Ziga'sLupo je napisal/-a: ker sem kupil skoraj 3x več konjev in skoraj enkrat manjšo porabo...
Lp Žiga
mito155 je napisal/-a:... 130konjev je dovolj, verjemi, čip ti ne bo veliko pomagal... sem z dvema kolegama probal in je največja razlika v pospeševanju od 70 - 130 ... potem ostaneta do končne bolj ali manj podobna... sprobano na 2 različnih fabijah RS ... sedaj pa presodi sam...
mega_ne je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:... 130konjev je dovolj, verjemi, čip ti ne bo veliko pomagal... sem z dvema kolegama probal in je največja razlika v pospeševanju od 70 - 130 ... potem ostaneta do končne bolj ali manj podobna... sprobano na 2 različnih fabijah RS ... sedaj pa presodi sam...
sej v temu je fora čipa - ne bo se ti zdej avto ful več zavrtel (in s tem povečal končno hitrost), ampak se bo v najbolj uporabnih obratih (1500+) dost hitreje zavrtel in s tem pripomogel k boljši prožnosti, kar pomeni dost lažje prehitevanje in hitrejši izhodi iz ovinkov... predlagam ti da se najprej navadiš na teh 130PS (ker je razlika napram lupotu očitna - sam sm šel iz 90PS bencinarja na 80PS dizla in je bil filng zarad navora čis drug - boljši) in potem še čipaš - seveda se boš tut čipanga avta hitr navadu...
drugač pa zakon strojček!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov