drugače pa bi jaz razmišljal v takile smeri staylinga:
(dobr u podn, takele feltne, mal bolj agreseiven odbijač, letvice v barvo (ali pa tudi ne), odvisno kak bi izpadlo z feltnami in nižanjem. Potem pa si s staylingom končau )
drugač pa pohvale, lep nakup pa čim več kilometrvo z užitkom!
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :)
drugače pa avto normalno da bom tud znižal, glede odbijača pa mam nekaj takega v mislih - skoraj zgleda kot bi bil original, le da je nižji in bol agresiven
seveda pa jaz nebi dal gor tistih nekih podaljškov na vsaki strani, ker ne zgleda lepo
glede feln sem jaz razmišljal da bi dal gor kaj takega kot alessio f1
Črni je meni 15krat lepši odbijač, ta spodaj je pa tak ko obični odbijač, sam da ima še nek PLUG poldaljšek.
Avto je tvoj, jaz tega ne bi dal gor pa če bi zasonj dobil. Un črni gor pa kar zažiga!
Stvar okusa;)
sj je reku da bi une podaljske dau dol
denisboy drgac pa lep avto,velik varnih km,se pa strinjam da je crni odbijac lepsipa bol agresiven.allesio f1 pa nevem ce bi fajn sedle
Zenski avto za moje pojme, ampak to je druga debata. Alessio ti odsvetujem, nebojo nikak zgledale na tem avtu. Gledaj kake Tomasson TN4 ali pa Technomagnesio Detroit (ONE NA CRNEM) v pravih colah bi moglo bit noro. Prosim pa te da se izogibas kakim felnam ala Canova, in ostalim "modernim crnokrom felnam"...