Sedaj, ko je avto dobil novo podobo, začetek projekta, ki sem si ga zadal vam predstavljam mojo Xsaro (da boste vedli, če se kje srečamo čigava je), ki jo imam že od konec januarja, vendar vozim jo šele od konca avgusta...Zakaj? Kupil sem razbito, brez nobenih dodatkov, še s črnimi plastikami...Če je ne bi rešil bi končala za rez. dele...
Moram rečt, da je bilo veliko potrpljenja, obrabe živcev, letanja gor pa dol ter iskanje delov, predvsem motornih itd...Bom, ko bo čas mal zgodbe naredil in zraven itak slike od nakupa do popravila...
Motor je 1.4i, starejša verzija z istimi osnovami mi je poganjal že dva zx-a 1.4,in sem res zadovoljen z njim, ta je seveda bolša verzije, lepše potegne, manj porabi itd...Sem pač eden takih, ki jim 150KM ne pomeni veliko in raje na izy vozit, včasih vseeno treba mal spucat ...
Torej, cilje ki sem si jih zadal za letos se uresničujejo oz. so se v veliki meri že uresničile, pravzaprav največji stroški so že mimo...
-17" alu. platišča Arcasting
-platišča: 205/40/17, Firenza (kupil sem komplet skupi od enega,staro 14dni, gume so za moje občutke res dobre tako po suhem kot mokrem)
-GEWINDE, regulacija višine od 3,5cm - 6,5cm (jaz imam spredi cca 5cm, zadi 4cm spuščenga)
-angel eyes
-black lexus
Naročeno oz. čakam še na črne smerokaze s led lučko, original podalške od xsare...
Coming soon...
Clean look zadaj, športen avspuh, temnitev,športna ogledala (M5 verjetno), predelava notranjosti (skaj, barvanje, avtoakustika,predelava armaturne,...) ...Vse ob svojem času
Cilj oz. želja mi je nastopit na kakšem od tekmovanj v STR tekmovanju (začetnik) v naslednji sezoni...Bomo vidli, je reku ta slep

Nekaj slikc...
Pred nižanjem...

GEWINDE On (bilo absolutno prenizko zadi in je maximalno dvignil in to za 2cm)

Današnja podoba...(slike so mal slabše kakovosti, avto je umazan in ne podrsan tam po blatnikih spedi

Tukaj je primerjava slik, ko sem jo prvič vidu in današnja podoba...

Več podatkov o avtomobilu pa najdete tukaj...
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=10539
Več slik, predvsem potek popravljanja avtiča pa ko bom mel kaj časa za naložit...
Lp