Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

edo-lj
Novinec

Kraj: LJ

Predstavljam svojega Fiat Bravo-ta 1.6 16V

Napisal/-a edo-lj Po avg 13, 2007 9:32 pm

Torej mislim da je čas da predstavim svojega lepotca.Fiat Bravo 1.6 16V letnik97,A/C,SX oprema.Domov je prišel februarja s štirimi različnimi radkapami,dvema luknjama v polici in seveda brez avtoradia.Isti mesec je dobil 15"(srednje ohranjena)alluet platišča z zelo slabimi gumami.Dodali smo še en aktivni woofer znamke SAGA in seveda zapolnili luknje na polici.Vse kar je v autu ali zunaj auta je narejeno zelo zelo počasi,ker seveda obstajajo druge finančne obveznosti..

Slike:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

.....Naslednji plani:
-preoblačenje notranjosti,
-mogoče colo večja platišča
-xenon,
-kakšni podaljški odbijačev nič več
-letvice v barvo avta,
-kakšna mrežca spredaj
-diode,
-popravljanje prask in mini udarcev
-daljinsko centralno zaklepanje(nujno),..
To je za zdaj vse in seveda hvala vsem za pohvale in graje,zame je prelep,ker vem da "tunanje" in "stylanje" ni pocen.Hvala

[/img]
Zadnjič spremenil edo-lj, dne Po avg 13, 2007 10:20 pm, skupaj popravljeno 4 krat.

edo-lj
Novinec

Napisal/-a edo-lj Po avg 13, 2007 9:38 pm

p.s. prosim moderatorje če zmanjšajo slike..hvala :D

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po avg 13, 2007 9:52 pm

Ok nej me kdo popravi če se motim.
prvo kot prvo ti želim velik srečnih kilometrov z avtom in pa upam,da ti bo vrei služil.
drugo kot drugo te morm pa mal pograjat slike so prevelike za forum a hkrati tudi zelo nekvalitetne in ob tem tui ne pokažejo zadosti vsega slikati zgolj rižaste pedalke ni nevem kakšna umetnost fotografije.ob tem so slike tui precej mračne a pstmo zaj to.
Zaj avto je zunaj lepo ohranjen kolker je videt po slikah feltne definitivno daj vsaj 17" če boš že menjal.Znebi se rižastih dodatkov kot so prestavna ročica in pa špar tjuning pedali.Obroba radija kr kliče po razbarvanju oz. hrepeni po črni barvi,neonke so tui že malo iz mode a to je stvar okusa.Zaj glede akustike bom pa raje tiho,ker karkol bom reku te bom morebiti užalil.
Zunajost kar hrepeni po temnenju šip in odstranitvi oznak in pa nižanju.
Torej kar sem ti napisal je zgolj moje osebno mnenje in ni izliv foušije jst sem ti samo napisal kaj bi jst naredu na tem avtu.
zj pa k tvojim planom v prihodnje
.....Naslednji plani:
-preoblačenje notranjosti,
-mogoče colo večja platišča
-xenon,
-kakšni podaljški odbijačev nič več
-letvice v barvo avta,
-kakšna mrežca spredaj
-diode,
-popravljanje prask in mini udarcev
-daljinsko centralno zaklepanje(nujno),..

-preoblačenje notranjosti,če imaš v planu usnje ali alkantaro pol ja drugače pa upam,da nimaš v mislih kakega poceni blaga
-2 coli večje feltne še gredo eno colo se ti skoro ne splača menjat
-xenon no go preveč je že avtov,ki majo reflektorje ob menjavi luči pa bi blo to vrei ja
-podaljški samo,če bi šel na HGT look ali kaj je že pr teh fiatih torej ohrani lepoto avta in ga nena pokvari z nekim poceni poliestrskim sranjem govorim iz lastnih izkušenj
-mreža spredaj?? upam,da nena misliš rib loviti :D mrežca odpade
-diode????
-pstalo dvoje je pa vredi
torej še enkrt ponavljam to je zgolj moje mnenje in ne odraža mnenja drugih članov foruma :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po avg 13, 2007 9:55 pm

google it: pixresizer.. simple full uporaben program.. daš multiple resize pa problem rešiš v 1sec.. moeratori morejo zdaj isto delat.

edo-lj
Novinec

Napisal/-a edo-lj Po avg 13, 2007 9:57 pm

slike bojo bolše(trenutno ni digitalc pr men),slike neznam zmanjšat,pa hvala za komentar,mam rd iskrene ljudi kr pol se tud mal sam zamislm ;)

p.s. evo bomo takoj zrihtal slike ;)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po avg 13, 2007 10:05 pm

pa hvala za komentar,mam rd iskrene ljudi kr pol se tud mal sam zamislm

pohvalno in si eden redkih,ki sprejmejo tko pozitivne kot negativne kritike zj moj komentar je zgolj moje osebno mipšljenje kaj bi jst naredu na tem avtu.Zj če je teb tak všeč pol mojih nasvetov ni treba upoštevat,ker mamo vsi različne okuse na znanje pa vseeno lahko vzameš kakšen moj nasvet :D
pa brez zamere
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

edo-lj
Novinec

Napisal/-a edo-lj Po avg 13, 2007 10:09 pm

tle ni nobene zamere kr sj živimo v svobodni deželi ane ? :D pohvala je pohvala,kritika pa kritika :!:

edo-lj
Novinec

Napisal/-a edo-lj Po avg 13, 2007 10:18 pm

evo slike zrihtane :D

Uporabniški avatar
A.F.
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a A.F. Po avg 13, 2007 10:22 pm

Všečen Bravo, feltne so dobre, če boš dal pa kako colo večje bo pa še bolje :D. Jaz bi na tvojem mestu razmišljal še o lučeh z lečo od fiat mareje, ker če boš dal xenon v te žaromete bo bolj češko izgledalo, pa še slepil boš nasproti vozeče...Podaljškov jaz nebi dajal gor, razen mogoče Abarth sprednji odbijač, samo ni glih poceni. Drugače pa dober bravo. Pa drugače, kako si zadovoljen z njim? :D

edo-lj
Novinec

Napisal/-a edo-lj Po avg 13, 2007 10:27 pm

ja z njim sm res prezadovoljen,nikakršnih problemov v teh pol leta (ne še),motor dela super,dobre pospeške,edin mal me zajebava elektronika bolj specifično varovalke ampak bomo tud to seveda rešil.zdej me je ta uporabnik seat dau mislit.k mi nekdo neki reče se pol mal zamislm pa vidm da ma 3/4 prov :D

edo-lj
Novinec

Napisal/-a edo-lj Po avg 13, 2007 10:31 pm

aja pa seat da ti odgovorim na vprašanja..
za preoblačenje notranjosti se še nism odloču,
za xenon itak mislm dt od mareje sam pač ni se mi dal pisat,
za odbijače pa mislm sam podaljške in nič druzga še to je vprašanje kr mam bol rd stock foro,
diode mislm dt namesto stropnih lučk in vržt vn neonko kr me moti,
za tisto rižoto :D pa nevem kaj bomo.... :? :?

Uporabniški avatar
Dumber
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Dumber Po avg 13, 2007 10:32 pm

In to je prva napaka da si se prijavil na forum. Ko ti nekdo da idejo in vidiš da ima preklečevo prav potem samo začnejo padati denarji iz denarnice. :)

drugače pa veliko varnih kilometrov

p.s tisto modro okrog radia pa bi blo včeraj prepozno da bi zamenjal ;)

lp
Zadnjič spremenil Dumber, dne Po avg 13, 2007 10:36 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
A.F.
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a A.F. Po avg 13, 2007 10:34 pm

Tudi jaz sem z Bravotom nasplošno zadovoljen, sploh za ta denar, saj se ga da dobiti dokaj poceni in z dosti opreme...Edina stvar, ki me moti je dokaj "glasna" in škripajoča notranjost, saj je armaturna plošča izelana iz enih nekvalitetnih materialov.

edo-lj
Novinec

Napisal/-a edo-lj Po avg 13, 2007 10:47 pm

torej ni dobro izpadla barva? :? ja notranjost bravota mi je tko bedna tko prazna mi zgleda,pa sm mislu da jo bo usaj malo poživela modra barva :) mah bravo je bravo :) sj ga bom mogoče dal punci ker rabi za službo,sebi pa nekaj boljšega.sam ne še zdj k so dopusti itd,..po zimi bomo vidl.bom k pridm z dopusta dal slike VW passata l.00 od fotra k ga rihtava skup(pa nč ni rižote not :lol: )pa bom mogoče njegovga uzeu..drgač pa še enkrat hvala za graje in pohvale.

p.s.KRITIK SE NE BOJIM,tko da pište iskrena mnenja

Uporabniški avatar
Dumber
Novinec

Napisal/-a Dumber Po avg 13, 2007 11:00 pm

moral bi kaj več imeti plavega ali pa vse ne pa samo tale okvir preveč iztopa. Saj ta konzola niti ni kaj draga menjaš pa maš spet črno. Oče ima Mareo karavana pa je notranjost popolnoma enaka pa se mi zelo dopade. Mi je všeč notranjost.
Slika

edo-lj
Novinec

Napisal/-a edo-lj Po avg 13, 2007 11:03 pm

jah spet odvisn,kr kolega ma tut mareo sam se mi bol pr njemu dopade kr ma več številk tipk itd..js mam rd da je notranjost polna,aja pa sj ni sam tist okvir pobarvan so tut stikala za okna pa na desni strani tisto (nevem točn kako da rečm)k piha zrak :lol:

Uporabniški avatar
Dumber
Novinec

Napisal/-a Dumber Po avg 13, 2007 11:06 pm

Ja več imaš opreme več imaš tipk :D
Slika

edo-lj
Novinec

Napisal/-a edo-lj To avg 14, 2007 1:16 pm

ja sj u tem je fora:)marea od kolege ma pa še multifunkcijski volan tko da res zgleda sexy :P drgač me pa zanima kok pridejo feltne Tomason 17" ?so mi zlo sexy :oops:

Uporabniški avatar
Dumber
Novinec

Napisal/-a Dumber To avg 14, 2007 7:33 pm

Slika

edo-lj
Novinec

Napisal/-a edo-lj To avg 14, 2007 8:08 pm

pišuka so hude,pa tut drage :D mi kdo kup?:P ja sam nimajo razmaka 4x100 majo sam
Na zalogi v različnih razmakih:
- 8.0x17 5x112 ET35
- 8.0x17 5x120 ET35
- 8.0x17 5x108 ET45
- 8.0x17 4x108 ET35
a so litke v avstriji ali nemčiji kej cenejše?al so cene iste,mogoče kdo ve ?
:-P
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost