Ok nej me kdo popravi če se motim.
prvo kot prvo ti želim velik srečnih kilometrov z avtom in pa upam,da ti bo vrei služil.
drugo kot drugo te morm pa mal pograjat slike so prevelike za forum a hkrati tudi zelo nekvalitetne in ob tem tui ne pokažejo zadosti vsega slikati zgolj rižaste pedalke ni nevem kakšna umetnost fotografije.ob tem so slike tui precej mračne a pstmo zaj to.
Zaj avto je zunaj lepo ohranjen kolker je videt po slikah feltne definitivno daj vsaj 17" če boš že menjal.Znebi se rižastih dodatkov kot so prestavna ročica in pa špar tjuning pedali.Obroba radija kr kliče po razbarvanju oz. hrepeni po črni barvi,neonke so tui že malo iz mode a to je stvar okusa.Zaj glede akustike bom pa raje tiho,ker karkol bom reku te bom morebiti užalil.
Zunajost kar hrepeni po temnenju šip in odstranitvi oznak in pa nižanju.
Torej kar sem ti napisal je zgolj moje osebno mnenje in ni izliv foušije jst sem ti samo napisal kaj bi jst naredu na tem avtu.
zj pa k tvojim planom v prihodnje
.....Naslednji plani:
-preoblačenje notranjosti,
-mogoče colo večja platišča
-xenon,
-kakšni podaljški odbijačev nič več
-letvice v barvo avta,
-kakšna mrežca spredaj
-diode,
-popravljanje prask in mini udarcev
-daljinsko centralno zaklepanje(nujno),..
-preoblačenje notranjosti,če imaš v planu usnje ali alkantaro pol ja drugače pa upam,da nimaš v mislih kakega poceni blaga
-2 coli večje feltne še gredo eno colo se ti skoro ne splača menjat
-xenon no go preveč je že avtov,ki majo reflektorje ob menjavi luči pa bi blo to vrei ja
-podaljški samo,če bi šel na HGT look ali kaj je že pr teh fiatih torej ohrani lepoto avta in ga nena pokvari z nekim poceni poliestrskim sranjem govorim iz lastnih izkušenj
-mreža spredaj?? upam,da nena misliš rib loviti

mrežca odpade
-diode????
-pstalo dvoje je pa vredi
torej še enkrt ponavljam to je zgolj moje mnenje in ne odraža mnenja drugih članov foruma