motor je 2,2 DTI ...žal ni bencinar... ampak sem zelo zadovoljen z njim ker je avto pr hiš že več k 5 let, vendar v prihodnosti je namen kak močnejši dizel notr dat :P
temnen je spredi 10% zadi 55% pač po zakonu na max... sicer ponoč mi gre mau nažiuce... se en k vid... no sej gre sam lahk da predn vržem folije dol bom ugradil park senzorje...boma vidl
Zelo je lep, res si se potrudil in dokazal, da se tudi karavana da lepo modificirati. Edino kar me je zmotilo so temnjene zadnje luči ker mi res ne pašejo na ta avto(oziroma na nobenega no ).
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
eclipse_R je napisal/-a:kr kul zgleda, feltne pa sploh ne zgledajo 18 na žalost. pomojem bi blo bol še kako colo več
lp
Meni se pa zdi, da so ravno pravšnje velikosti, da ne zgledajo premajhne ali prevelike.
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
ja avto je predstavljen seveda na opelforumu...mogoč si ga tm vidu drgač pa zadnje luči sem dubu iz nemčije in majo E oznako in mam tut papirje, verjetn mi zato noben policaj ne teži