Lep pozdrav
(Matija)

IcEm4n je napisal/-a:sam neki., k je lih govora o teh audijih. kateri audiji a4 (prva
generacija mislm da, k je bla faceliftana) so mel fluoroscenčno rumeno barvo, vsai, al
sam določeni (lih učer sm vidu dve bejbe v takem audiju)
MacTron je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:sam neki., k je lih govora o teh audijih. kateri audiji a4 (prva
generacija mislm da, k je bla faceliftana) so mel fluoroscenčno rumeno barvo, vsai, al
sam določeni (lih učer sm vidu dve bejbe v takem audiju)
to mislis taksno oz. verjetno lahko tole
ni to s4 b5 tole je... a4 b5 ( barva naj bi bila dynamic: Citrus Yellow LY1G/Y8 )
Audi A8 Quatro je napisal/-a:Res je tečn sm že sam kaj ko nisem vspel slikati s4 na popravilu ko je bila na servisu kajti smo mu menjali fedre znamke (kw).Delam pa pri avtomehaniki Borut Jakše če kdo pozna oz. samo prakso delam![]()
Lep pozdrav
(Matija)
Uribobo je napisal/-a:Mam eno vprašanje glede Audija. Tazadn model Audija A4 S-line požre 1l olja na 100km. Je to nrmalno?
Uribobo je napisal/-a:Ja na okrog 1000 km. Sem hitr tupku pa sem nolo pozabu. Avto je pa letnik 2003. Je možno, da požre tolk olja?
nejkonej je napisal/-a:Tist rumen audi (a4) ima abt pragove in podaljške...ve kdo kje dobiti pragove s papiji?
Uribobo je napisal/-a:Ja na okrog 1000 km. Sem hitr tupku pa sem nolo pozabu. Avto je pa letnik 2003. Je možno, da požre tolk olja?
evilson je napisal/-a:Uribobo je napisal/-a:Ja na okrog 1000 km. Sem hitr tupku pa sem nolo pozabu. Avto je pa letnik 2003. Je možno, da požre tolk olja?
Meni v knjizici pise da mi lahko spije avto tudi do 1l olja na 1000KM! Pije mi ga sicer malo manj, je pa vseeno dost.
Avto je pa passat 1.8T!
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov