Lumpy_ je napisal/-a:EDIT: zaj komaj videl na boardu, da maš prikazano porabo
Biskvitek je napisal/-a:super audi, moja želja pa je pred S4 še črka R.........
adis je napisal/-a:zelo lep in MOČAN avto ni kaj
ja ko enkrat imaš tako pošast potem ti je "vseeno" koliko pije hahah
sicer me je malo zmotil podatek da je 1645kg hm....nism vedu da je karavan a4 tolko težek ali je to pač zaradi "dodatkov" na motorju ( 2.7 biturbo)
bigturbo je napisal/-a:Biskvitek je napisal/-a:super audi, moja želja pa je pred S4 še črka R.........
to bo moj naslednji s 500ps ....poraba je 11.3l z fi-jem spredaj drgač pa gre to daleč,ampak jst na to ne gledam,to moraš vzeti v zakup,drgač sem pa naredil s polnim tankom 62l 720km lahko pa naredim samo 300km tko je pač odvisno od noge,smo zadnjič probal z BMW M3 E46 343ps pa je ostal zadaj ,sem kar zadovoljen ampoak tko k pravijo hiter ti je premalo konjev in men jih je,zato že razmišljam o RS varijanti seveda predelanega......
hvala za pohvale vsem....
Pavel_P je napisal/-a:bigturbo je napisal/-a:Biskvitek je napisal/-a:super audi, moja želja pa je pred S4 še črka R.........
to bo moj naslednji s 500ps ....poraba je 11.3l z fi-jem spredaj drgač pa gre to daleč,ampak jst na to ne gledam,to moraš vzeti v zakup,drgač sem pa naredil s polnim tankom 62l 720km lahko pa naredim samo 300km tko je pač odvisno od noge,smo zadnjič probal z BMW M3 E46 343ps pa je ostal zadaj ,sem kar zadovoljen ampoak tko k pravijo hiter ti je premalo konjev in men jih je,zato že razmišljam o RS varijanti seveda predelanega......
hvala za pohvale vsem....
A nisi mel ti tudi nekega M3?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov