plani so pa taki.....

18" feltne
športni fedri
temnenje šip
di.nejcis je napisal/-a:Kennman je napisal/-a:a si razmisljal, da bi gor vrgu eno turbino?
resno mislim.
si pa tko napisu, kt da bi bla 20 eurou! Turbina te pride 2.000 eurou (polžek, hladilnik, izpušna cev...)![]()
![]()
Kennman je napisal/-a:di.nejcis je napisal/-a:Kennman je napisal/-a:a si razmisljal, da bi gor vrgu eno turbino?
resno mislim.
si pa tko napisu, kt da bi bla 20 eurou! Turbina te pride 2.000 eurou (polžek, hladilnik, izpušna cev...)![]()
![]()
komplet pride okol 1000€, to je S standalone ECUjem in mappingom. Mal je treba poiskat ugodne stvari. Ne govorim na pamet.
Koliko pa pridejo 18"? Plus temnenje sip? Seveda odvisno, katere felge so in ali so nove, vendar kljub temu turbo kit potemtakem ne predstavlja BISTVENO vecjega stroska od nakupa novih 18"...
gre pa DOST bolj...
abbe je napisal/-a:Kennman je napisal/-a:di.nejcis je napisal/-a:Kennman je napisal/-a:a si razmisljal, da bi gor vrgu eno turbino?
resno mislim.
![]()
komplet pride okol 1000€, to je S standalone ECUjem in mappingom. Mal je treba poiskat ugodne stvari. Ne govorim na pamet.
Koliko pa pridejo 18"? Plus temnenje sip? Seveda odvisno, katere felge so in ali so nove, vendar kljub temu turbo kit potemtakem ne predstavlja BISTVENO vecjega stroska od nakupa novih 18"...
gre pa DOST bolj...
ja ne mores tko to gledat da bi names sip pa feltn kupu turbo.ma pa ze raj alu pa crne sipe k pa turbo.
W_Golf je napisal/-a:traktor TDI je napisal/-a:To pa je j***a. Celi je ovalni, nič ni ravnega na njem.
Se podpišem...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost