Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

My Audi A4 B5 - 1.9 TDI

Napisal/-a COBRA Če mar 15, 2007 11:12 pm

Hello! Po doooolgem času sem se odločil, da predstavim svoj strojček. Lastnik sem že leto in pol, nobenih problemov, razen roke sm mogu menjat (bolezen!) pa servopumpo, ostalo BP :P

na prvi se mal vidi rorček
na drugi je pa v poletni obutvi hehe

Slike so bol slabe, ker so slikane s telefonom; še bo slik, boljše kvalitete, tut notranjosti, itd itd...

Komentarji, pohvale, graje...vse zaželjeno :twisted: :P

Pa JA VEM, treba ga znižat!!Kmal pride na vrsto! 8)

lp COBRA
Priponke
slika001vur1.jpg
slika012vur3.jpg
slika003vuqu.jpg

Uporabniški avatar
gagi´d hype
Novinec

Kraj: Od Sevnce čez Ljubljano v Šalovce :D

Napisal/-a gagi´d hype Če mar 15, 2007 11:21 pm

Ko bo znižan bo res raketa!

Js tastu že pol leta govorim naj vsaj kake feltne kupi, pa se ga ne prime, tvoj bi bil lahk za zgled.... 8) ;)

Drgač pa kr dej še slikce gor....
Slika

Uporabniški avatar
zmeden
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a zmeden Če mar 15, 2007 11:23 pm

lepo lepo... 8)

lp Robi

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Če mar 15, 2007 11:46 pm

Mah sej sm jaz tud "1 leto" kupoval feltne, zmeri je prišlo neki vmes, pa šolnina, pa servisi, pa roke (hehe), pa, pa...ah, sj so končno pršle na vrsto feltne. 8) Sej sem ga pred kratkim dal na avto.net, pa sem si pol premislu glede prodaje.Drgač pa treba znižat, ker je prov kamela. Aja pa še plastiko pod odbijači bom pobarval v barvo avta, pa ene na izi pragce bi blo tut fajn kupit. Pa čez neki časa temne šipe, pol bi blo pa dost glede zunanjosti(sem bolj pristaš clean looka). Za notranjost pa bom nabavil kromirane obročke za števc, kej takega:
Slika

...letvice mam imitacijo lesa, pa mi to deluje mal "za fotre", tko da razmišljam, da bi jih pobarval na srebno (alu varijanta ko pr s-line). bomo vidli, počasi se daleč pride :-P

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Če mar 15, 2007 11:48 pm

Aja pa na prvi sliki je avto umazan... :oops: :roll:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe mar 16, 2007 12:18 am

Lep avto ampak nevem zakaj mi z zimskimi gumami oz. z zimskimi alu platišči zgeda lepši.Nevem ampak nekak mi ta dizajn alu feltn aploh od alutec-a ne zgleda lepo na avtu ranga Audi pa ne me zj narobe razumet ampak Audi bi po moje lahk mel kake boljše feltne.Zj upam,da razumeš kaj hočem povedat z kakimi pravimi feltnami in drugim dizajnom bi bil za moje oči precej lepši ne pa alutec,ki je žal preveč pogost na slo.sceni.
Drgač pa ko bo spuščen in temnjen bo avto res lep ampak ne pretiuravaj z pimpanjem,ker bo kmal preveč,za kakšen resen styling pa ti prvo predlagam,da resno razmisliš o kakih drugih alu platiščih ker tele po moje res ne izpadejo lepo na Audi-ju.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Pe mar 16, 2007 2:30 pm

moj stric ma istega audija in tud iste feltne :twisted: :twisted:
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Pe mar 16, 2007 7:10 pm

seat je napisal/-a:Lep avto ampak nevem zakaj mi z zimskimi gumami oz. z zimskimi alu platišči zgeda lepši.Nevem ampak nekak mi ta dizajn alu feltn aploh od alutec-a ne zgleda lepo na avtu ranga Audi pa ne me zj narobe razumet ampak Audi bi po moje lahk mel kake boljše feltne.Zj upam,da razumeš kaj hočem povedat z kakimi pravimi feltnami in drugim dizajnom bi bil za moje oči precej lepši ne pa alutec,ki je žal preveč pogost na slo.sceni.
Drgač pa ko bo spuščen in temnjen bo avto res lep ampak ne pretiuravaj z pimpanjem,ker bo kmal preveč,za kakšen resen styling pa ti prvo predlagam,da resno razmisliš o kakih drugih alu platiščih ker tele po moje res ne izpadejo lepo na Audi-ju.

Jah je*iga, poceni sem jih dobu, pa še taki modeli so mi všeč, so pa drgač Artec MZ. Mah sej s pimpanjem ne bi šel daleč, bol so mi všeč na izi varijante. Sej, najbol bi pasale audijeve A8 s-line varijanta (vsaj zame)

Slika

...sam pridejo mogoče kdaj kasneje gor, zdej je bl švoh s financami :x

Drgač pa, sej pravim, kake temne šajbice, fedri in pa barvanje plastike pod odbijačem (če ne celo kaki odbijači... 8) ), pol bo pa počasi dost.

Čeprav vem, da ni nikol dost hehe

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe mar 16, 2007 7:17 pm

Lep avto,lepa barva,lepe felge....dobra znamka! :D Jaz pa bi na tvojem mestu pustil les takšen kot je,ker za moje pojme naredi notranjost bolj luksozno.Temne šipe še bi lepo pasale,pa bo avto bomba! Želim ti veliko varnih in hitrih kilometrov ;) ;)

Lp

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Pe mar 16, 2007 7:35 pm

Tnx ;)

Ja sej ne vem, lani sem na woertherseeju vidu pri enem (isti audi, srebrn, sam da je bil karavan) poštrihane, al pa zamenjane (alu letvice) - srebrne barve in je zgledalo hudo. Ne vem no, treba bo prijet photoshop v roko oz. miško, pa mal sprobat varijante. Najraje bi pa dal karbonske (rs4 jih je mel :twisted: ), sam so oriđinale drage verjetno...

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Sr mar 21, 2007 1:31 am

Nekaj podobnega stoji pr meni doma :lol:
Drugač pa ja, znižat pa temne šipe pa je to to. Glede barvanja odbijačev spodaj pa sem tud jaz pri mojem razmišlal pa se še nisem odločil. Če me prehitiš, pokaži da vidim kak izpade to. 8)
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Leonardo
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Leonardo Če mar 22, 2007 5:45 pm

zelo okusn Audi.
bl redko je takih k so zmerni ;)
nice

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Če maj 03, 2007 8:30 pm

Evo kot sem obljubil, sem čez praznike bil fraj in malo poslikal zadevco, tokrat mal boljše kvalitete:)

mal pucanja...
Slika

Slika

Slika

Slika

mal slikc notranjosti...
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

...sosed prletu prečekirat kaj se dogaja, hehe...
Slika

...mal sem osvežil zavorne čeljusti...
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Tko, mal sem se pozabaval :D pa se kej slišmo - vidmo z novimi slikcami :P

lp cobra ;)
Slika

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Če maj 03, 2007 8:41 pm

Zelo lep Audi :D
Moj foter je imel enak model, samo druge barve (kovinjsko zelen) pa se znizan je bil, in mu je se sedaj malce zal da je sel od hise. Imel je namrec ze 196.000 kilometrov in je bil ze cas da ga zamenja! Ni pa imel NITI ENEGA problema z njim! Cisto nic se ni pokvarilo :shock:

LP

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Če maj 03, 2007 8:57 pm

Hehe, jst sem svojga hotu prodat ker je že star, pa že 200k km+, pa dragi deli, pa...sm si premislu. Ne vem zakaj, ampak tko je :) Zaenkrat res nobenih problemov, samo redni servisi in to je to, aja pa ne preveč tiščanja hehe :P

Kmal pa bo znižan, sam še $$$ čakamo :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe Če maj 03, 2007 8:58 pm

zlo lep avdi svaka čast ;)

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če maj 03, 2007 9:04 pm

no ko ga bos pa spustu po bo pa sploh super.
k pa ksne crne sipe si kj razmisljal o tem?

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če maj 03, 2007 9:34 pm

lep lep lep lep lep lep keep on going

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Če maj 03, 2007 9:50 pm

abbe je napisal/-a:no ko ga bos pa spustu po bo pa sploh super.
k pa ksne crne sipe si kj razmisljal o tem?

Jap, črne šipe bojo verjetno tut gor, sam ne rata mi vse naenkrat-ovira me pomanjkanje denarnih sredstev :cry: sem se pa pozanimal malo in je v kamniku en, mislm da dr.glass, za cca 120eur zatemni-je naredil kolegu na grande puntu-super zgleda. Tko da, ko bojo evrčki, bojo tut šipce... 8)
Slika

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Če maj 03, 2007 9:58 pm

Tale dr.Glass je v Krtini (pri Domžalah) --> http://www.temnenjestekel.net

Drugače pa lep Audi, ko ga boš spustil, pobarvaj še tisto črno plastiko spodaj v barvo avta in bo špica ;)

lp
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost