mal je umazan ampak za začetek bo:D
Platišča: OZ ultraleggera 17"
vzmeti: Eibach pro kit 30mm
delno odstranjeni napisi zadaj
komentarji zaželjeni

FBR je napisal/-a:Lep avto, kar pa ne morem isto trditi za feltne. Če bi dal gor ene 16" bi bil avto za moje pojme veliko, veliko bolj okusen.
maccek_21 je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Lep avto, kar pa ne morem isto trditi za feltne. Če bi dal gor ene 16" bi bil avto za moje pojme veliko, veliko bolj okusen.
avto je u živo še lepši kot na slikah in 17-ke so kot ulite.
German style pa žal ni za tele corse , ker bi brez predelav težko spravil feltno 9J gor. Že tale 7J pride direkt do roba plastike na koloteku. Z malo rezanja mislim da bo vse ql.
hvala za pohvale in kritike![]()
da še tukaj apeliram: Nekako ne najdem kakega linka za OPC variante odbijačev za corso c. Če kdo mogoče to najde mu bom zelo hvaležen.
IcEm4n je napisal/-a:skor tok lepa k moja (hec). Matr feltne so k ulite. Kaj so to za ene OZ-jke pa kolk je kj cena le teh, k mogoče bi jih pa jst na svojo ruknu spomlad.
Kolk se pa kj pozna na pospeških in sami vožnji z večjimi feltnami?
Doc_ je napisal/-a:lep avtičpo mojem mnenju si se pravilno odločil za feltne... jaz sem jih mel original 16 gor, sam so ble premale :P
![]()
kaj si že porezal kolotek?
in kolk si "nafilal" gume?
FBR je napisal/-a:maccek_21 je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Lep avto, kar pa ne morem isto trditi za feltne. Če bi dal gor ene 16" bi bil avto za moje pojme veliko, veliko bolj okusen.
avto je u živo še lepši kot na slikah in 17-ke so kot ulite.
German style pa žal ni za tele corse , ker bi brez predelav težko spravil feltno 9J gor. Že tale 7J pride direkt do roba plastike na koloteku. Z malo rezanja mislim da bo vse ql.
hvala za pohvale in kritike![]()
da še tukaj apeliram: Nekako ne najdem kakega linka za OPC variante odbijačev za corso c. Če kdo mogoče to najde mu bom zelo hvaležen.
Žal, spet, za moje pojme se že na sliki vidi, da je 17" pač prevelika feltna za tako majhen avto. Mam kar veliko večji avto in 17" gor, pa lahko rečem, da je kot ulito. Mogoče če boš še kaj naredil na avtu, da bo zgledal bolj poven (nabit, mogoče širjenje blatnikov) bojo pa res kot ulite.
Kakor koli že, avto je daleč od tega, da bi zgledal slabo. Jaz imam pač glede velikosti felten zelo izbran okus. Vsak avto ima svoj limit kaj je še okusno in mi gre prav na jetra ko na Cliote in take avte gor mečejo 17", 18" feltne. Po taki logiki bi jaz rabil najman 19". Stvar okusa seveda.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost