Uzivajte!
LP iz Chicaga!
DaDek je napisal/-a:ZAKON! edino kaj mi je v oči padlo bednega in me full moti je to da ima GT 500 ročn šalthebl za klimo
andrej86 je napisal/-a:dobri so ti avti.samo kolko stane taki mustang gt ve evrih?
myster je napisal/-a:hudi avti...surova moč in zvok z nebes.brez mustanga bi ford že zdavni propadu
mustangi so drgač men zlo lepi (predvsem starejši)...sam ne bi rad, da me policijski mustang ustavi
chgotom je napisal/-a: Katerikoli policijski avto te tu ustavi je z eno besedo: S..T !
LP iz Chicaga!
Cash je napisal/-a:chgotom je napisal/-a: Katerikoli policijski avto te tu ustavi je z eno besedo: S..T !
LP iz Chicaga!
Dej opiši malo bolj ta S..T ! Kaj tm ne ustavljajo zgolj zaradi kontrole prometa al kako je to zrihtano.
Pa še to nam povej, kako imate zrihtano glede homologacije, ker me res zanima, če je res, da lahko dajate gor, kar vam srce poželi, kot pravijo babe čule, babe rekle.
odvisno od drzave; v tvojem primeru illinois je 6.25, ponekod ga celo ni, najvisji pa mislim da je v californiji mal cez 7%...(sej vem da ti to ves, za druge pisemDal ti bom cene novih v US$ potem si pa sam preracunaj. Cene so brez davka (6.25%):
Escalade je napisal/-a:tudi odvisno od zvezne drzave - nekje se lahko stoje furas ce hocs (kabrio pa to), nekje so zakoni nekoliko drugacni.odvisno od drzave; v tvojem primeru illinois je 6.25, ponekod ga celo ni, najvisji pa mislim da je v californiji mal cez 7%...(sej vem da ti to ves, za druge pisemDal ti bom cene novih v US$ potem si pa sam preracunaj. Cene so brez davka (6.25%):)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov