Lep Pozdrav! Končno sem se tudi jaz opogumil in se odločil predstaviti svojega golfa 4. Avto je letnik 1999. Motor 1.8 Turbo (150hp) Lastnik sem skoraj dve leti in sem zelo zadovoljen z njim. Je spuščen z KW podvozjrm (-40mm). Alu platišča BBS CHallenge 17x8.5 z gumami GY Eagle F1 225/45/17. Bonalume Blow Off Valve. Odstranjeni znakci golf in gti ter sprednji in zadnji vw znak v mat črni. V planu zaenkrat še čipanje na 190hp in pa celoten športni izpušni sistem.
S|icKeR je napisal/-a:lep golf. samo naj te tomo prepriča za ene 10jx17 felge
urbn je napisal/-a: a s ti od Tomota brt
Lol, hitro ste me pogruntali. @S|icKeR: saj mi vsak dan teži, pa kaže slike golfov IV z robom , tako da mi je že všeč postalo. Samo ne vem. Je še vse v oblakih.
@Polooo: saj piše
OMG kir božanski golf. Še sreča, da ga lahk pogosto vidim in si spočijem oči Kar se tiče felgn so mi te naravnost carske, zato ne bi js poslušal rob-odvisnežev Ful mi je všeč, sam grb...hmmm nvm no
Stentor, kaj pa je z grbom narobe? Glede felg pa res ne vem. Bi moral prej te prodat od katerih se pa nerad ločim. Sam če vsak dan poslušaš rob gor, rob dol.....
J. te kdo bo pa rob pol pucal Tele feltne so bomba za Golfa, res fajn pridejo čeprav so "samo" 17..
Temnenje šip neb škodval (min), pa kkšn remus mi zadaj fali
Ne pretiravat s tistam felgam 10j. Potem pa res ne bodo smeli 3 zadaj sedet, ali morda celo 2! Pusti kot je, če nisi nek styling freak in potrebujes avto zato da ti sluzi!