Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Auris Sport 2.2 177KM S-Edition [POZOR: Veliko slik 800x600]

Napisal/-a Mare9mm Pe jan 04, 2008 12:34 am

No, pred časom sem imel priložnost voziti Auris Sport:
- 177 HP @ 3600 RPM
- 400 Nm navora v območju od 2000 do 2600 RPM
- zadnja prema je "Double wish-bone" in ne poltoga kot pri ostalih Aurisih
- na papirju naj bi bila najvišja hitrost 210 km/h od 0-100 pa rabi 8,1 s
- teža praznega vozila je 1435 kg
Sicer mi osebno ni po godu, da je avto dizel, ampak je ta 2.2 (2AD-FHV D-CAT) motor kar odziven. Prva in druga prestava sta praktično samo za speljevanje, 3. in 4. sta zabavni del, 5. in 6. pa sta za vožnjo po avtocesti. Torej, ko bolj pritisneš na stopalko za plin je za moje pojme presenetljivo poskočen, ker pa ima zadaj drugačno premo, 17 colska platišča in v mojem primeru tudi nižje Toyota Motorsport vzmeti, se zelo lepo obnaša na cesti. (V primerjavi z mojo Celico je sicer še vedno nekaj stranskega nagiba, ampak to verjetno čutim jaz, ki imam tak gokart za drugi avto. :twisted: ) Oprema Sport ima tudi usnje, ogrevane prednje sedeže, ksenon, tempomat... :D Kaj več težko napišem, ker sem avto imel le za dobro uro. :cry:

Ravno zato sem se odločil, da tole objavim pod galerijo. Avto ni imel samo športne vzmeti, ampak cel S-Edition paket, kar pomeni, da je imel tudi podaljške. Pa sem si vzel nekaj minut in ga malo poslikal. :lol:
(Nisem nek hud fotograf :oops: )
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
To je osnovni paket S-Edition 1.

Osebno bi mu dodal še večji zadnji spojler.
Slika
in pa zadnje zavesice, da bi bila kombinacija taka kot jo ima Japonska TRD predelava:
Slika
:D

Za druge motorje se lahko vzame S-Edition 2, ki ima še zadnji podaljšek z difuzorjem, ampak tega ni možno montirati z D-CAT izpuhom.
Če pa denar ni ovira, se lahko vzame S-Edition 3, ki poleg zadnjega podaljška vključuje še Toyota Motorsport izpuh z dvema izhodoma.
Slika

Meni se kar dopade, ker avto vizualno konkretno spusti in poširi. S-1 pride pobarvan, montiran z DDV 1.165€. Kar se mi ne zdi pretirano. Ko sem pred časom gledal za Megane II od Renault-a podobno zadevo, bi me nekje toliko prišli samo podaljški brez vzmetenja. Glede na to, da je zadeva narejena prav za ta avto in PU R-RIM (Polyurethane) materiala, se mi to zdi sprejemljivo.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Pe jan 04, 2008 12:35 am

Pa še povezava do cenika "izbrane dodatne opreme" po priporočenih cenah:
Klik!
:D
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe jan 04, 2008 12:48 am

hladilno torbo kup :D me prou zanima kako to zgleda za tok kesa..

OREST
Nov uporabnik

Kraj: SlovenijA

.

Napisal/-a OREST Pe jan 04, 2008 12:58 am

hmm...tko bom reku....odvisno koliko €€€ je to vse skup.. mogoce kr veliko dobis za to ceno...oblika se da malo podebatirati ampak tud nova subaru-impreza ni nevem ....
no ja ....tko bom reku..rdeca bi pasala k tem avtu..potem pa ce bo finance se da felge magar 18" , temne-mislim crne...

lol sam da je predelana zadeva pa me kar....vlece na se :P

Dodatek moderatorja: prosim te da drugič ne pišeš z rdečo barvo. Lp McLaren
"No pain , no braiN"
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov