi potem na PM ali pa na email javi.
Slika

Uporabniški avatar
vuk
Novinec

Napisal/-a vuk So jun 21, 2003 11:02 pm

@bojci-če boš dal pri Lešniku delat, ziher ne bo falil;jaz sem glede Llumarka slišal ene slabe stvari,pa tud na Mobisuxu se je nekaj pisalo o tem.Če se ti ne mudi boš lahko folije videl na mojem avtu,sam ga moram prej še znižat,da ne rabim pol dvakrat letat na homologacijo;danes mi pa je nardil tisti trak na vetrobranskem steklu;sem pa iz MB;s kom si se pa menil:z Dejanom al Tadejem;folije lahko vidiš na njunih avtih.
@Alex-ja lepo je videt kako se rihta moj nekdanji avto;jaz sem si ga takrat tak zrihtal kolko sem mel interesa;šipe +feltne;moj zdašnji avto pa še malo bolj rihtam...:)
lp vuk

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Napisal/-a *bojci* Ne jun 22, 2003 11:15 am

A tak je to...
Ne vem, s katerim sem govoril. Mislim, da ta dela na neki črpalki pri Hočah, če se ne motim. Niti ne vem, kaki avto mata... vem pa, kje je doma.

V glavnem, ko boš mel stvar porihtano, mi reci, da malo pogledam. Sile nimam, ker kot prvo ni keša, kot drugo pa si bom verjetno privoščil nižanje...seveda, ko bo keš...se pravi mogoče čez 2 meseca.
Slika

Uporabniški avatar
Metal
Novinec

Kraj: Beyond Realty

Napisal/-a Metal To jun 24, 2003 9:03 am

Čisto odvisno od ljudi.
Zadnjič spremenil Metal, dne Pe jul 20, 2007 8:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Napisal/-a Panizzi Sr jun 25, 2003 4:41 pm

Kdo je pa sprednji odbijač zamenjal? Bil avto razbit al to spada pod styling? :wink:

Zadaj XR/XT odbijač...itak če je avto 1.1....spredaj pa XS/S16...no sej edino prav - tko lepše zgleda - samo nisi napisal, da je bil zamenjan... :P
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 29 gostov