BMW 330iX....

231 konjev, 6,8s do 100, top speed 243kmh...
ni še spucan notri zato naj vas ne zavede umazan sedež...

Drocky je napisal/-a:lepa notranjost![]()
ker letnik pa je,al pa vsaj a je pred faceliftom al po?
mito155 je napisal/-a:rabil sem ga ... in... škodo sem prodal za več kot sem plačal tole...
plus hotel sem zamenjati službo... ampak ... če bi bil resen te ne bi zanimalo zakaj prodajam avto, ampak kakšen je avto... sicer pa avto je šel pa pa... denar sem dobil... za ostalo me pa ne briga... tako da ti ni treba iskati izgovorov da si bil resen, ker... nisi prišel niti pogledat..... ve3selo še naprej pelji svojega renoja in uživaj... ne pa pisai neumnosti..
SAVINJCAN je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:rabil sem ga ... in... škodo sem prodal za več kot sem plačal tole...
plus hotel sem zamenjati službo... ampak ... če bi bil resen te ne bi zanimalo zakaj prodajam avto, ampak kakšen je avto... sicer pa avto je šel pa pa... denar sem dobil... za ostalo me pa ne briga... tako da ti ni treba iskati izgovorov da si bil resen, ker... nisi prišel niti pogledat..... ve3selo še naprej pelji svojega renoja in uživaj... ne pa pisai neumnosti..
ja ampak še vedno si se zlagal zakaj prodajaš avto :P no saj ni panike. pa ne bit tako prepričan, da nisem prišel pogledat tvojega avta :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov