lep pozdrav
evo da še jas predstavim svoj avto
prvo kar pride je :seveda odstranitev euro priklopa gre v prodajo!!!
-športni filter
-zadnji lonec
-temnenje stekel
drugo leto pa :
felgne in mogoče spojlerji če bo $$$
graje, pohvale in nasveti zaželjeni
nasveti predvsem za filter in zadnji lonec l.p aleš.
evo še link do slik
www.avtomobilizem.com/modules/carshow/c ... r_id=13971
naročil sem nove gume 185-60-14-bridgestone er300 ko ponucam te pridejo felge 16col ne vem katere ker to bo čes 2 leti
zanima me kje bi mi zmontirali en športni filter skupaj z dovodom za hladen zrak in koliko bi bilo to eurou
Pozdravljen...zanimiv plan imaš. Kaj nižal ne boš? Moj nasvet: 17" platišča, spustit, pa temne šipe in ne rabiš nič spojlerjev. Pač moj okus Kar se tiče filtra je najbolje, da kontaktiraš pro-car ali a3m. Cene se gibljejo tam okoli 80€
K@TJA je napisal/-a:jz mam na svoji ibizi 17 gor pa zgledajo res noro tk da jz bi dala 17 gor
Kolk pa stane komplet kvalitetnih 17 gum+felne? Jaz sem že tud študiral, da bi šel iz 15 na 17, sam se mi (zaenkrat) še zdi prevelik finančni zalogaj. Bi pa sedanje 15-ke prodal (stare 3 mesece, so ble na novi ibizi sportrider). Morda pa 16.
kvalitetno 205/40r17 gumo imaš tam od 90e naprej po komadu, felne pa odvisno kaj hočeš.. meni se je pred pol leta optimalen buy zdel dezent v dark in sem kupil pač te felne (ca 130e po kom). zdaj bi raje dc4 al pa kaj mel v 18" ampak vse s časom jaz pravim. Imaš pa cel kup teh alessio & co. feln. mogoče poglej malo za rabljenimi... en na forumu je celo rekel da je dal 80e za kom 17" novo felno.. preišči malo trg. druga ne vem rečt.. mogoče kaka avkcija na ebay-u.. ob pravem času na pravem mestu