Se opravičujem za slabe slike,digitalc pokvaru pa sm moru z mobitelom slikat.
počas ga bom začel lepšat samo da pridem do denarja

edo-lj je napisal/-a:barva meni osebno je grda za golfa,sam pač kar je je17"platišča odpiš,pjt na 19"
bod norc tko k ostali
predlagam ti da si prvo notranjost zrihti,pa pol ostalo..bolši občutek je(usaj zame),npr. moj avto je čis na zunanjost z*eban ampk k se usedm not sm kr bolše volje
drgač ti pa želim da boš vlik žensk pelal s tem avtom
pa seveda varno pa noro vožnjo
peace
edo-lj je napisal/-a:barva meni osebno je grda za golfa,sam pač kar je je17"platišča odpiš,pjt na 19"
bod norc tko k ostali
predlagam ti da si prvo notranjost zrihti,pa pol ostalo..bolši občutek je(usaj zame),npr. moj avto je čis na zunanjost z*eban ampk k se usedm not sm kr bolše volje
peace
ludbe je napisal/-a:edo-lj je napisal/-a:barva meni osebno je grda za golfa,sam pač kar je je17"platišča odpiš,pjt na 19"
bod norc tko k ostali
peace
19-ke pa 1.4 motor, kam bo pa šlo, drgač pa lep golf
golfTDI je napisal/-a:avto je res čist osnoven,tok da že če ga boš hotu vsaj mal poštimat,te bo kar dost koštalo(felge pa gume niso poceni,luči zadnjih tut verjetnu ne boš nikjer zastonj dubu,letvice v barvo avta,...).
in nekega dne,ko boš že goro denarja zmetal na avto,boš ugotovil da brezveze.
moj prvi avto je bil tut golf 1.4,ampak sm vedu da se ne splača nič na njega dajat,ker mi bo slej ko prej prešvoh,porabe tudi ni imel majhne,opreme ništa od ništa...
tako da moje mnenje:vozi takega kot je,ne dajaj nič na njega po nepotrebnem,denar dajaj na kupček in ob priliki kupi kej bolj pametnega.edin če si 100% da ti je 75 ponijev dovolj in da boš meu avto res dolgo.
ludbe je napisal/-a:golfTDI je napisal/-a:avto je res čist osnoven,tok da že če ga boš hotu vsaj mal poštimat,te bo kar dost koštalo(felge pa gume niso poceni,luči zadnjih tut verjetnu ne boš nikjer zastonj dubu,letvice v barvo avta,...).
in nekega dne,ko boš že goro denarja zmetal na avto,boš ugotovil da brezveze.
moj prvi avto je bil tut golf 1.4,ampak sm vedu da se ne splača nič na njega dajat,ker mi bo slej ko prej prešvoh,porabe tudi ni imel majhne,opreme ništa od ništa...
tako da moje mnenje:vozi takega kot je,ne dajaj nič na njega po nepotrebnem,denar dajaj na kupček in ob priliki kupi kej bolj pametnega.edin če si 100% da ti je 75 ponijev dovolj in da boš meu avto res dolgo.
se strinjam, moj jih ma 115 konjev pa že premišljujem če bom kej najga sploh metov, al bi rajš kj močnejšga kupu, tko da konjev ni nikol zadost
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov